• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • apnenec- (industrijski)

Rezultati za

Apnenec- (industrijski) - Uvoz izvoz

 1. KALKFABRIK NETSTAL AG

  Švica

  Verified by europages badge

  The home of lime for the whole of Switzerland – and gravel for the entire region. Elggis (in Germany) has been a valuable site for quarrying lime since 1900. From its humble beginnings, KFN has developed into the largest and, ultimately, the only lime producer in Switzerland. With motivated employees and excellent product quality, KFN has been able to maintain its market position and expand further. In addition to lime products, the "Chalchi" also manufactures gravel and crushed stone – a welcome resource for structural and civil engineering alike. Approximately half of Glarnerland's total gravel demand is met by the Netstal AG lime plant.

 2. CALES PASCUAL SL

  Španija

  Verified by europages badge

  CALES PASCUAL SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apno. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Gradbeni materiali, oporni proti ognju, hydraulic lime in lumps, slaked lime, lime milk, Apnenec, (industrijski), LIME, fast-setting mortar, hydrated lime powder. Sedež podjetja je v kraju Paterna-Valencia, Španija.

 3. GROUPE SAINT HILAIRE

  Francija

  Verified by europages badge

  GROUPE SAINT HILAIRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Apno, cement additives, lime for construction work, limestone fillers for concrete, fillers for technical sites, precasting fillers, fillers for plant mix, limestones for metallurgy, limestones for binders. Sedež podjetja je v kraju Saint Savin, Francija.

 4. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Madžarska

  ROCAS DECOR HUNGARY KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Granit, Apnenec, (industrijski), Granit, Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Üröm, Madžarska.

 5. KALKWERK HUFGARD GMBH

  Nemčija

  KALKWERK HUFGARD GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Hösbach, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD

  Izrael

  ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), natural stone, ceramic granite, Apnenec, (industrijski), Building. Sedež podjetja je v kraju Jerusalem, Izrael.

 2. PHOENIX STONEWORKS LTD

  Bolgarija

  PHOENIX STONEWORKS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 3. GEO-CAR SOFIA

  Bolgarija

  GEO-CAR SOFIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, Stopnice, kamnite, Marmor in naravni kamni, Stopnice, kamnite, slabs, window sills. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 4. ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN

  Egipt

  ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah calcium carbonate, Gypsum, Silica sand, polypropylene yarn - technical yarns. Sedež podjetja je v kraju Giza, Egipt.

 5. ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA

  Portugalska

  ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, panel facades, outdoor stone flooring, Marmor in naravni kamni, natural stone interior furnishings. Sedež podjetja je v kraju Leiria, Portugalska.

 1. GALAXY IMPEX

  Indija

  GALAXY IMPEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Peščenjak, Zidaki, iz silicijevega apnenca, Apnenec, (industrijski), Peščenjak, sandstone for building, Zidaki, iz silicijevega apnenca, Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Jaipur, Indija.

 2. GRANITE DRC - DRC STANSTEAD

  Kanada

  GRANITE DRC - DRC STANSTEAD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granit. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Marmor, limestone, Apnenec, (industrijski), Marmor. Sedež podjetja je v kraju Rivière à Pierre, Kanada.

 1. CARRIERES DE LA THURE

  Belgija

  CARRIERES DE LA THURE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), cement powder, Aggregates, Apnenec, (industrijski), quarry earths for industrial use. Sedež podjetja je v kraju Erquelinnes, Belgija.

 2. WALHALLA KALK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  WALHALLA KALK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cementi, specialni. Deluje tudi v panogah Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Pesek in gramoz, Apnenec, (industrijski), Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Pesek in gramoz, Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Regensburg, Nemčija.

 3. VARIOUS STONES

  Nemčija

  VARIOUS STONES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah wall covering. Sedež podjetja je v kraju Trier, Nemčija.

 4. LABRARTE - ARTESANOS DE LA PIEDRA

  Španija

  LABRARTE - ARTESANOS DE LA PIEDRA, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Cementni strešniki, Stopnice, kamnite, Podi, industrijski, Marmor in naravni kamni, Cementni strešniki, Stopnice, kamnite, Podi, industrijski, Marmor in naravni kamni. Sedež podjetja je v kraju Arucas, Španija.

 5. ASYAPI MADENCILIK LTD STI

  Turčija

  ASYAPI MADENCILIK LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah limestone, Aggregates. Sedež podjetja je v kraju Düzce, Turčija.

 6. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Peščenjak, Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Peščenjak. Sedež podjetja je v kraju Painten, Nemčija.

 7. KOROB STEEL TRADE S.R.O.

  Češka Republika

  KOROB STEEL TRADE S.R.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah stålkulor. Sedež podjetja je v kraju Praha 9, Češka Republika.

 8. FELS-WERKE GMBH

  Nemčija

  FELS-WERKE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Pesek in gramoz, Apnenec, (industrijski), Marmor in naravni kamni, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Pesek in gramoz, Apnenec, (industrijski), Marmor in naravni kamni, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Rüdersdorf, Nemčija.

 1. MLD

  Nizozemska

  MLD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah natural stone, slaked lime. Sedež podjetja je v kraju Hoofddorp, Nizozemska.

 2. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Nemčija

  MÄRKER ZEMENT GMBH, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Peščenjak, Skrilavec, Kreda, industrijska, Peščenjak, Skrilavec, Kreda, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Harburg , Nemčija.

 3. KOÇ-BIR

  Turčija

  KOÇ-BIR, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Apno. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), concrete, cement, Limestones, Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Gumushane, Turčija.

 4. GALTECHNOPARK

  Ukraijna

  GALTECHNOPARK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Visable supports the Ukrainian companies, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Zadnistryanske Village, Ukraijna.

 5. QUICO MINERALS (MALAYSIA) SDN. BHD.

  Malezija

  QUICO MINERALS (MALAYSIA) SDN. BHD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Calcium carbonate. Sedež podjetja je v kraju Petaling Jaya, Selangor, Malezija.

 6. MÄRKER KALK GMBH

  Nemčija

  MÄRKER KALK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Pesek in gramoz, Apnenec, (industrijski), Marmor in naravni kamni, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Pesek in gramoz, Apnenec, (industrijski), Marmor in naravni kamni, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Blaustein, Nemčija.

 7. HEIDELBERGCEMENT AG

  Nemčija

  HEIDELBERGCEMENT AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Krmila za živali, Surovine za gradbena in javna dela, Pesek in gramoz, Apnenec, (industrijski), Krmila za živali, Surovine za gradbena in javna dela, Pesek in gramoz, Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Efringen-Kirchen, Nemčija.

 8. ETHICAL GRANITE & NATURAL STONE SL

  Španija

  ETHICAL GRANITE & NATURAL STONE SL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, Granit, sandstone, Pebbles, Marmor in naravni kamni, Granit. Sedež podjetja je v kraju Lleida, Španija.

 9. GALTECHNOPARK

  Ukraijna

  GALTECHNOPARK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apno. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Visable supports the Ukrainian companies, Apnenec, (industrijski), Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Halych, Ukraijna.

 10. GEBR. DORFNER GMBH & CO. KAOLIN UND KRISTALLQUARZSANDWERKE KG

  Nemčija

  GEBR. DORFNER GMBH & CO. KAOLIN UND KRISTALLQUARZSANDWERKE KG, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Pesek in gramoz, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Pesek in gramoz. Sedež podjetja je v kraju Hirschau, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno