• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • dekontaminacija ozračja - stroji in naprave

Rezultati za

Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave - Uvoz izvoz

 1. INSTAL-FILTER SA

  Poljska

  Verified by europages badge

  INSTAL-FILTER SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izločanje prahu iz zraka - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Filtracija zraka - oprema, Čiščenje zraka - oprema in sistemi, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Preprečevanje onesnaževanja zraka, filtering bags, flue gas ducts, industrial dust exhausters, Filtracija zraka - oprema, Čiščenje zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Kościan, Poljska.

 2. AIRPROTECH SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  AIRPROTECH SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čiščenje zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, Okoljski inženiring, Odstranjevanje posledic onesnaževanja okolja - storitve, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Preprečevanje onesnaževanja zraka, air purification plants, land and environment depollution, Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, air purifiers. Sedež podjetja je v kraju Magenta, Italija.

 3. THE FUME CUPBOARD COMPANY LTD

  Združena Kraljevina

  THE FUME CUPBOARD COMPANY LTD, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Braintree, Združena Kraljevina.

 4. OJI EUROPE GMBH

  Nemčija

  OJI EUROPE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Nauen, Nemčija.

 5. PUMPPORT

  Turčija

  PUMPPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah diaphragms for pumps. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CLAUGER

  Francija

  CLAUGER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, industrial cooling, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, freezing and deep freezing systems and equipment for the food and canning industry, Cooling cells. Sedež podjetja je v kraju Brignais, Francija.

 2. SHENZHEN DIYATEL ELECTRONIC CO., LTD

  Kitajska

  SHENZHEN DIYATEL ELECTRONIC CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Shenzhen, Kitajska.

 3. AFROASIA TRADES LTIMITED

  Združena Kraljevina

  AFROASIA TRADES LTIMITED, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah accessories and spare parts. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 4. TITANI OOD

  Bolgarija

  TITANI OOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Aksakovo, Bolgarija.

 5. KVT

  Belgija

  KVT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Gorilniki, industrijski, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Gorilniki, industrijski, hvac design, aerating, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Lier, Belgija.

 1. POLO FILTER-TECHNIK BREMEN GMBH

  Nemčija

  POLO FILTER-TECHNIK BREMEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Filtracija zraka - oprema, Filtracija zraka - oprema, belt filters. Sedež podjetja je v kraju Achim, Nemčija.

 2. AZT-FILTER

  Nemčija

  AZT-FILTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah air purifiers, absolute filters. Sedež podjetja je v kraju Küstriner Vorland, Nemčija.

 1. STIVENT INDUSTRIE

  Francija

  STIVENT INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Preprečevanje onesnaževanja zraka, Preprečevanje onesnaževanja zraka. Sedež podjetja je v kraju MIREBEAU, Francija.

 2. AOM TURKEY

  Turčija

  AOM TURKEY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave. Deluje tudi v panogah Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, electrostatic filters, industrial kitchens, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. AIR SCIENCE, INC.

  Južna Koreja

  AIR SCIENCE, INC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Daejeon, Južna Koreja.

 4. PRAGER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  PRAGER GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Eenergija in surovine - industrijske storitve, Voda - pridobivanje in distribucija, Plin in nafta - pridobivanje, Eenergija in surovine - industrijske storitve, Voda - pridobivanje in distribucija, Plin in nafta - pridobivanje. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 5. POLYDAMIC SDN BHD

  Malezija

  POLYDAMIC SDN BHD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah fume scrubbers, scrubbing towers. Sedež podjetja je v kraju Seberang Perai Tengah, Malezija.

 6. HUNAN KASTAR GROUP COMPANY

  Kitajska

  HUNAN KASTAR GROUP COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Changsha, Kitajska.

 7. BDC-R&D

  Belorusija

  BDC-R&D, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 8. ILMALINJA OY

  Finska

  ILMALINJA OY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Espoo, Finska.

 1. XI'AN LIB ENVIRONMENTAL SIMULATION INDUSTRY

  Kitajska

  XI'AN LIB ENVIRONMENTAL SIMULATION INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Xi'an, Kitajska.

 2. XIAMEN ZHONGXINDA HYDROGEN ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Združene Države

  XIAMEN ZHONGXINDA HYDROGEN ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Xiamen, Združene Države.

 3. SZANYO VAGYONKEZELO KFT

  Madžarska

  SZANYO VAGYONKEZELO KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varstvo okolja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 4. BREITFUß MEßTECHNIK GMBH

  Nemčija

  BREITFUß MEßTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varstvo okolja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Harpstedt, Nemčija.

 5. SEVERN ENVIRONMENTAL ENGINEERING LIMITED

  Združena Kraljevina

  SEVERN ENVIRONMENTAL ENGINEERING LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varstvo okolja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Cwmbran, Združena Kraljevina.

 6. GIENT

  Kitajska

  GIENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju chongqing, Kitajska.

 7. SZELLÕZÕ MÛVEK KFT.

  Madžarska

  SZELLÕZÕ MÛVEK KFT., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Varstvo okolja - stroji in oprema, Varstvo okolja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 8. TRANS EUROPE ENVIRO SERVICE

  Francija

  TRANS EUROPE ENVIRO SERVICE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Odstranjevanje onesnaževanja iz okolja - stroji in oprema, Odstranjevanje onesnaževanja iz okolja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Manom, Francija.

 9. XICHENG EP LTD

  Japonska

  XICHENG EP LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah wet air purification systems. Sedež podjetja je v kraju Niigata, Japonska.

 10. VENTILATOR GROUP

  Hrvaška

  VENTILATOR GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Marija Bistrica, Hrvaška.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno