• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • dezinfekcija zraka - oprema in sistemi

Rezultati za

Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi - Uvoz izvoz

 1. PURION GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  For over 15 years, PURION has been leading the market in chemical-free UV disinfection technology for treating liquids, air and surfaces. PURION systems are developed and produced in Germany.

 2. CAPTAIN OLFAC

  Francija

  Verified by europages badge

  CAPTAIN OLFAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Marseille, Francija.

 3. HSDI FRANCE

  Francija

  Verified by europages badge

  HSDI FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Filtracija zraka - oprema, Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, Čiščenje zraka - oprema in sistemi, Filtracija zraka - oprema, air quality control, air purifiers, Air decontamination, Air quality improvement, Preserving foodstuffs. Sedež podjetja je v kraju Saint-Ismier, Francija.

 4. AIRPROTECH SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  AIRPROTECH SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čiščenje zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, Okoljski inženiring, Odstranjevanje posledic onesnaževanja okolja - storitve, Dekontaminacija ozračja - stroji in naprave, Preprečevanje onesnaževanja zraka, air purification plants, air purifiers, Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, air pollution purification services. Sedež podjetja je v kraju Magenta, Italija.

 5. AC-UMWELTTECHNIK

  Nemčija

  AC-UMWELTTECHNIK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, Čiščenje zraka - oprema in sistemi, Filtracija zraka - oprema, Izločanje prahu iz zraka - instalacije in oprema, Ionizacija zraka - oprema, Čiščenje zraka - oprema in sistemi, Filtracija zraka - oprema, Izločanje prahu iz zraka - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lechbruck Am See, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. EUKOR

  Francija

  EUKOR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah air purifiers, disinfecting equipment. Sedež podjetja je v kraju Emerainville, Francija.

 2. PURAVENT

  Združena Kraljevina

  PURAVENT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah air conditioned, air purifiers, ultraviolet lights. Sedež podjetja je v kraju Settle, Združena Kraljevina.

 3. TECNOSTATIC

  Španija

  TECNOSTATIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah electrostatic guns, aerosol equipment, disinfecting equipment, spray guns. Sedež podjetja je v kraju Zaragoza, Španija.

 4. BC-TECHNOLOGY GMBH

  Nemčija

  BC-TECHNOLOGY GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Frickenhausen, Nemčija.

 5. ECO-MIST-BIOTECHNICS INTERNATIONAL LIMITED

  Združena Kraljevina

  ECO-MIST-BIOTECHNICS INTERNATIONAL LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah disinfection systems, hygiene and sanitary equipment for boats, hygiene-sanitary equipment, building sanitation. Sedež podjetja je v kraju Glasgow, Združena Kraljevina.

 1. B.A.T.I SOLUTION

  Francija

  B.A.T.I SOLUTION, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah air purifiers, antibacterial products. Sedež podjetja je v kraju Lentilly, Francija.

 2. VIROBUSTER INTERNATIONAL GMBH

  Nemčija

  VIROBUSTER INTERNATIONAL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čiščenje zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, air purification plants, air purifiers, air pollution controller, Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Windhagen, Nemčija.

 1. GROCO GMBH

  Avstrija

  GROCO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Čiščenje zraka - oprema in sistemi, tillträdeskontroll, Čiščenje zraka - oprema in sistemi, portable air conditioners. Sedež podjetja je v kraju Loipersbach Im Burgenland, Avstrija.

 2. NEOVIA GMBH & CO.KG

  Nemčija

  NEOVIA GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Rotenburg, Nemčija.

 3. RICCHE LTD

  Združena Kraljevina

  RICCHE LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah disinfecting equipment, germicide disinfection of buildings, environments and plants. Sedež podjetja je v kraju South Croydon, Združena Kraljevina.

 4. SPRAI SAS

  Francija

  SPRAI SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah aerosol equipment, nebulisers-atomisers. Sedež podjetja je v kraju Orsay Cedex, Francija.

 5. LIGHT PROGRESS GMBH

  Nemčija

  LIGHT PROGRESS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Aschaffenburg, Nemčija.

 6. FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K.

  Nemčija

  FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čiščenje zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, air purifiers, Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, air purification, air pollution controller. Sedež podjetja je v kraju Wolfenbüttel, Nemčija.

 7. JETI GMBH

  Nemčija

  JETI GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Oberwesel, Nemčija.

 8. DINIES TECHNOLOGIES GMBH

  Nemčija

  DINIES TECHNOLOGIES GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Razkužila, nemedicinska, germicidal lamps, electrical engineering, electrical appliances and electronic, ultraviolet lights, Razkužila, nemedicinska. Sedež podjetja je v kraju Villingendorf, Nemčija.

 1. INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU

  Nemčija

  INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Inženiring - industrijsko svetovanje. Deluje tudi v panogah Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, training and coaching, plastic materials, Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Wolkenstein, Nemčija.

 2. ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK

  Nemčija

  ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah white chambers, isolators. Sedež podjetja je v kraju Hohenstein-Eglingen, Nemčija.

 3. OZCON ENVIRONMENTAL

  Združena Kraljevina

  OZCON ENVIRONMENTAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtracija zraka - oprema. Deluje tudi v panogah Čiščenje zraka - oprema in sistemi, Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, electrostatic filters, Čiščenje zraka - oprema in sistemi, Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 4. TONER S.R.O.

  Češka Republika

  TONER S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje. Deluje tudi v panogah Vtiskovanje na jeklo in kovine, Jeklo in kovine - varjenje in spajkanje, Inox jeklo - jedilni pribor, Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, Vtiskovanje na jeklo in kovine, Jeklo in kovine - varjenje in spajkanje, Inox jeklo - jedilni pribor, Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Moravska Trebova, Češka Republika.

 5. GROUPE APP

  Francija

  GROUPE APP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Preprečevanje onesnaževanja zraka. Deluje tudi v panogah Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, Kuhinjske nape in prezračevalni ventilatorji, cold room ventilation, magnetic limescale-removal treatments, Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, Kuhinjske nape in prezračevalni ventilatorji. Sedež podjetja je v kraju Nice, Francija.

 6. PROTEA SRL

  Italija

  PROTEA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Purification and disinfection, air - equipment and systems, water purification, ozonisers, water ozonizers. Sedež podjetja je v kraju Viareggio, Italija.

 7. ALLPEST EQUIPMENT SERVICES

  Združena Kraljevina

  ALLPEST EQUIPMENT SERVICES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Northampton, Združena Kraljevina.

 8. MERLIN TECHNOLOGY GMBH

  Avstrija

  MERLIN TECHNOLOGY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlažilniki zraka. Deluje tudi v panogah Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi, Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Tumeltsham, Avstrija.

 9. OZONO DISINFEZIONI

  Italija

  OZONO DISINFEZIONI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Sanitarna kontrola, Sanitarna kontrola, ozonisers. Sedež podjetja je v kraju Ugento, Italija.

 10. LCB FOOD SAFETY

  Francija

  LCB FOOD SAFETY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah food safety. Sedež podjetja je v kraju Boz, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno