• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • industrijske pekarne

Rezultati za

Industrijske pekarne - Uvoz izvoz

 1. BISCOTTES ROGER

  Francija

  Verified by europages badge

  For Roger Sarret, a baker's son, producing rusks is above all being able to offer a forgotten sensation, a pleasure before the years of privation, learning again and daring to take delight in those small daily pleasures. Roger is still there 65 years later, his customer base, loyal to quality, has developed and the handcrafted production has expanded without compromising on his quality criteria. We manufacture for retail private label brands. Creation of full service range.

 2. TISSAGE BASTIEN

  Francija

  Verified by europages badge

  TISSAGE BASTIEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlaknine. Deluje tudi v panogah Industrijske pekarne, Industrijske pekarne. Sedež podjetja je v kraju Caudry, Francija.

 3. MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS

  Italija

  MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah frozen bakery products, deep-frozen bread. Sedež podjetja je v kraju Covo, Italija.

 4. ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL

  Italija

  ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah wholemeal bread, pan carre', bread for bruschetta, crostini. Sedež podjetja je v kraju Susegana, Italija.

 5. TRILLI S.R.L.

  Italija

  TRILLI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah bakery, panettone, freshly-made pastries, confectionery product. Sedež podjetja je v kraju Modena, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BAKER'S STANDARD LTD.

  Bolgarija

  BAKER'S STANDARD LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Sedež podjetja je v kraju Plovdiv, Bolgarija.

 2. NOVEPAN

  Francija

  NOVEPAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Sedež podjetja je v kraju Lomme, Francija.

 3. FORBANMETAL

  Španija

  FORBANMETAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah Pladnji in moduli za peko v pečeh, non-stick baking trays, moulds, Trays, Pladnji in moduli za peko v pečeh. Sedež podjetja je v kraju Terrassa, Španija.

 4. LA PARISIENNE DE BAGUETTE

  Francija

  LA PARISIENNE DE BAGUETTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Sedež podjetja je v kraju Aubervilliers, Francija.

 5. VIGNOLA S.R.L.

  Italija

  VIGNOLA S.R.L., ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah bakery, bakers, supplies for restaurants, confectionery. Sedež podjetja je v kraju Cisternino, Italija.

 1. BIONATIS - NOVEPAN

  Francija

  BIONATIS - NOVEPAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah organic farming. Sedež podjetja je v kraju Haute Rivoire, Francija.

 2. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgija

  GUENTHER BAKERIES BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Kruh, Industrijske pekarne, Kruh, hamburger, Industrijske pekarne, bakery. Sedež podjetja je v kraju Olen, Belgija.

 1. BRIOCHES FONTENEAU

  Francija

  BRIOCHES FONTENEAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah Industrijske slaščičarne, Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Boufféré, Francija.

 2. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgija

  BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah Industrijske pekarne, Kruh, torte in peciva, Drobno pecivo, Kruh, Industrijske pekarne, Kruh, torte in peciva, Drobno pecivo, Kruh. Sedež podjetja je v kraju Nijlen, Belgija.

 3. LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS

  Belgija

  LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah Pekarne - stroji in oprema , Pekarne - stroji in oprema . Sedež podjetja je v kraju Bornem, Belgija.

 4. DESARROLLOS ALIMENTARIOS S.A.

  Španija

  DESARROLLOS ALIMENTARIOS S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah binders. Sedež podjetja je v kraju Azuqueca De Henares, Guadalajara, Španija.

 5. L'ECOPAIN D'IGNACE

  Belgija

  L'ECOPAIN D'IGNACE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Kruh, torte in peciva, brioches and morning goods, Drobno pecivo, Kruh, torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Enghien, Belgija.

 6. BANDEJAS COMETA,S.L

  Španija

  BANDEJAS COMETA,S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Sedež podjetja je v kraju Yeles(toledo), Španija.

 7. L' EPI DU ROUERGUE SARL

  Francija

  L' EPI DU ROUERGUE SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah industrial pastries, salads, brioches and morning goods. Sedež podjetja je v kraju La Loubière, Francija.

 8. PRODUCTOS ATOCHA

  Španija

  PRODUCTOS ATOCHA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Sedež podjetja je v kraju Leganés, Španija.

 1. ALGOMAK

  Severna Makedonija

  ALGOMAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah frozen bakery products, deep-frozen bread, frozen croissants. Sedež podjetja je v kraju Sveti Nikole, Severna Makedonija.

 2. PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA

  Portugalska

  PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Industrijske pekarne, Hrana in pijača - komponente, Industrijske pekarne, Hrana in pijača - komponente, bakery. Sedež podjetja je v kraju Vermelha, Portugalska.

 3. BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN

  Belgija

  BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah frozen bakery products, dyes. Sedež podjetja je v kraju Gelrode, Belgija.

 4. EUROPIZZA SRL

  Italija

  EUROPIZZA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah bakery products, pizza bases. Sedež podjetja je v kraju Foligno, Italija.

 5. HEIDINGER GMBH

  Nemčija

  HEIDINGER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Industrijske pekarne, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce, Hotel, Industrijske pekarne, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce, Hotel. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt, Nemčija.

 6. A.D.P. S.R.L.

  Italija

  A.D.P. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Sedež podjetja je v kraju Riccione, Italija.

 7. ORIZON WEST

  Belgija

  ORIZON WEST, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, dairies, deep-frozen bread, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, supplies for ice cream bars. Sedež podjetja je v kraju Staden, Belgija.

 8. PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C

  Italija

  PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah breadsticks. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 9. LINWOODS BULK INGREDIENTS

  Združena Kraljevina

  LINWOODS BULK INGREDIENTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Sedež podjetja je v kraju Armagh, Združena Kraljevina.

 10. A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA

  Portugalska

  A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Industrijske pekarne, Hrana in pijača - komponente, Industrijske pekarne, sweets, Hrana in pijača - komponente, bakery. Sedež podjetja je v kraju Vila Nova De Santo Andre, Portugalska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno