• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • gradnja na morju

Rezultati za

Gradnja na morju - Uvoz izvoz

 1. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Belgija

  SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju, offshore works. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 2. HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE

  Belgija

  HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradnja na morju. Deluje tudi v panogah Inženiring - industrijski izvajalci, Inženiring - industrijski izvajalci, wind systems. Sedež podjetja je v kraju Geel, Belgija.

 3. SMULDERS PROJECTS BELGIUM

  Belgija

  SMULDERS PROJECTS BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja na morju. Deluje tudi v panogah offshore platform design, wind systems. Sedež podjetja je v kraju Hoboken, Belgija.

 4. SNC-LAVALIN

  Francija

  SNC-LAVALIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Inženiring - industrijski izvajalci. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Energija - naprave in oprema za proizvodnjo, industrial engineering, Gradnja na morju, Energija - naprave in oprema za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Ivry Sur Seine, Francija.

 5. INST- BOUW BV

  Belgija

  INST- BOUW BV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja na morju. Deluje tudi v panogah heat pump air conditioning system. Sedež podjetja je v kraju Roeselare, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MARO SERVICE INDUSTRIAL B.V.

  Nizozemska

  MARO SERVICE INDUSTRIAL B.V., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Ladje - vzdrževanje in popravila, Gradnja na morju, Ladje - vzdrževanje in popravila, Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Barendrecht, Nizozemska.

 2. VERTICAL III TECHNICAL ROPE ACCESS SL

  Španija

  VERTICAL III TECHNICAL ROPE ACCESS SL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Santa Cruz De Tenerife, Španija.

 3. BOUN CONSTRUCTION

  Združena Kraljevina

  BOUN CONSTRUCTION, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja na morju. Deluje tudi v panogah Domotik, Domotik. Sedež podjetja je v kraju Nottingham, Združena Kraljevina.

 4. SVEISEMEKANIKK AS

  Norveška

  SVEISEMEKANIKK AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Stokke, Norveška.

 5. HN GREAT STEEL PIPE CO.,LTD

  Kitajska

  HN GREAT STEEL PIPE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju changsha, Kitajska.

 1. XSPLATFORMS

  Filipini

  XSPLATFORMS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gradnja na morju. Deluje tudi v panogah set construction workshop. Sedež podjetja je v kraju Makati City, Filipini.

 2. GREIG ENGINEERING LIMITED

  Združena Kraljevina

  GREIG ENGINEERING LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

 1. JAAKKO POYRY NORGE AS

  Norveška

  JAAKKO POYRY NORGE AS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Inženiring - industrijski izvajalci, Gradnja na morju, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Sarpsborg, Norveška.

 2. ONSTREAM PROJECT SERVICES B.V.

  Nizozemska

  ONSTREAM PROJECT SERVICES B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Den Helder, Nizozemska.

 3. DOF ASA

  Norveška

  DOF ASA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Storebö, Norveška.

 4. BLACKDYKE ENGINEERS LIMITED

  Združena Kraljevina

  BLACKDYKE ENGINEERS LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Carlisle, Združena Kraljevina.

 5. CAN (OFFSHORE) LTD

  Združena Kraljevina

  CAN (OFFSHORE) LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

 6. REFORMAS & DECORACIONES VJK

  Španija

  REFORMAS & DECORACIONES VJK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Parla, Španija.

 7. GLOBAL ASSOCIATES

  Indija

  GLOBAL ASSOCIATES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Kolkata, Indija.

 8. SEAWAY HEAVY LIFTING ENGINEERING B.V.

  Nizozemska

  SEAWAY HEAVY LIFTING ENGINEERING B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Zoetermeer, Nizozemska.

 1. PRODECOR TEXTURE

  Španija

  PRODECOR TEXTURE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Huelva, Španija.

 2. NAVALMARE SRL

  Italija

  NAVALMARE SRL, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Lerici (Sp), Italija.

 3. SE DES ETS MONNEAU

  Francija

  SE DES ETS MONNEAU, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Saint-Aubin-Du-Plain, Francija.

 4. GOLDEN STAR

  Libija

  GOLDEN STAR, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju tripoli, Libija.

 5. HOLBAEK BAADCENTER A/S

  Danska

  HOLBAEK BAADCENTER A/S, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Motorni čolni. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Holbaek, Danska.

 6. SIGURD SORUM AS

  Norveška

  SIGURD SORUM AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Sandvika, Norveška.

 7. CORPRO SYSTEMS LIMITED

  Združena Kraljevina

  CORPRO SYSTEMS LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

 8. TRELLEBORG OCP LTD

  Združena Kraljevina

  TRELLEBORG OCP LTD, ki deluje v panogi Gradnja na morju. Sedež podjetja je v kraju Tewkesbury, Združena Kraljevina.

 9. MX BADAPTERING APS

  Danska

 10. SØRSKÅR MEKANISKE VERKSTED AS

  Norveška

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno