• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cvetoče rastline

Rezultati za

Cvetoče rastline - Uvoz izvoz

 1. RBV TECHNOLOGIE UND HANDEL GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  RBV TECHNOLOGIE UND HANDEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 2. FAMOUSROSES

  Romunija

  FAMOUSROSES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline, cvetoče. Sedež podjetja je v kraju Miheleu, Romunija.

 3. RRP GMBH

  Avstrija

  RRP GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Deluje tudi v panogah hemp. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 4. YUCCA FILAMENTOSA

  Poljska

  YUCCA FILAMENTOSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, nurseries for garden centres, Drevesnice in gozdarstvo, exporters of ornamental plants, wholesale flowers and plants. Sedež podjetja je v kraju Ksawerów, Poljska.

 5. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Poljska

  KOPPERT POLSKA SP. Z O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Sredstva za zaščito rastlin. Deluje tudi v panogah Priprava obdelovalnih površin, Rastline, Rastline, cvetoče, Rastline in zelišča, zdravilne, Priprava obdelovalnih površin, Rastline, Rastline, cvetoče, Rastline in zelišča, zdravilne. Sedež podjetja je v kraju Poznan, Poljska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PHYTESIA

  Belgija

  PHYTESIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline, cvetoče. Deluje tudi v panogah Rastline, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Scry, Belgija.

 2. MOROCCO HERBAL & CRAFTS

  Maroko

  MOROCCO HERBAL & CRAFTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Sedež podjetja je v kraju Casablanca, Maroko.

 3. RAFFYORI

  Italija

  RAFFYORI, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Sedež podjetja je v kraju Inzago, Italija.

 4. ASANTA TARIM

  Turčija

  ASANTA TARIM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Deluje tudi v panogah Kemična gnojila, organic fertilizers, special fertilizers, Kemična gnojila. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 5. HYDRO-MANIA

  Združena Kraljevina

  HYDRO-MANIA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gojenje v vodi - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah Gojene sadike, čebulice in semena, Lončnice, Cvetoče rastline, hydroponics, Gojene sadike, čebulice in semena, Lončnice, Cvetoče rastline. Sedež podjetja je v kraju Birstall, Združena Kraljevina.

 1. KIENTZLER GARTENBAUBETRIEB

  Nemčija

  KIENTZLER GARTENBAUBETRIEB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline, cvetoče. Deluje tudi v panogah seedlings, ornamental plants, fruit tree growing, perennial plants. Sedež podjetja je v kraju Gensingen, Nemčija.

 2. GORI SRL

  Italija

  GORI SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Deluje tudi v panogah Cvetje, rezano, cut flowers, Cvetje, rezano, bouquets and floral compositions, cut roses. Sedež podjetja je v kraju Piano Di Mommio-Massarosa, Italija.

 1. DE CROOCK EXPORT

  Belgija

  DE CROOCK EXPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje. Deluje tudi v panogah Cvetoče rastline, wholesale flowers, azalea, fresh flowers, Cvetoče rastline. Sedež podjetja je v kraju Lochristi, Belgija.

 2. BLOEMIST DE LANGE

  Nizozemska

  BLOEMIST DE LANGE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetje. Deluje tudi v panogah Rastline, cvetoče, florists, floral decorations, Rastline, cvetoče, flowering plants. Sedež podjetja je v kraju Leiden, Nizozemska.

 3. VALLEY INTERIOR PLANTING

  Združena Kraljevina

  VALLEY INTERIOR PLANTING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Sedež podjetja je v kraju Ferndale, Združena Kraljevina.

 4. CITY FLOWERS

  Združena Kraljevina

  CITY FLOWERS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah Cvetoče rastline, cut flowers, Cvetoče rastline, air and helium gas balloons. Sedež podjetja je v kraju Dundee, Združena Kraljevina.

 5. ASANTA TARIM EDUSTRI DIS TICARET LTD. STI.

  Turčija

  ASANTA TARIM EDUSTRI DIS TICARET LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline, cvetoče. Deluje tudi v panogah Kemična gnojila, Sadike in gnojila, organic fertilizers, special fertilizers, Kemična gnojila, Sadike in gnojila. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 6. CAST ANB TARIMSAL PROJELER VE SULAMA SISTEMLERI ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. STI

  Turčija

  CAST ANB TARIMSAL PROJELER VE SULAMA SISTEMLERI ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 7. BERINGGAARD APS

  Danska

  BERINGGAARD APS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, posušeno. Deluje tudi v panogah Bonsaji, Rastline, cvetoče, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne, Bonsaji, Rastline, cvetoče, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Gilleleje, Danska.

 8. GLOW 420

  Nemčija

  GLOW 420, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Sedež podjetja je v kraju Wasserburg, Nemčija.

 1. AZIENDA AGRICOLA LA PRIMULA

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA LA PRIMULA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline, cvetoče. Deluje tudi v panogah vegetable plants, flowering plants, garden plants. Sedež podjetja je v kraju Sesto Al Reghena, Italija.

 2. FLESSENTUIN

  Nizozemska

  FLESSENTUIN, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Deluje tudi v panogah apartment plants. Sedež podjetja je v kraju Eindhoven, Nizozemska.

 3. ELEGANS URUN GELISTIRME VE PAZARLAMA LIMITED STI.

  Turčija

  ELEGANS URUN GELISTIRME VE PAZARLAMA LIMITED STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Deluje tudi v panogah organic fertilizers, trace mineral fertilizers, soil conditioner, special fertilizers. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 4. IKASIDO GLOBAL GROUP B.V.

  Nizozemska

  IKASIDO GLOBAL GROUP B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Sedež podjetja je v kraju Naaldwijk, Nizozemska.

 5. INTER FLOWER

  Belgija

  INTER FLOWER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline, cvetoče. Deluje tudi v panogah Ribe za tanke, ornamental plants, Ribe za tanke. Sedež podjetja je v kraju Lokeren, Belgija.

 6. HOUSE OF PLANTS

  Grčija

  HOUSE OF PLANTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline, cvetoče. Deluje tudi v panogah gardenias, olives. Sedež podjetja je v kraju Volos, Grčija.

 7. JOLU PLANT

  Belgija

  JOLU PLANT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline, cvetoče. Deluje tudi v panogah Cvetje, Cvetje, chysanthemums. Sedež podjetja je v kraju Staden, Belgija.

 8. COMPO

  Belgija

  COMPO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline, cvetoče. Deluje tudi v panogah Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, weed removal. Sedež podjetja je v kraju Deinze, Belgija.

 9. HORTICULTURE HALLEUX

  Belgija

  HORTICULTURE HALLEUX, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah Rastline, cvetoče, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, cvetoče, Rastline iz rastlinjakov. Sedež podjetja je v kraju Boirs, Belgija.

 10. VAN HAGE & CO LTD

  Združena Kraljevina

  VAN HAGE & CO LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah Rastline, zelenolistne, Rastline, cvetoče, Bonsaji, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne, Rastline, cvetoče, Bonsaji, Rastline iz rastlinjakov. Sedež podjetja je v kraju Ware, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno