• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • dekontaminacija ozračja - stroji in naprave

Rezultati za

Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave - Uvoz izvoz

 1. INSTAL-FILTER SA

  Poljska

  Verified by europages badge

  INSTAL-FILTER SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izločanje prahu iz zraka - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Filtracija zraka - oprema, Čiščenje zraka - oprema in sistemi, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Preprečevanje onesnaževanja zraka, filtering bags, flue gas ducts, industrial dust exhausters, Filtracija zraka - oprema, Čiščenje zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Kościan, Poljska.

 2. AIRPROTECH SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  AIRPROTECH SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čiščenje zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, Okoljski inženiring, Odstranjevanje posledic onesnaževanja okolja - storitve, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Preprečevanje onesnaževanja zraka, air purification plants, air purifiers, Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, air pollution purification services. Sedež podjetja je v kraju Magenta, Italija.

 3. THE FUME CUPBOARD COMPANY LTD

  Združena Kraljevina

  THE FUME CUPBOARD COMPANY LTD, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Braintree, Združena Kraljevina.

 4. OJI EUROPE GMBH

  Nemčija

  OJI EUROPE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Nauen, Nemčija.

 5. PUMPPORT

  Turčija

  PUMPPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah diaphragms for pumps. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. POLO FILTER-TECHNIK BREMEN GMBH

  Nemčija

  POLO FILTER-TECHNIK BREMEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Filtracija zraka - oprema, Filtracija zraka - oprema, belt filters. Sedež podjetja je v kraju Achim, Nemčija.

 2. TITANI OOD

  Bolgarija

  TITANI OOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Aksakovo, Bolgarija.

 3. CLAUGER

  Francija

  CLAUGER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, industrial cooling, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, freezing and deep freezing systems and equipment for the food and canning industry, Cooling cells. Sedež podjetja je v kraju Brignais, Francija.

 4. KVT

  Belgija

  KVT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Gorilniki, industrijski, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Gorilniki, industrijski, hvac design, aerating, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Lier, Belgija.

 5. AFROASIA TRADES LTIMITED

  Združena Kraljevina

  AFROASIA TRADES LTIMITED, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah accessories and spare parts. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 1. SHENZHEN DIYATEL ELECTRONIC CO., LTD

  Kitajska

  SHENZHEN DIYATEL ELECTRONIC CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Shenzhen, Kitajska.

 2. AZT-FILTER

  Nemčija

  AZT-FILTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah air purifiers, absolute filters. Sedež podjetja je v kraju Küstriner Vorland, Nemčija.

 1. STIVENT INDUSTRIE

  Francija

  STIVENT INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Preprečevanje onesnaževanja zraka, Preprečevanje onesnaževanja zraka. Sedež podjetja je v kraju MIREBEAU, Francija.

 2. AOM TURKEY

  Turčija

  AOM TURKEY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave. Deluje tudi v panogah Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, electrostatic filters, industrial kitchens, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. AIR SCIENCE, INC.

  Južna Koreja

  AIR SCIENCE, INC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Daejeon, Južna Koreja.

 4. PRAGER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  PRAGER GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Eenergija in surovine - industrijske storitve, Voda - pridobivanje in distribucija, Plin in nafta - pridobivanje, Eenergija in surovine - industrijske storitve, Voda - pridobivanje in distribucija, Plin in nafta - pridobivanje. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 5. POLYDAMIC SDN BHD

  Malezija

  POLYDAMIC SDN BHD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah fume scrubbers, scrubbing towers. Sedež podjetja je v kraju Seberang Perai Tengah, Malezija.

 6. BDC-R&D

  Belorusija

  BDC-R&D, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 7. HUNAN KASTAR GROUP COMPANY

  Kitajska

  HUNAN KASTAR GROUP COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Changsha, Kitajska.

 8. XIAMEN ZHONGXINDA HYDROGEN ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Združene Države

  XIAMEN ZHONGXINDA HYDROGEN ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Xiamen, Združene Države.

 1. SZANYO VAGYONKEZELO KFT

  Madžarska

  SZANYO VAGYONKEZELO KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varstvo okolja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 2. XI'AN LIB ENVIRONMENTAL SIMULATION INDUSTRY

  Kitajska

  XI'AN LIB ENVIRONMENTAL SIMULATION INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Xi'an, Kitajska.

 3. BREITFUß MEßTECHNIK GMBH

  Nemčija

  BREITFUß MEßTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varstvo okolja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Harpstedt, Nemčija.

 4. SEVERN ENVIRONMENTAL ENGINEERING LIMITED

  Združena Kraljevina

  SEVERN ENVIRONMENTAL ENGINEERING LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varstvo okolja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Cwmbran, Združena Kraljevina.

 5. ILMALINJA OY

  Finska

  ILMALINJA OY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Espoo, Finska.

 6. XICHENG EP LTD

  Japonska

  XICHENG EP LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah wet air purification systems. Sedež podjetja je v kraju Niigata, Japonska.

 7. GIENT

  Kitajska

  GIENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju chongqing, Kitajska.

 8. TRANS EUROPE ENVIRO SERVICE

  Francija

  TRANS EUROPE ENVIRO SERVICE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Odstranjevanje onesnaževanja iz okolja - stroji in oprema, Odstranjevanje onesnaževanja iz okolja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Manom, Francija.

 9. VENTILATOR GROUP

  Hrvaška

  VENTILATOR GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Marija Bistrica, Hrvaška.

 10. JYVÄSKYLÄN IVK-TUOTE OY

  Finska

  JYVÄSKYLÄN IVK-TUOTE OY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Jyväskylä, Finska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno