• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • dehidrirana hrana - stroji in naprave

Rezultati za

Dehidrirana hrana - stroji in naprave - Uvoz izvoz

 1. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Južna Koreja

  Verified by europages badge

  Pekarna in slaščičarna uporabljajo "Rice Cake Machine" Stroj pogača SYP Rice je mogoče označiti kot stroj za pekovsko industrijo ali slaščičarski stroj. Smo proizvodnja Rice Cake Popping Machine. Ta stroj za nabiranje žit iz naravnega žita proizvaja žita ali pogačo samo z uporabo 100% naravnega zrnja, na primer riža, rjavega riža, koruze, ječmena itd. Stroj riževega kolača lahko s krompirjevim paletom ali sojo proizvede krompirjev čip, Paleta fižola. Ker je 100% pridelek žita odličen pri prehranskih vsebinah in dobi dober ugled od potrošnikov, je enostavno komercializirati. Naša serija SYP ima kompaktno obliko in vrhunsko udobje za uporabo. Prav tako je enostavno nadzorovati čas, debelino in obliko, zato se ga v trgovinah pogosto uporablja v tovarnah. Prav tako se imenuje kot rižna torta popping stroj, popped torta stroj, riž pop stroj, koruza torta stroj, puffing stroj, puffed torta stroj, korejski riž torta stroj, pop stroj itd

 2. CIK SOLUTIONS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CIK SOLUTIONS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dehidrirana hrana - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Karlsruhe, Nemčija.

 3. GREIF LABORLÖSUNGEN GMBH

  Nemčija

  GREIF LABORLÖSUNGEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dehidrirana hrana - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Karlsruhe, Nemčija.

 4. MECHATECH SYSTEMS LTD

  Združena Kraljevina

  MECHATECH SYSTEMS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dehidrirana hrana - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah freeze-dryers, vacuum systems and components, vacuum pump maintenance, lyophilization equipment. Sedež podjetja je v kraju Thornbury, Združena Kraljevina.

 5. CFR GLOBAL

  Turčija

  CFR GLOBAL, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Uvoz-izvoz - zastopniki. Deluje tudi v panogah Dehidrirana hrana - stroji in naprave, Oskrba ladij - splošna, Dehidrirana hrana - stroji in naprave, Oskrba ladij - splošna. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. EUROLYO

  Francija

  EUROLYO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dehidrirana hrana - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Chartres, Francija.

 2. LABOGENE APS

  Danska

  LABOGENE APS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Laboratoriji - oprema in instrumenti. Deluje tudi v panogah Dehidrirana hrana - stroji in naprave, freeze-dryers, lyophilization equipment, Dehidrirana hrana - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Allerød, Danska.

 3. PLAZMA UYGULAMA ENERJI URETIMI

  Turčija

  PLAZMA UYGULAMA ENERJI URETIMI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dehidrirana hrana - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Isparta, Turčija.

 4. SERAIL

  Francija

  SERAIL, ki deluje v panogi Dehidrirana hrana - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, freeze-dryers, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Sedež podjetja je v kraju Le Coudray St Germer, Francija.

 5. OCTOFROST

  Švedska

  OCTOFROST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dehidrirana hrana - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Malmo, Švedska.

 1. HOPKINS FISH AND CHIPS FRYING RANGES

  Združena Kraljevina

  HOPKINS FISH AND CHIPS FRYING RANGES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dehidrirana hrana - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Pudsey, Združena Kraljevina.

 2. CARRIER REFRIGERATION NORWAY AS

  Norveška