• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • aromatične rastline

Rezultati za

Aromatične rastline - Uvoz izvoz

 1. HUBCYCLE

  Francija

  Hubcycle is a startup that has developed a plant-based upcycling structure that recycles waste (fruit peelings and linseed meal, for example) that it then offers for reuse by other industries. Its aim is to create a genuinely sustainable global network, with by-products from one source meeting demand from another source for plant-based ingredients that are clean and sustainable. Hubcycle brings together industries that use different parts of the same plant, recovering food and plant waste that then become innovative raw materials in food and personal hygiene products. Feel free to contact us for further details!

  Vsi izdelki za "aromatične rastline"

 2. LA FERME SAINT-SYLVAIN

  Francija

  LA FERME SAINT-SYLVAIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah Zeliščni čaji, Zeliščni čaji. Sedež podjetja je v kraju Mazerolles, Francija.

 3. SIPAL

  Francija

  SIPAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Deluje tudi v panogah tarragon, garden sorrel, oregano, balm-mint, mint, sweet marjoram, chives, dill, rosemary. Sedež podjetja je v kraju Perpignan Cedex, Francija.

 4. SMART CLAUPACK SRL

  Romunija

  SMART CLAUPACK SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Organics - prehrana. Deluje tudi v panogah Livsmedelsförpackningar, Pakiranje in embalaža, Posebno pakiranje, Začimbe, Dišave, ekstrakti in začimbe, Matice za vijake, Aromatične rastline, Izvlečki živil, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Targoviste, Romunija.

 5. C LIQUIDE FRANCE

  Francija

  C LIQUIDE FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Sedež podjetja je v kraju Tilloy Lez Cambrai, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS

  Maroko

  AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Aromatične rastline. Sedež podjetja je v kraju Casablanca, Maroko.

 2. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Združena Kraljevina

  GERALD MCDONALD & CO LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, sadni. Deluje tudi v panogah Aromatične rastline, Wholesale Juice Concentrate Suppliers, Fruit Concentrate Suppliers, Fruit Concentrates, Juice Manufacturing Companies, Herbs And Spices Supplier, Herbs Supplier, Spices Companies, Spice Manufactures. Sedež podjetja je v kraju Basildon, Združena Kraljevina.

 3. PERUVIAN EXPORT

  Peru

 4. VIGO GEROLAMO S.R.L.

  Italija

 5. AROMATURK

  Turčija

 1. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Španija

 2. AROMAVE

  Francija

 1. ADOLO

  Grčija

 2. BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO

  Italija

 3. DURVESH INTERNATIONAL

  Pakistan

 4. CAPITANO NIGERIA LIMITED

  Nigerija

 5. MORINGA DEL SUR.S.L

  Španija

 6. LIPPIA ALBA S.L.

  Španija

 7. L'HERBIER DU DIOIS

  Francija

 8. SPICES LAND

  Egipt

 1. ARTA GROUP LLC

  Rusija

 2. HIERBAS QUESADA

  Španija

 3. HERBALWORLD

  Egipt

 4. SAFE SPICE A.S.

  Turčija

 5. SEVOA NATURALS

  Bolgarija

 6. FLORE-EN-THYM

  Francija

 7. GREEN LAND IMPORT&EXPORT

  Egipt

 8. MUDRA AGRICULTURE CO.

  Turčija

 9. DISEBAS SAC

  Peru

 10. EGY-ORGANICHERBS

  Egipt