• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • hladilna sredstva

Rezultati za

Hladilna sredstva - Uvoz izvoz

 1. GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD

  Tajska

  Verified by europages badge

  Our range of refrigerant gases can be used for transport, refrigeration, and air conditioning applications. With zero ozone depletion potential (ODP), our gases meet the world’s toughest environmental standards. Here at Global Gases Group Thai, we have a complete range of refrigerant gases available for you to choose from, so don’t hesitate to find something suitable today. Our refrigerant gases are suitable for various needs and wants and are suitable for an array of refrigeration and cooling applications. We supply a wide range of high-quality refrigerant gases, here at Global Gases Group Thai, each of which is quick and easy to use. The refrigerant gases we have in stock are all designed to offer high efficiency and provide quality performance for your refrigeration needs, no matter which gas cylinder you require. Global Gases Group Thai has a range of cylinder sizes to suit your appliance needs specifically. Our products: HFC refrigerants, HC refrigerants, HFO refrigerants, CFC refrigerants, Helium gas, HCFC refrigerants, MAPP gas, refrigerant spare parts and refrigerant iso tank. Partner with us and witness firsthand how our dedication transforms the way you approach refrigeration solutions.

 2. UWE ELECTRONIC GMBH HANS BURKHARTSMAIER

  Nemčija

  Verified by europages badge

  UWE ELECTRONIC GMBH HANS BURKHARTSMAIER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Unterhaching, Nemčija.

 3. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Bad Saulgau, Nemčija.

 4. VAUST KÜHLTECHNIK GBR

  Nemčija

  Verified by europages badge

  VAUST KÜHLTECHNIK GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Weilmünster, Nemčija.

 5. THÜMAG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  THÜMAG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah Multiple circuit coolers, heat pumps, Spindle coolers, Process refrigeration units, Coolers for polishing compounds, 9L, Coolers for polishing compounds, 30L, Industrial cooling plants, Refrigeration technology (refrigeration machines and systems), Refrigeration machines and systems for industry. Sedež podjetja je v kraju Döbritschen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SCHNEIDER MEDICAL GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SCHNEIDER MEDICAL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah Ugodje in povrnitev kondicije, Cooling logistics, Ice packs, Face masks, Cold chain, Medical compresses, Powder compresses, Gel compresses, Heat cushions. Sedež podjetja je v kraju Rheinau, Nemčija.

 2. KERN D.O.O.

  Slovenija

  Podjetje Kern d.o.o. je specializirano za proizvodnjo in distribucijo standardnih in nestandardnih komponent ter sistemov za orodja za predelavo termoplastov, tlačni liv barvnih kovin in preoblikovanje pločevine. Ustanovil ga je Vladimir Kern leta 1969, njegovo delo je leta 1988 prevzel sin Viljem Kern. Dolgoletna vlaganja v razvoj so omogočila razširitev proizvodnega in prodajnega programa. Naše podjetje danes nudi približno 40000 standardnih delov za orodja za štanco, forme in tlačni liv. Zagotavljamo tudi sistemsko podporo pri dobavi komponent, sklopov in sistemov za orodja prve vgradnje ter servisiranje procesov vzdrževanja orodij. Visokotehnološki park in tradicija sta prinesla vrhunsko kakovost naših izdelkov, kratke dobavne roke, velike zaloge, konkurenčne cene in odličen servis. To zagotavlja zadovoljstvo naših strank, podaja pa tudi veliko novih možnosti za vstop na svetovni trg. Podjetje Kern d.o.o. konstantno vlaga v nove tehnologije in v usposobljenost zaposlenih. To pomeni nenehno izboljšavo nivoja visokih standardov kakovosti in ravni naših storitev, zagotavlja nenehno rast našega podjetja, izboljšuje varnost in delovne pogoje naših zaposlenih ter, kar je za nas najpomembnejše, zadovoljstvo naših strank.

 3. LOK ORODJARSTVO D.O.O.

  Slovenija

  1981 is the year of the beginning of our family business, where we have been dealing with toolmaking and metalworking since day one. In all these years, we became experts in the field of development, design and manufacture of all types of tools for punching and transformation of metal products and semi-finished products, production of preparation and control devices and their maintenance. With tools which are products of our own development, we manufacture metal products in small and large series production for the electrical and automotive industry and the power electronics industry. We are constantly follow new technologies that are an indispensable support to our experiential knowledge. A team of 28 qualified professionals with many years of experience provide every costumer with the highest quality products and offers reliable professional support in the entire process of developing and manufacturing a tool or product.

  Vsi izdelki za "hladilna sredstva"
 4. PARS SOGUTMA

  Turčija

  PARS SOGUTMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Hladilna sredstva, refrigerated pastry counter. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. S2000 COMMERCIAL KITCHEN AND REFRIGERATION

  Turčija

  S2000 COMMERCIAL KITCHEN AND REFRIGERATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah industrial kitchens, cold rooms, cooling systems. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. TECHNOTRANS SE

  Nemčija

  TECHNOTRANS SE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah Industriella kylanläggningar, industrial refrigeration plant and equipment. Sedež podjetja je v kraju Sassenberg, Nemčija.

 2. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilnice. Deluje tudi v panogah Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Hladilna sredstva, Vitrine in izložbe, hladilne, Suha hladilna sredstva, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Hladilna sredstva, Vitrine in izložbe, hladilne, Suha hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Sivas, Turčija.

 1. LABOR- UND REINRAUMTECHNIK ARNSDORF GMBH

  Nemčija

  LABOR- UND REINRAUMTECHNIK ARNSDORF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah cryostats, Plastics manufacturing, thermostats, trolleys for laboratories. Sedež podjetja je v kraju Arnsdorf, Nemčija.

 2. HORTON EUROPE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  HORTON EUROPE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vozila - mehanske komponente in rezervni deli. Deluje tudi v panogah Vozila - električni in elektronski elementi in rezervni deli, Hladilna sredstva, Ventilatorji, industrijski, Vozila - električni in elektronski elementi in rezervni deli, Hladilna sredstva, intercooler, Ventilatorji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Schweinfurt, Nemčija.

 3. ENTEK SOGUTMA / ENTEK REFRIGERATION

  Turčija

  ENTEK SOGUTMA / ENTEK REFRIGERATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah refrigerated pastry counter, Refrigerated cabinet for pastry shops and cafes, refrigerated cabinets for cakes and pastries. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. BALLING KÜHLANLAGEN INH. WALTRAUD BALLING-BONGERS

  Nemčija

  BALLING KÜHLANLAGEN INH. WALTRAUD BALLING-BONGERS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Burladingen, Nemčija.

 5. KREUTZTRÄGER KÄLTETECHNIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KREUTZTRÄGER KÄLTETECHNIK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 6. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Turčija

  SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijsko prekajevanje - naprave. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Žlice, vilice in noži, Hladilna sredstva, Žlice, vilice in noži, cleaning trolleys. Sedež podjetja je v kraju Karatay, Turčija.

 7. BOXCOLD ROMÂNIA

  Romunija

  BOXCOLD ROMÂNIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 8. FRIMONDO GMBH

  Nemčija

  FRIMONDO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 1. ERNST WINNINGER GMBH

  Avstrija

  ERNST WINNINGER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Regau, Avstrija.

 2. ROSEN COOLING TECHONOLGY

  Turčija

  ROSEN COOLING TECHONOLGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Izmir /torbali, Turčija.

 3. TIARADEVELOPMENT

  Slovaška

  TIARADEVELOPMENT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah final coolants. Sedež podjetja je v kraju Košice, Slovaška.

 4. CBR FOOD TECHNIC GMBH

  Nemčija

  CBR FOOD TECHNIC GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Karft, Nemčija.

 5. INTERCOM DEEC GMBH

  Nemčija

  INTERCOM DEEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilnice. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, cold stores, industrial cold rooms, Hladilna sredstva, Climatic chambers. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 6. DAKY TEKNOLOJI OTOMASYON SAN TIC A.S.

  Turčija

  DAKY TEKNOLOJI OTOMASYON SAN TIC A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah refrigerated pastry counter, bread counters. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 7. DNS TEKNIK IC VE DIS TICARET LTD.STI.

  Turčija

  DNS TEKNIK IC VE DIS TICARET LTD.STI., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah systems and equipment for the production of chewing gum. Sedež podjetja je v kraju Turgutlu, Turčija.

 8. ENERGYST RENTAL SOLUTIONS

  Nizozemska

  ENERGYST RENTAL SOLUTIONS, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Generatorji elektrike. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, cogeneration units, Hladilna sredstva, industrial cooling. Sedež podjetja je v kraju Breda, Nizozemska.

 9. OSELECTION

  Španija

  OSELECTION, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah household appliance, telephony, photography. Sedež podjetja je v kraju Revilla De Camargo, Španija.

 10. IBH INGENIEURBÜRO HARM ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  IBH INGENIEURBÜRO HARM ANTRIEBSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah Industrijsko svetovanje, motors and starting, marine engine maintenance, boat building, Industrijsko svetovanje. Sedež podjetja je v kraju Norderstedt, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Hladilna sredstva - Uvoz izvoz

Število rezultatov

261 Podjetja