• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • balistika - materiali in preizkusi

Rezultati za

Balistika - materiali in preizkusi - Uvoz izvoz

 1. F.A.I.R. S.R.L.

  Italija

  F.A.I.R. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Marcheno, Italija.

 2. HARD SHELL U.S.

  Združene Države

  HARD SHELL U.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Balistika - materiali in preizkusi. Deluje tudi v panogah personlig skyddsutrustning. Sedež podjetja je v kraju Miami, Fl, Združene Države.

 3. STEEL DEFENCE CO.

  Turčija

  STEEL DEFENCE CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Yenimahalle/ Ankara, Turčija.

 4. HARD SHELL FZE

  Združeni arabski emirati

  HARD SHELL FZE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Požari - oprema za protipožarno zaščito. Deluje tudi v panogah Balistika - materiali in preizkusi, bullet proof vests, armoured vehicles, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Sharjah, Združeni arabski emirati.

 5. ADS INTERNATIONAL LIMITED

  Združena Kraljevina

  ADS INTERNATIONAL LIMITED, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Balistika - materiali in preizkusi. Deluje tudi v panogah bullet proof vests, books by italian authors, ballistics. Sedež podjetja je v kraju York, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. J.V. NIEBERGALL

  Nemčija

  J.V. NIEBERGALL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Balistika - materiali in preizkusi. Deluje tudi v panogah Police equipments. Sedež podjetja je v kraju Niedernhausen, Nemčija.

 2. FALCO ARMS S.R.L.

  Italija

  FALCO ARMS S.R.L., ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Marcheno, Italija.

 3. PARDINI ARMI S.R.L.

  Italija

  PARDINI ARMI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Camaiore, Italija.

 4. ARMI PERAZZI S.P.A.

  Italija

  ARMI PERAZZI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Botticino, Italija.

 5. C.D. EUROPE S.R.L.

  Italija

  C.D. EUROPE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Sarezzo, Italija.

 1. F.A.P.

  Italija

  F.A.P., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Gussago, Italija.

 2. SEDNA GLOBAL MARKETING AND FINANCIAL SOLUTIONS

  Turčija

  SEDNA GLOBAL MARKETING AND FINANCIAL SOLUTIONS, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Balistika - materiali in preizkusi. Deluje tudi v panogah european grants, direct marketing solutions. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. MATCHGUNS S.R.L.

  Italija

  MATCHGUNS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Parma, Italija.

 2. EUROCOMM MUNIZIONI S.N.C. DI CLAUDIA MORI E C.

  Italija

  EUROCOMM MUNIZIONI S.N.C. DI CLAUDIA MORI E C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Roncadelle, Italija.

 3. FRATELLI TANFOGLIO S.R.L.

  Italija

  FRATELLI TANFOGLIO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Gardone Val Trompia, Italija.

 4. STIL CRIN

  Italija

  STIL CRIN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Pavone Del Mella, Italija.

 5. COSMI AMERICO & FIGLIO

  Italija

  COSMI AMERICO & FIGLIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Ancona, Italija.

 6. LAMEC S.R.L.

  Italija

  LAMEC S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Nave, Italija.

 7. SPRING SUN FIRST TACTICAL INTERNATIONAL CO., LTD.

  Hong Kong

  SPRING SUN FIRST TACTICAL INTERNATIONAL CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Hong Kong, Hong Kong.

 8. NOBEL SPORT MARTIGNONI S.P.A.

  Italija

  NOBEL SPORT MARTIGNONI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 1. SHANDONG SANDA SCI&TECH DEV. CORP.

  Kitajska

  SHANDONG SANDA SCI&TECH DEV. CORP., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju JINAN, Kitajska.

 2. LANCELOTTI MARA S.R.L.

  Italija

  LANCELOTTI MARA S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Marcheno, Italija.

 3. ARMERIA MANCINI A SAN MARINO

  San Marino

  ARMERIA MANCINI A SAN MARINO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Balistika - materiali in preizkusi. Deluje tudi v panogah optical. Sedež podjetja je v kraju Gualdicciolo, San Marino.

 4. FABARM S.P.A.

  Italija

  FABARM S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Travagliato, Italija.

 5. ARMERIA PIOVANELLI S.R.L.

  Italija

  ARMERIA PIOVANELLI S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Lonato Del Garda, Italija.

 6. CHEDDITE S.R.L.

  Italija

  CHEDDITE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Livorno, Italija.

 7. BAHER ASESORES INTEGRALES S.A. DE C.V.

  Mehika

  BAHER ASESORES INTEGRALES S.A. DE C.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Balistika - materiali in preizkusi. Deluje tudi v panogah Telovniki, neprebojni, protective work helmets, protection vests, Telovniki, neprebojni. Sedež podjetja je v kraju Mexico, Mehika.

 8. NUOVA JAGER S.R.L.

  Italija

  NUOVA JAGER S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Basaluzzo, Italija.

 9. RPS S.R.L.

  Italija

  RPS S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Lovsko orožje in strelivo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi, Orožje, športno, Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Sarezzo, Italija.

 10. GUVENLI YASAM LTD STI

  Turčija

  GUVENLI YASAM LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Balistika - materiali in preizkusi. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno