• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • industrijski izdelki

Rezultati za

Industrijski izdelki - Uvoz izvoz

 1. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CNC turned parts and automatic turned parts made from all machinable materials in accordance with DIN, a drawing or template. Our product range includes everything from simple turned parts to highly complex, ready-to-install components. The parts are used in the automotive, hardware/safety technology, fastening technology and valve sectors as well as the electronics industry. Our machinery creates the optimum preconditions for our customers' wide range of parts. CNC long and short lathes (capacity: 2-65 (175) mm); CNC high-performance milling lathes (capacity: 15-65 mm); Multi-spindle lathes (capacity: 5-35 mm); Single-spindle lathes (capacity: Up to 15/20/26/36/42/65 mm); Our range of services also includes system logistics and finishing of assemblies, e.g. grinding, vibratory grinding, labelling, milling, punching, curing and surface treatments.

 2. SOLUDIAM

  Francija

  Verified by europages badge

  SOLUDIAM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Diamantna orodja, Diamantna orodja. Sedež podjetja je v kraju Caux, Francija.

 3. CIVIC INDUSTRIE

  Francija

  Verified by europages badge

  CIVIC INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Okviri za slike in okvirjanje, Letve za obešanje slik, Industrijski izdelki, wall door stops, doorstops, Okviri za slike in okvirjanje, Floor door stops, Letve za obešanje slik, Production of moulding rails. Sedež podjetja je v kraju L'haye Les Roses, Francija.

 4. BUDMAT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BUDMAT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Arnsberg, Nemčija.

 5. ACTON S.A.

  Francija

  Verified by europages badge

  ACTON S.A., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pritrdilna oprema. Deluje tudi v panogah Industrijski izdelki, Zgornji del ladje, Matice za vijake, Palice z navojem, Matice in vijaki, wood screws, Industrijski izdelki, stainless steel nuts & bolts, Industrial nuts and bolts. Sedež podjetja je v kraju L' Horme, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  MORO & SPREAFICO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Industrijski izdelki, Železnina za gradbeništvo, zippers, steels and metals converted, Industrijski izdelki, metal assembly work, customized hinges, bolts, Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Monte Marenzo, Italija.

 2. WILHELM STOLLE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WILHELM STOLLE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Bonn, Nemčija.

 3. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Francija

  Verified by europages badge

  BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pritrdilna oprema. Deluje tudi v panogah Industrijski izdelki, Sorniki in vijaki, pritrdilni, Palice z navojem, Matice za vijake, Zgornji del ladje, Metal screws, Wood screws, self-tapping screw, Stainless steel screw products. Sedež podjetja je v kraju Saint Priest, Francija.

 4. CONRAD ELECTRONIC ITALIA

  Italija

  Verified by europages badge

  CONRAD ELECTRONIC ITALIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Elektronikkomponenter. Deluje tudi v panogah Industrijski izdelki, Domotik, domotics, automation, automatic mechanisms, Industrijski izdelki, batteries, home automation systems, Domotik. Sedež podjetja je v kraju Bollate, Italija.

 5. PROFI HANDEL UZUN GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  PROFI HANDEL UZUN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Ograje, Solar mounting systems, Roof hooks, Assembly profiles, PV accessories, Steel mill products, Aluminium products, Customised profiles, steel poles. Sedež podjetja je v kraju Feldkirch, Avstrija.

 1. DAVOR KUHAR S.P.

  Slovenija

  QBE group : production of street furniture bike raks water fontane tree grilles waste basket benches bollards automatiic parking systems by cash machine parkmat's sanitary camp points turnstile and automatic gates metal beds metal furniture production from metal wires

 2. MANUFACTURAS MAESTRO S.A.

  Španija

  MANUFACTURAS MAESTRO S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Kovani izdelki za industrijo in gradbeništvo, Kovani izdelki za industrijo in gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 1. OPTIMA PRECISE

  Češka Republika

  OPTIMA PRECISE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Brusilna sredstva, mehanska. Deluje tudi v panogah Rezila in noži, industrijski, Ročna obrt, Industrijski izdelki, Prenosna orodja - na motorni pogon, Rezila in noži, industrijski, Ročna obrt, Industrijski izdelki, Prenosna orodja - na motorni pogon. Sedež podjetja je v kraju Pardubice, Češka Republika.

 2. DINO KRAFTPAKET - R.D.I DEUTSCHLAND AUTOTEILE + VERTRIEBS GMBH

  Nemčija

  DINO KRAFTPAKET - R.D.I DEUTSCHLAND AUTOTEILE + VERTRIEBS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Herdecke, Nemčija.

 3. METAL FLY S.R.L.

  Italija

  METAL FLY S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Industrijski izdelki, hardware, thermohydraulics, Industrijski izdelki, fencing. Sedež podjetja je v kraju Cartoceto, Italija.

 4. TRINON TITANIUM GMBH

  Nemčija

  TRINON TITANIUM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Matice in vijaki, Matice in vijaki, titanium and alloys, dentistry items, water jet cutting systems. Sedež podjetja je v kraju Karlsruhe, Nemčija.

 5. DIFUSORA DE ARTÍCULOS MECÁNICOS ESPECIALES, S.A.

  Španija

  DIFUSORA DE ARTÍCULOS MECÁNICOS ESPECIALES, S.A., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah clamp, Fastener, industrial supplies. Sedež podjetja je v kraju Castellar Del Vallès, Španija.

 6. ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Nemčija

  ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah drilling rods. Sedež podjetja je v kraju Esslingen, Nemčija.

 7. SCHWADERER GMBH

  Nemčija

  SCHWADERER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Affalterbach, Nemčija.

 8. SVBI

  Francija

  SVBI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Purchase and sale of metals, cad screws bolts, special steels for mechanical engineering, ground steel traders. Sedež podjetja je v kraju Maule, Francija.

 1. VYNEX

  Francija

  VYNEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Matice in vijaki, Železnina za gradbeništvo, Matice in vijaki, fastening articles, technical fastenings. Sedež podjetja je v kraju Thelonne, Francija.

 2. THOR FRÄSWERKZEUGE

  Nemčija

  THOR FRÄSWERKZEUGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Industrijski izdelki, Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Fridingen An Der Donau, Nemčija.

 3. EUROTOOLS PRECISION

  Francija

  EUROTOOLS PRECISION, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Merilni in kontrolni instrumenti, control gauges, ring gauges, Merilni in kontrolni instrumenti. Sedež podjetja je v kraju Benfeld, Francija.

 4. W+M WEISSENSEE METALLWAREN GMBH

  Nemčija

  W+M WEISSENSEE METALLWAREN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrata, varnostna, stanovanjska. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Industrijski izdelki, lock replacement, keys, Železnina za gradbeništvo, Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 5. USTUN MACHINERY LIMITED

  Turčija

  USTUN MACHINERY LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah riveting machines, fixed extruders, systems and machines for drawing metal wire, building products. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 6. EICHENBERGER GEWINDE AG

  Švica

  EICHENBERGER GEWINDE AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Burg, Švica.

 7. NUKON BULGARIA EOOD

  Bolgarija

  NUKON BULGARIA EOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Laser - stroji za varjenje in rezanje, Rezanje s plazmo - stroji, Laser engraving machines, Laser - stroji za varjenje in rezanje, Rezanje s plazmo - stroji. Sedež podjetja je v kraju Kuklen, Bolgarija.

 8. AKSUN METAL

  Turčija

  AKSUN METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 9. OMNIPROTECT.DE GMBH

  Nemčija

  OMNIPROTECT.DE GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Industrijski izdelki, Zaščita pri delu -oprema in naprave, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Industrijski izdelki, Zaščita pri delu -oprema in naprave. Sedež podjetja je v kraju Hannover, Nemčija.

 10. OSNOVA-MARKET LLC

  Ukraijna

  OSNOVA-MARKET LLC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Industrijski izdelki - Uvoz izvoz

Število rezultatov

19.675 Podjetja