• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • gradnja cest - stroji in oprema

Rezultati za

Gradnja cest - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. JADANECCO

  Hrvaška

  Verified by europages badge

  JADANECCO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vozila, komunalna, Industrijski čistilni stroji in oprema, Montaža in demontaža industrijskih objektov, Tisk, laserski, Les - artikli, construction of buildings, Machines, custom-built, CAD software, FEM calculation. Sedež podjetja je v kraju Đurđevac, Hrvaška.

 2. MULAG FAHRZEUGWERK HEINZ WÖSSNER GMBH U. CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MULAG FAHRZEUGWERK HEINZ WÖSSNER GMBH U. CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Oppenau, Nemčija.

 3. ÜNSAM CONCRETE PAVER SOLUTIONS

  Turčija

  ÜNSAM CONCRETE PAVER SOLUTIONS, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Samsun, Turčija.

 4. HAMEVAC VACUUMTECHNIEK

  Nizozemska

  HAMEVAC VACUUMTECHNIEK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Haarlem, Nizozemska.

 5. B&Z BAUMASCHINEN HANDELS GMBH

  Nemčija

  B&Z BAUMASCHINEN HANDELS GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kreuzau, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BAW BAUMASCHINENVERTRIEB WARBURG GMBH

  Nemčija

  BAW BAUMASCHINENVERTRIEB WARBURG GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Warburg, Nemčija.

 2. KOLBERG GMBH

  Nemčija

  KOLBERG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah road asphalting machines, street building, tar and bitumen spreaders on roads, Machines, custom-built. Sedež podjetja je v kraju Bispingen, Nemčija.

 3. WEISIG MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  WEISIG MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kampiranje in avtokampiranje - vozila, deli in oprema. Deluje tudi v panogah Gradnja cest - stroji in oprema, containers, Gradnja cest - stroji in oprema, living space containers, sprayers for the building trade. Sedež podjetja je v kraju Alfeld, Nemčija.

 4. VAN HOOF W

  Belgija

  VAN HOOF W, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Katrani in bitumni - gradbeni materiali. Deluje tudi v panogah Gradnja cest - stroji in oprema, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, asphalt cutting machines, Gradnja cest - stroji in oprema, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, machinery and equipment for road and highway construction. Sedež podjetja je v kraju Hove, Belgija.

 5. AVACO

  Belgija

  AVACO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Gradnja cest - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradnja cest - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, tools. Sedež podjetja je v kraju Melle, Belgija.

 1. DIGBITS

  Združena Kraljevina

  DIGBITS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Rugeley, Združena Kraljevina.

 2. MISOM OP JSC

  Belorusija

  MISOM OP JSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Deluje tudi v panogah Gradnja cest - stroji in oprema, spare parts for building machines, pavers, Gradnja cest - stroji in oprema, mixers. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 1. MARCHANDISE

  Belgija

  MARCHANDISE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Gradnja cest - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Vozila, specialna - izdelava in oprema, Terenska vozila, Gradnja cest - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Vozila, specialna - izdelava in oprema, Terenska vozila. Sedež podjetja je v kraju Clermont-Sous-Huy, Belgija.

 2. PORTAL DE MAQUINARIA

  Španija

  PORTAL DE MAQUINARIA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Granada, Španija.

 3. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Rusija

  TECHNOPARK IMPULSE LLC, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Deluje tudi v panogah Hidravlične naprave - oprema in instalacije, Gradbeni stroji, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradnja cest - stroji in oprema, Hidravlične naprave - oprema in instalacije, Gradbeni stroji, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradnja cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 4. BONNE TRADING

  Belgija

  BONNE TRADING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Gradnja cest - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradnja cest - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, industrial ladders. Sedež podjetja je v kraju Destelbergen, Belgija.

 5. ACQUISITIE BELIË

  Belgija

  ACQUISITIE BELIË, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradnja cest - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradnja cest - stroji in oprema, construction vehicles, Machines for the construction industry. Sedež podjetja je v kraju Maasmechelen, Belgija.

 6. INTERPARTS

  Belgija

  INTERPARTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah spare parts for building machines, hydraulic equipment, Hammers, hydraulic - demolition, excavator repair. Sedež podjetja je v kraju Evergem, Belgija.

 7. MEGABEL

  Belgija

  MEGABEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradnja cest - stroji in oprema, Gradnja cest - stroji in oprema, hydraulic hoses, miniexcavator hire, dumpers. Sedež podjetja je v kraju Arlon, Belgija.

 8. FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT

  Turčija

  FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za drobljenje in mletje, Mešalniki betona, Stroji za drobljenje in mletje, Mešalniki betona, Paving stone Machine, mineral crushing systems. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 1. MAROPSA

  Španija

  MAROPSA, ki deluje v panogi Javna dela - izvajalci. Deluje tudi v panogah Gradnja cest - stroji in oprema, Gradnja cest - stroji in oprema, street paving, road and motorway asphalting, machinery and equipment for road and highway construction. Sedež podjetja je v kraju Móstoles - Madrid, Španija.

 2. MISTA SP. Z O.O.

  Poljska

  MISTA SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah road graders. Sedež podjetja je v kraju Stalowa Wola, Poljska.

 3. ASPHALTCO

  Belgija

  ASPHALTCO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ceste - izvajalci. Deluje tudi v panogah Mostovi in ceste - izvajalci, Gradnja cest - stroji in oprema, street building, Mostovi in ceste - izvajalci, street building, Gradnja cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 4. HST

  Belgija

  HST, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Mešalniki betona, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, excavators, motorbrushes, Mešalniki betona. Sedež podjetja je v kraju Tessenderlo, Belgija.

 5. DORELECTROMAH LTD

  Belorusija

  DORELECTROMAH LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Snežni plugi, utility vehicles, Plavajoči bagerji, excavators, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Smolevichi, Belorusija.

 6. SOMEFE-SOCIEDADE DE METAIS E FUNDIÇAO, LDA

  Portugalska

  SOMEFE-SOCIEDADE DE METAIS E FUNDIÇAO, LDA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Quinta Pupe,, Portugalska.

 7. BOBCAT CENTER ANTWERPEN

  Belgija

  BOBCAT CENTER ANTWERPEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Betonske črpalke. Deluje tudi v panogah Gradnja cest - stroji in oprema, Gradnja cest - stroji in oprema, excavators, collapsible trolleys, bobcat hire. Sedež podjetja je v kraju Kontich, Belgija.

 8. HMB-HYUNDAI MACHINES BELGIUM

  Belgija

  HMB-HYUNDAI MACHINES BELGIUM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah excavators, railroad loaders, Crushers. Sedež podjetja je v kraju Paal-Beringen, Belgija.

 9. SNIJERS BOUWKRANEN

  Belgija

  SNIJERS BOUWKRANEN, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave, Gradnja cest - stroji in oprema, Gradbena dvigala, Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave, Gradnja cest - stroji in oprema, Gradbena dvigala, crane hire. Sedež podjetja je v kraju Tessenderlo, Belgija.

 10. MEGA-MAT

  Belgija

  MEGA-MAT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, protective boots, workwear, protective kits. Sedež podjetja je v kraju Heusden-Zolder, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno