• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • aromatične rastline

Rezultati za

Aromatične rastline - Uvoz izvoz

 1. HUBCYCLE

  Francija

  Verified by europages badge

  Hubcycle is a startup that has developed a plant-based upcycling structure that recycles waste (fruit peelings and linseed meal, for example) that it then offers for reuse by other industries. Its aim is to create a genuinely sustainable global network, with by-products from one source meeting demand from another source for plant-based ingredients that are clean and sustainable. Hubcycle brings together industries that use different parts of the same plant, recovering food and plant waste that then become innovative raw materials in food and personal hygiene products. Feel free to contact us for further details!

 2. LA FERME SAINT-SYLVAIN

  Francija

  Verified by europages badge

  LA FERME SAINT-SYLVAIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah Zeliščni čaji, Zeliščni čaji. Sedež podjetja je v kraju Mazerolles, Francija.

 3. C LIQUIDE FRANCE

  Francija

  Verified by europages badge

  C LIQUIDE FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Sedež podjetja je v kraju Tilloy Lez Cambrai, Francija.

 4. SMART CLAUPACK SRL

  Romunija

  Verified by europages badge

  SMART CLAUPACK SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Organics - prehrana. Deluje tudi v panogah Livsmedelsförpackningar, Pakiranje in embalaža, Posebno pakiranje, Začimbe, Dišave, ekstrakti in začimbe, Matice za vijake, Aromatične rastline, Izvlečki živil, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Targoviste, Romunija.

 5. AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS

  Maroko

  Verified by europages badge

  AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Sedež podjetja je v kraju Casablanca, Maroko.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Združena Kraljevina

  Verified by europages badge

  GERALD MCDONALD & CO LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, sadni. Deluje tudi v panogah Aromatične rastline, Wholesale Juice Concentrate Suppliers, Fruit Concentrate Suppliers, Fruit Concentrates, Juice Manufacturing Companies, Herbs And Spices Supplier, Herbs Supplier, Spices Companies, Spice Manufactures. Sedež podjetja je v kraju Basildon, Združena Kraljevina.

 2. EARL DE LUZAN

  Francija

  Verified by europages badge

  EARL DE LUZAN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Začimbe. Deluje tudi v panogah Aromatične rastline, Rastline in zelišča, zdravilne, Aromatične rastline, Rastline in zelišča, zdravilne. Sedež podjetja je v kraju Castéra-Verduzan, Francija.

 3. SIPAL

  Francija

  SIPAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah tarragon, garden sorrel, oregano, balm-mint. Sedež podjetja je v kraju Perpignan Cedex, Francija.

 4. ZE IMPORT & EXPORT

  Turčija

  ZE IMPORT & EXPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Začimbe, Olivno olje, plants and flowers from all over the world, aromatic plant seeds, Začimbe. Sedež podjetja je v kraju Nilüfer-Bursa / Turkey, Turčija.

 5. PERUVIAN EXPORT

  Peru

  PERUVIAN EXPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah natural foods, packaged corn, banana flour, food-grade flour. Sedež podjetja je v kraju Lima, Peru.

 1. AROMATURK

  Turčija

  AROMATURK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah lavender, chamomile teas, aromatiska oljor. Sedež podjetja je v kraju Tekirdag, Turčija.

 2. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Španija

  HORTALIZAS JUMARSAN SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah Zelenjava, sveža, Zelenjava, sveža, spinach, parsley, mint. Sedež podjetja je v kraju El Raal, Španija.

 1. CAPITANO NIGERIA LIMITED

  Nigerija

  CAPITANO NIGERIA LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah Zeliščni čaji, dehydrated herbs, hibiscus, Zeliščni čaji, dehydrated medical herbs. Sedež podjetja je v kraju Lagos, Nigeria, Nigerija.

 2. AROMAVE

  Francija

  AROMAVE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah fresh parsley, aromatic herbs, coriander, aromatic and medicinal plants. Sedež podjetja je v kraju Perpignan, Francija.

 3. ADOLO

  Grčija

  ADOLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah thyme. Sedež podjetja je v kraju Patra, Grčija.

 4. BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO

  Italija

  BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah Dišave, ekstrakti in začimbe, chilli pepper, rosemary, Dišave, ekstrakti in začimbe. Sedež podjetja je v kraju Favara, Italija.

 5. DURVESH INTERNATIONAL

  Pakistan

  DURVESH INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Sedež podjetja je v kraju Karachi, Pakistan.

 6. LIPPIA ALBA S.L.

  Španija

  LIPPIA ALBA S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah phytosanitary product, made-to-measure lounge furniture, aromatic herbs, vegetable growing. Sedež podjetja je v kraju Utrera, Španija.

 7. MORINGA DEL SUR.S.L

  Španija

  MORINGA DEL SUR.S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah aromatic plants, organic agricultural products. Sedež podjetja je v kraju Churriana, Španija.

 8. YEHIAWYTRADE

  Egipt

  YEHIAWYTRADE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah dehydrated herbs, aromatic herbs. Sedež podjetja je v kraju El Fayoum, Egipt.

 1. SPICES LAND

  Egipt

  SPICES LAND, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Sedež podjetja je v kraju Cairo, Egipt.

 2. HIERBAS QUESADA

  Španija

  HIERBAS QUESADA, ki deluje v panogi Rastline in zelišča, zdravilne. Deluje tudi v panogah Aromatične rastline, lavender, Aromatične rastline, medicinal herbs, aromatic herbs. Sedež podjetja je v kraju Quesada-Jaén, Španija.

 3. PERSPLANT GMBH

  Nemčija

  PERSPLANT GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah Posušeno sadje, saffron, Posušeno sadje. Sedež podjetja je v kraju Pfinztal, Nemčija.

 4. YEŞILXIR BITKISEL ÜRÜNLER

  Turčija

  YEŞILXIR BITKISEL ÜRÜNLER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah Råd för att välja nya växtsorter. Sedež podjetja je v kraju Muş, Turčija.

 5. NATURE'S GOLD

  Grčija

  NATURE'S GOLD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Sedež podjetja je v kraju Heraklion, Grčija.

 6. GREEN LAND IMPORT&EXPORT

  Egipt

  GREEN LAND IMPORT&EXPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelišča za zdravila in kozmetiko. Deluje tudi v panogah Aromatične rastline, Aromatične rastline. Sedež podjetja je v kraju Fayoum, Egipt.

 7. ROUAGES

  Francija

  ROUAGES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah Začimbe, extractions, plant infusions, Začimbe, fruit & vegetables. Sedež podjetja je v kraju Agen Cedex 9, Francija.

 8. FLORICOLTURA DOTT DAMONTE

  Italija

  FLORICOLTURA DOTT DAMONTE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah aromatic and medicinal plants, hot pink. Sedež podjetja je v kraju Ceriale, Italija.

 9. DISEBAS SAC

  Peru

  DISEBAS SAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah dehydrated ingredients, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, dehydrated foodstuffs, dehydrated products. Sedež podjetja je v kraju Lima, Peru.

 10. HERBANIA FOR HERBS & SPICES SRL

  Romunija

  HERBANIA FOR HERBS & SPICES SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah Rastline in zelišča, zdravilne, seeds, aromatic herbs, Rastline in zelišča, zdravilne. Sedež podjetja je v kraju Bucharest, Romunija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno