• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • agrumi

Rezultati za

Agrumi - Uvoz izvoz

 1. Durdaslar

  Turčija

  Verified by europages badge

  Durdaslar has been a prominent vegetable and fruit wholesaler in Kumluca/Antalya and the surrounding region since 1989. Founded by Durmuş Durdaş and his three sons, the family business has entered its third generation, carrying forward the family legacy. Durdaslar has grown significantly to become a leading institution in its region and one of the country's top. Our annual supply capacity exceeds 120, 000 tons of vegetables and fruits, and we strive for continuous improvement through institutionalization. In 2003, our packaging plant became a full-fledged company, serving Kumluca with a 3000-ton cold storage facility. We opened a commission in Elmali district in 2011 and expanded with multiple facilities in Antalya. We also have a branch in Bulgaria, providing cold storage for our customers. Our commitment is to deliver fresh vegetables and fruits to consumers during production, precisely as desired in quantity and timing. Our product range includes various tomato varieties (such as Regular, Pink, Plum, Oval, Seyit, Cocktail, Round, etc.), pepper varieties (California Pepper, Charleston, Hot Charleston, Pointed Green, Bell, Capia Red, Red Chili, Green Chili, Hungarian Pepper, Hungarian Charlie, Bianca, etc.), cucumber varieties (Regular, Silor, Spiky), zucchini, eggplants (Crystal and Regular Eggplant), watermelon, melon, pomegranates, oranges, mandarins, citrons, apricot, peach, strawberry, Please do not hesitate to contact us for more and discover our products!

 2. GREYPE FRANCE

  Francija

  Verified by europages badge

  GREYPE FRANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Zelenjava, sveža, Agrumi, legumes, Fresh fruits and vegetables, Zelenjava, sveža, Agrumi, peaches, food wholesaler, production of fruit & vegetables. Sedež podjetja je v kraju Perpignan, Francija.

 3. FRUTÉATE

  Španija

  FRUTÉATE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Agrumi. Deluje tudi v panogah Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, fruit and vegetable wholesaler, foodstuffs - import/export, import/export, production and sale of fruit and vegetables. Sedež podjetja je v kraju Alcanar, Španija.

 4. CASTROFRUTTA SAS

  Italija

  CASTROFRUTTA SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Agrumi. Deluje tudi v panogah Sadje, fruit & vegetables, agricultural products, Sadje, oil-mills. Sedež podjetja je v kraju Castrovillari, Italija.

 5. MOROCCANCITRUS

  Nemčija

  MOROCCANCITRUS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Agrumi. Deluje tudi v panogah tangerines, oranges. Sedež podjetja je v kraju Niddatal, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AMEFRUITS SL

  Španija

  AMEFRUITS SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Česen, Agrumi, Česen, Agrumi, lemons, garlic bulbs. Sedež podjetja je v kraju Bigastro-Alicante, Španija.

 2. AFRIGOODGROW

  Egipt

  AFRIGOODGROW, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Agrumi. Deluje tudi v panogah export of vegetables, Sweet potatoes, onions. Sedež podjetja je v kraju Alexandria, Egipt.

 3. DREAMCELSIUS GROUP AFRICA

  Južna Afrika

  DREAMCELSIUS GROUP AFRICA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah Agrumi, Citrus fruit juices and concentrates, raffinerad solrosolja, edible fats, Agrumi. Sedež podjetja je v kraju Johannesburg, Južna Afrika.

 4. KIMELLA AGRI TRADING

  Filipini

  KIMELLA AGRI TRADING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Agrumi, Agrumi, bananas, mango. Sedež podjetja je v kraju Mandaluyong City, Filipini.

 5. GREEK CITRUS AN. KOUMOUTSAKOS & CO

  Grčija

  GREEK CITRUS AN. KOUMOUTSAKOS & CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Agrumi. Sedež podjetja je v kraju Gythio, Grčija.

 1. FRUTAS LURDES GUERREIRO & FILHAS LDA

  Portugalska

  FRUTAS LURDES GUERREIRO & FILHAS LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Agrumi. Deluje tudi v panogah oranges, lemons. Sedež podjetja je v kraju Algoz, Portugalska.

 2. SOCIETA' AGRICOLA MORSILVA SS

  Italija

  SOCIETA' AGRICOLA MORSILVA SS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Agrumi. Deluje tudi v panogah farm, tangerines, Fruits import export. Sedež podjetja je v kraju Cassano Allo Ionio, Italija.

 1. FARQLEET INTERNATIONAL

  Pakistan

  FARQLEET INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Agrumi, Tropsko sadje, organic agricultural products, Fresh fruits and vegetables, Agrumi, Tropsko sadje. Sedež podjetja je v kraju Faisalabad, Pakistan.

 2. AGROTIKOS SYNETERISMOS ESPERIDOKALIERGITON STRATOY

  Grčija

  AGROTIKOS SYNETERISMOS ESPERIDOKALIERGITON STRATOY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Agrumi. Deluje tudi v panogah tinned oranges, citrus trees, tangerines. Sedež podjetja je v kraju Agrinio, Grčija.

 3. GUFRESCO

  Španija

  GUFRESCO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, zelenjavni. Deluje tudi v panogah Agrumi, fruit juices, freshly squeezed orange juice, organic fruit juice, Agrumi. Sedež podjetja je v kraju Burriana, Španija.

 4. FYTRON

  Grčija

  FYTRON, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Agrumi. Sedež podjetja je v kraju TRAGANO, Grčija.

 5. PRO CIT ADAU, S.L.

  Španija

  PRO CIT ADAU, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Agrumi. Deluje tudi v panogah oranges, tangerines, plant health treatments. Sedež podjetja je v kraju Almenara, Španija.

 6. INTERNATIONAL TRADERS

  Egipt

  INTERNATIONAL TRADERS, ki deluje v panogi Zelenjava, posušena. Deluje tudi v panogah Pesa, Agrumi, fresh vegetables, olives, Pesa, Agrumi. Sedež podjetja je v kraju Alexandria, Egipt.

 7. ANDEVALOBIO

  Španija

  ANDEVALOBIO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Agrumi. Sedež podjetja je v kraju Huelva, Španija.

 8. LUFELE S TRADING

  Južna Afrika

  LUFELE S TRADING, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Agrumi. Sedež podjetja je v kraju Port Elizabeth, Južna Afrika.

 1. GREENFOOD IBERICA

  Španija

  GREENFOOD IBERICA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Zelenjava, sveža. Deluje tudi v panogah Agrumi, fruit & vegetables, Agrumi, salads. Sedež podjetja je v kraju Mont-Ras, Španija.

 2. CENGIZ FRUITS

  Turčija

  CENGIZ FRUITS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Agrumi. Deluje tudi v panogah organic citrus fruits, oranges, lemons, pomegranates. Sedež podjetja je v kraju Silifke / Mersin, Turčija.

 3. ZANGOSTAR LTD

  Ciper

  ZANGOSTAR LTD, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Hrana za sladokusce. Deluje tudi v panogah Agrumi, food and beverages industry business associations, Agrumi, kiwi fruit. Sedež podjetja je v kraju Limassol, Ciper.

 4. EXOTIFRUIT EU

  Nizozemska

  EXOTIFRUIT EU, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Agrumi. Deluje tudi v panogah import of fruit, exotic fruit, Limes, Mandarins. Sedež podjetja je v kraju Barendrecht, Nizozemska.

 5. SNO TARIM VE ZIRAI ISLT / SNO CITRUS TURKEY

  Turčija

  SNO TARIM VE ZIRAI ISLT / SNO CITRUS TURKEY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Agrumi. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - uvoz-izvoz, fresh fruit, import/export, production and sale of fruit and vegetables, lemons, Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 6. KOCOGLU GIDA VE SU URUNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turčija

  KOCOGLU GIDA VE SU URUNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Agrumi. Sedež podjetja je v kraju Isparta, Turčija.

 7. TC EXPO PRODUCTORES

  Španija

  TC EXPO PRODUCTORES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Agrumi. Deluje tudi v panogah controlled temperature warehouses and cold-stores, citrus treatment. Sedež podjetja je v kraju Cox, Španija.

 8. GEIMA SAS

  Italija

  GEIMA SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Organics - prehrana. Deluje tudi v panogah Agrumi, fresh produce POS, organic fruit, Agrumi, organic vegetables. Sedež podjetja je v kraju Messina, Italija.

 9. CUSTODIO MENDONÇA RUIVO

  Portugalska

  CUSTODIO MENDONÇA RUIVO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Agrumi. Deluje tudi v panogah oranges, tinned oranges. Sedež podjetja je v kraju Faro, Portugalska.

 10. ANDOLFI PATERNO' SRL

  Italija

  ANDOLFI PATERNO' SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Agrumi. Deluje tudi v panogah tinned oranges, packaged tangerines. Sedež podjetja je v kraju Paterno', Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno