• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • apnenec- (industrijski)

Rezultati za

Apnenec- (industrijski) - Uvoz izvoz

 1. KALKFABRIK NETSTAL AG

  Švica

  Verified by europages badge

  The home of lime for the whole of Switzerland – and gravel for the entire region. Elggis (in Germany) has been a valuable site for quarrying lime since 1900. From its humble beginnings, KFN has developed into the largest and, ultimately, the only lime producer in Switzerland. With motivated employees and excellent product quality, KFN has been able to maintain its market position and expand further. In addition to lime products, the "Chalchi" also manufactures gravel and crushed stone – a welcome resource for structural and civil engineering alike. Approximately half of Glarnerland's total gravel demand is met by the Netstal AG lime plant.

 2. CALES PASCUAL SL

  Španija

  Verified by europages badge

  CALES PASCUAL SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apno. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Gradbeni materiali, oporni proti ognju, hydraulic lime in lumps, slaked lime, lime milk, Apnenec, (industrijski), LIME, fast-setting mortar, hydrated lime powder. Sedež podjetja je v kraju Paterna-Valencia, Španija.

 3. GROUPE SAINT HILAIRE

  Francija

  Verified by europages badge

  GROUPE SAINT HILAIRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Apno, cement additives, lime for construction work, limestone fillers for concrete, fillers for technical sites, precasting fillers, fillers for plant mix, limestones for metallurgy, limestones for binders. Sedež podjetja je v kraju Saint Savin, Francija.

 4. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Madžarska

  ROCAS DECOR HUNGARY KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Granit, Apnenec, (industrijski), Granit, Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Üröm, Madžarska.

 5. KALKWERK HUFGARD GMBH

  Nemčija

  KALKWERK HUFGARD GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Hösbach, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CALERA DE ALZO S.L.

  Španija

  CALERA DE ALZO S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Altzo, Španija.

 2. GEO-CAR SOFIA

  Bolgarija

  GEO-CAR SOFIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, Stopnice, kamnite, Marmor in naravni kamni, Stopnice, kamnite, slabs, window sills. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 3. ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD

  Izrael

  ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), natural stone, ceramic granite, Apnenec, (industrijski), Building. Sedež podjetja je v kraju Jerusalem, Izrael.

 4. PHOENIX STONEWORKS LTD

  Bolgarija

  PHOENIX STONEWORKS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 5. CALES DE LA PLANA S.A.

  Španija

  CALES DE LA PLANA S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Chilches (castellón)., Španija.

 1. DOLOMITAS DEL NORTE S.A.

  Španija

  DOLOMITAS DEL NORTE S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Voto (cantabria), Španija.

 2. CAL DE CASTILLA S.A.

  Španija

  CAL DE CASTILLA S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah concrete. Sedež podjetja je v kraju Arganda Del Rey (madrid), Španija.

 1. KOBEKA HARROBIAK S.L.

  Španija

  KOBEKA HARROBIAK S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Arrasate-Mondragón (gipuzkoa), Španija.

 2. ANDALUZA DE CALES S.A.

  Španija

  ANDALUZA DE CALES S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Morón De La Frontera, Španija.

 3. LAFARGE CALCINOR MAROC

  Maroko

  LAFARGE CALCINOR MAROC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Tlat Loulad-Ben Ahmed, Maroko.

 4. EUROCHO S.A.S

  Francija

  EUROCHO S.A.S, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah lime, slaked lime, Calcium carbonate. Sedež podjetja je v kraju Carcassonne, Francija.

 5. ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN

  Egipt

  ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah calcium carbonate, Gypsum, Silica sand, polypropylene yarn - technical yarns. Sedež podjetja je v kraju Giza, Egipt.

 6. CALES DE LLIERCA S.A.

  Španija

  CALES DE LLIERCA S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Argelaguer, Španija.

 7. CARRIERES DE LA THURE

  Belgija

  CARRIERES DE LA THURE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), cement powder, Aggregates, Apnenec, (industrijski), quarry earths for industrial use. Sedež podjetja je v kraju Erquelinnes, Belgija.

 8. GALAXY IMPEX

  Indija

  GALAXY IMPEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Peščenjak, Zidaki, iz silicijevega apnenca, Apnenec, (industrijski), Peščenjak, sandstone for building, Zidaki, iz silicijevega apnenca, Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Jaipur, Indija.

 1. ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA

  Portugalska

  ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, panel facades, outdoor stone flooring, Marmor in naravni kamni, natural stone interior furnishings. Sedež podjetja je v kraju Leiria, Portugalska.

 2. GRANITE DRC - DRC STANSTEAD

  Kanada

  GRANITE DRC - DRC STANSTEAD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granit. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Marmor, limestone, Apnenec, (industrijski), Marmor. Sedež podjetja je v kraju Rivière-À-Pierre, Kanada.

 3. GALTECHNOPARK

  Ukraijna

  GALTECHNOPARK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Zadnistryanske Village, Ukraijna.

 4. VARIOUS STONES

  Nemčija

  VARIOUS STONES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah wall covering. Sedež podjetja je v kraju Trier, Nemčija.

 5. MÄRKER KALK GMBH

  Nemčija

  MÄRKER KALK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Pesek in gramoz, Apnenec, (industrijski), Marmor in naravni kamni, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Pesek in gramoz, Apnenec, (industrijski), Marmor in naravni kamni, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Blaustein, Nemčija.

 6. LABRARTE - ARTESANOS DE LA PIEDRA

  Španija

  LABRARTE - ARTESANOS DE LA PIEDRA, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Cementni strešniki, Stopnice, kamnite, Podi, industrijski, Marmor in naravni kamni, Cementni strešniki, Stopnice, kamnite, Podi, industrijski, Marmor in naravni kamni. Sedež podjetja je v kraju Arucas, Španija.

 7. ETHICAL GRANITE & NATURAL STONE SL

  Španija

  ETHICAL GRANITE & NATURAL STONE SL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, Granit, sandstone, Pebbles, Marmor in naravni kamni, Granit. Sedež podjetja je v kraju Lleida, Španija.

 8. KOROB STEEL TRADE S.R.O.

  Češka Republika

  KOROB STEEL TRADE S.R.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah stålkulor. Sedež podjetja je v kraju Praha 9, Češka Republika.

 9. FELS-WERKE GMBH

  Nemčija

  FELS-WERKE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Pesek in gramoz, Apnenec, (industrijski), Marmor in naravni kamni, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Pesek in gramoz, Apnenec, (industrijski), Marmor in naravni kamni, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Rüdersdorf, Nemčija.

 10. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Nemčija

  MÄRKER ZEMENT GMBH, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Peščenjak, Skrilavec, Kreda, industrijska, Peščenjak, Skrilavec, Kreda, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Harburg , Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno