• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • industrijske slaščičarne

Rezultati za

Industrijske slaščičarne - Uvoz izvoz

 1. SEPA SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  SEPA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Kruh, torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Pieve Porto Morone, Italija.

 2. AMERICAN DESSERTS

  Francija

  AMERICAN DESSERTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Industrijske slaščičarne, Kruh, torte in peciva, Industrijske slaščičarne, fruit tartlets, prepared dessert mixtures for institutions. Sedež podjetja je v kraju Villers Cotterets, Francija.

 3. KYIVKYI BKK

  Ukraijna

  KYIVKYI BKK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah Kruh in pecivo, Kruh in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 4. PATISSERIE FABIÉ

  Francija

  PATISSERIE FABIÉ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Saint Julien Aux Bois, Francija.

 5. ITH

  Tunizija

  ITH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Sahloul Sousse, Tunizija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FORCHY PATISSIER SA

  Francija

  FORCHY PATISSIER SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Industrijske slaščičarne, Čokoladne slaščice, Industrijske slaščičarne, Čokoladne slaščice, sweet cakes and pastries, fruit pastries. Sedež podjetja je v kraju Yvetot, Francija.

 2. DELY GAUFRES SRL

  Belgija

  DELY GAUFRES SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah wafers. Sedež podjetja je v kraju Estaimpuis, Belgija.

 3. CD S.A.

  Poljska

  CD S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah filling, cream for the chocolate industry. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 4. HACI KASIM OGULLARI

  Turčija

  HACI KASIM OGULLARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Španija

  COMIDA MUNDIAL FOOD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah Pizze, zamrznjene, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Sevilla, Španija.

 1. BAISERS SUCRES

  Francija

  BAISERS SUCRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah food product quality control, frozen fresh cakes & pastries. Sedež podjetja je v kraju Bagnolet, Francija.

 2. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Španija

  PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Torte in peciva, twice-baked, puff pastry, Drobno pecivo, Torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Santibáñez De La Peña-Palencia, Španija.

 1. DIMOBA

  Španija

  DIMOBA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrijske slaščičarne, Pekarne - stroji in oprema , Industrijske slaščičarne, Pekarne - stroji in oprema . Sedež podjetja je v kraju Almería, Španija.

 2. DULYMAZ S.L.L

  Španija

  DULYMAZ S.L.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah Touron nougat, martorana fruit, easter cakes, environmentally-friendly products. Sedež podjetja je v kraju Malagón, Španija.

 3. BRIOCHES FONTENEAU

  Francija

  BRIOCHES FONTENEAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah Industrijske slaščičarne, Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Boufféré, Francija.

 4. F.B.F. SPA

  Italija

  F.B.F. SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Veleprodaja. Deluje tudi v panogah Industrijske slaščičarne, brioches, Industrijske slaščičarne, private label brioches. Sedež podjetja je v kraju Romanengo, Italija.

 5. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italija

  EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Torte in peciva. Deluje tudi v panogah Industrijske slaščičarne, sicilian cassata, doved-shaped easter cakes, Industrijske slaščičarne, sicilian cannoli. Sedež podjetja je v kraju Raffadali, Italija.

 6. REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L.

  Španija

  REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Collado Villalba, Španija.

 7. BERIPAN S.L.

  Španija

  BERIPAN S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah pastries, home-made confectionery. Sedež podjetja je v kraju Tafalla, Španija.

 8. LES DELICES DE LANDELEAU

  Francija

  LES DELICES DE LANDELEAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Landeleau, Francija.

 1. AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI.

  Turčija

  AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Yenidogan/sancaktepe Istanbul, Turčija.

 2. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Portugalska

  PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah Industrijske slaščičarne, deep-frozen bread, Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Lisboa, Portugalska.

 3. DITTO FOOD IND CO

  Iran

  DITTO FOOD IND CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Oshnavieh, Iran.

 4. GOFRESMANNEKENPIS

  Španija

  GOFRESMANNEKENPIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah wafers. Sedež podjetja je v kraju La Nucia, Španija.

 5. BGS BASARAN FOOD DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

  Turčija

  BGS BASARAN FOOD DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dišave, ekstrakti in začimbe. Deluje tudi v panogah Začimbe, Industrijske slaščičarne, sauces and seasonings, Začimbe, Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 6. FLOREPI SNC

  Francija

  FLOREPI SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Industrijske slaščičarne, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, frozen desserts, Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Guignicourt, Francija.

 7. PIDY

  Belgija

  PIDY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, meal preparation, Jedila, gotova in za sladokusce, prepared dessert mixtures for institutions. Sedež podjetja je v kraju Ieper, Belgija.

 8. BALCAM DIAGONAL S.L.

  Španija

  BALCAM DIAGONAL S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 9. WRIGHTS PIES

  Združena Kraljevina

  WRIGHTS PIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Industrijske slaščičarne, Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Crewe, Združena Kraljevina.

 10. PASTELERÍA CABEZAS RIVAS

  Španija

  PASTELERÍA CABEZAS RIVAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Puente Genil, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno