• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • dehidrirana gotova jedila

Rezultati za

Dehidrirana gotova jedila - Uvoz izvoz

 1. SEVAROME

  Francija

  Verified by europages badge

  Sevarome's activities are centred around the creation and production of sweet food flavourings (vanilla, coffee, lemon, strawberry, spices, fruits, flowers, specialities), savoury food flavourings (sauce starters and seasonings), nut-based preparations (pistachios, hazelnuts, seasoned mixes), other ingredients (vanilla pods, food colourings, stabilisers, thickening agents, etc.). Food flavourings for the manufacture of high-end food products, we work with the leading chefs and market the best applications so ensure you have the best success. Our philosophy is a passion for flavour, results and customer satisfaction. SEVAROME: French creation and production of food flavourings for ice cream, food flavourings for sorbets, food flavourings for chocolate, food flavourings for health products, food flavourings for tea, food flavourings for coffee, food flavourings for infusions, flavourings and natural flavourings, food colourings.

 2. FOODILAB S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  FOODILAB S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pizze, zamrznjene. Deluje tudi v panogah Dehidrirana gotova jedila, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, frozen pizzas, frozen foods - production, Dehidrirana gotova jedila, wholesale frozen food, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, frozen foods, frozen bakery products. Sedež podjetja je v kraju Pomezia, Italija.

 3. P.POWDER

  Francija

  Verified by europages badge

  P.POWDER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Izvlečki živil. Deluje tudi v panogah Juhe, Dehidrirana gotova jedila, Koktejli, pripravljeni, Posebno pakiranje, Juhe, Dehidrirana gotova jedila, Koktejli, pripravljeni, Posebno pakiranje. Sedež podjetja je v kraju Sentheim, Francija.

 4. INTERAL SA

  Španija

  INTERAL SA, ki deluje v panogi Omake. Deluje tudi v panogah Dehidrirana gotova jedila, dehydrated foodstuffs, Dehidrirana gotova jedila, dried condiments, soluble stocks. Sedež podjetja je v kraju Lezo-Guipúzcoa, Španija.

 5. FRUITOFOOD

  Francija

  FRUITOFOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dehidrirana gotova jedila. Sedež podjetja je v kraju Fontaine-Simon, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. INODRY

  Francija

  INODRY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dehidrirana gotova jedila. Sedež podjetja je v kraju Colombelles, Francija.

 2. LUXAS

  Turčija

  LUXAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Dehidrirana gotova jedila, dehydrated herbs, foodstuffs export, Dehidrirana gotova jedila, food-grade flour. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. H. VOSSMANN & CO. GMBH

  Nemčija

  H. VOSSMANN & CO. GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Gastronomske specialitete, Jedila, gotova in za sladokusce, Dehidrirana gotova jedila, Drobovina, Gastronomske specialitete, Jedila, gotova in za sladokusce, Dehidrirana gotova jedila. Sedež podjetja je v kraju Wildeshausen, Nemčija.

 4. KUHOVAR LLC

  Ukraijna

  KUHOVAR LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dehidrirana gotova jedila. Sedež podjetja je v kraju Kharkiv, Ukraijna.

 5. LORA

  Ukraijna

  LORA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Dehidrirana gotova jedila. Deluje tudi v panogah baking dishes, ceramic oven dishes, dishes delivered to your home. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 1. CULINOR

  Belgija

  CULINOR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dehidrirana gotova jedila. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Destelbergen, Belgija.

 2. DOGAN TICARET ANTEP FISTIGI ITHALAT IHRACAT

  Turčija

  DOGAN TICARET ANTEP FISTIGI ITHALAT IHRACAT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dehidrirana gotova jedila. Deluje tudi v panogah pistachios, almonds, roasted peanuts. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 1. LYO EUROPA SRL

  Italija

  LYO EUROPA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dehidrirana gotova jedila. Deluje tudi v panogah freeze-dried food products. Sedež podjetja je v kraju Fontanellato, Italija.

 2. AKDAGLAR APRICOT

  Turčija

  AKDAGLAR APRICOT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dehidrirana gotova jedila. Deluje tudi v panogah apricots. Sedež podjetja je v kraju Malatya, Turčija.

 3. SA FRANCE CULINAIRE DEVELOPPEMENT

  Francija

  SA FRANCE CULINAIRE DEVELOPPEMENT, ki deluje v panogi Dehidrirana gotova jedila. Deluje tudi v panogah Hrana in pijača - komponente, Hrana in pijača - komponente. Sedež podjetja je v kraju Saint Gilles, Francija.

 4. LIODRY FOODS

  Italija

  LIODRY FOODS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dehidrirana gotova jedila. Sedež podjetja je v kraju Gattatico, Italija.

 5. SEVANATUR—PRODUKT

  Nemčija

  SEVANATUR—PRODUKT, ki deluje v panogi Sokovi, sadni. Deluje tudi v panogah Dehidrirana gotova jedila, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Dehidrirana gotova jedila, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, apples import export. Sedež podjetja je v kraju Osnabrück, Nemčija.

 6. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE ROLMAX SP Z O O

  Poljska

  PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE ROLMAX SP Z O O, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Dehidrirana gotova jedila, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Dehidrirana gotova jedila. Sedež podjetja je v kraju Susz, Poljska.

 7. LE DELIZIE DI NEVIO

  Italija

  LE DELIZIE DI NEVIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dehidrirana gotova jedila. Sedež podjetja je v kraju Borgorose, Italija.

 8. VIF ARGENT

  Francija

  VIF ARGENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Dehidrirana gotova jedila, Dehidrirana gotova jedila. Sedež podjetja je v kraju Saint Gilles Croix De Vie, Francija.

 1. UNION REXI, S.L.

  Španija

  UNION REXI, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Dehidrirana gotova jedila, Dehidrirana gotova jedila. Sedež podjetja je v kraju Carlet, Španija.

 2. BROSS-WEINE GMBH

  Nemčija

  BROSS-WEINE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Dehidrirana gotova jedila, Dehidrirana gotova jedila. Sedež podjetja je v kraju Appenweier, Nemčija.

 3. PEMAP S.R.O.

  Češka Republika

  PEMAP S.R.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Dehidrirana gotova jedila, Dehidrirana gotova jedila. Sedež podjetja je v kraju Prerov, Češka Republika.

 4. STE ANGEVINE DES AIDES CULINAIRES SADAC

  Francija

  STE ANGEVINE DES AIDES CULINAIRES SADAC, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Dehidrirana gotova jedila, Dehidrirana gotova jedila. Sedež podjetja je v kraju Maulèvrier, Francija.

 5. MARA DIORO IMPORT -EXPORT

  Španija

  MARA DIORO IMPORT -EXPORT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dehidrirana gotova jedila. Deluje tudi v panogah regular grade portland cement, sugar mills. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 6. ZO NOS PPP MILKAGRO A.S., PROVOZOVNA MASOKOMBINAT MARTINOV

  Češka Republika

  ZO NOS PPP MILKAGRO A.S., PROVOZOVNA MASOKOMBINAT MARTINOV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Dehidrirana gotova jedila, Meso, kuhano in prekajeno, Dehidrirana gotova jedila, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Ostrava-Martinov, Češka Republika.

 7. IBIS TAHHUT INSAAT IHRACAT LIMITED SIRKETI

  Turčija

  IBIS TAHHUT INSAAT IHRACAT LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dehidrirana gotova jedila. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 8. EISBERG SP. Z O.O.

  Poljska

  EISBERG SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dehidrirana gotova jedila. Sedež podjetja je v kraju Legnica, Poljska.

 9. RHM FOODSERVICE LTD

  Združena Kraljevina

 10. PREPARADOS ALIMENTICIOS SA

  Španija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno