• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • izdelava vezanega lesa - stroji in materiali

Rezultati za

Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali - Uvoz izvoz

 1. 2LI SERVICE

  Francija

  Verified by europages badge

  2LI SERVICE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja. Deluje tudi v panogah Odri na kolesih (valjčkih), Odri, jekleni, Gradbiščne instalacije in oprema, Betonski opaži, Opaženje - dela, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Building, site building, Odri na kolesih (valjčkih). Sedež podjetja je v kraju La Roche Blanche, Francija.

 2. CLAUDIO CONVENTO

  Italija

  CLAUDIO CONVENTO, ki deluje v panogi Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Deluje tudi v panogah milling machines, cork waxing machines, brushing machines for wood panels, industrial planers. Sedež podjetja je v kraju Campolongo Maggiore, Italija.

 3. SAGLAMLAR PLYWOOD & CONTRE PLAQUE FACTORY A.S.

  Turčija

  SAGLAMLAR PLYWOOD & CONTRE PLAQUE FACTORY A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plošče, furnirane in vezane. Deluje tudi v panogah Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, phenolic plywood, veneers and plywood, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, veneered wood. Sedež podjetja je v kraju Bozuyuk, Turčija.

 4. ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI.

  Turčija

  ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. RUDOLF ROST SPERRHOLZ GMBH

  Nemčija

  RUDOLF ROST SPERRHOLZ GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Deluje tudi v panogah Plošče, furnirane in vezane, Plošče, furnirane in vezane, Wood for cladding. Sedež podjetja je v kraju Rellingen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. COOMANS

  Belgija

  COOMANS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Les, neobeljen. Deluje tudi v panogah Les, žagan in obeljen, Industrijski les, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Les, žagan, neoblan, Les, žagan in obeljen, Industrijski les, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Les, žagan, neoblan. Sedež podjetja je v kraju Laakdal, Belgija.

 2. JAYA INTERNATIONAL CO.LTD

  Kitajska

  JAYA INTERNATIONAL CO.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Žage - stroji in oprema, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Žage - stroji in oprema, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Sedež podjetja je v kraju Jinan, Kitajska.

 3. AKTASLAR KONTRAPLAK VE KERESTE NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  AKTASLAR KONTRAPLAK VE KERESTE NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Deluje tudi v panogah poplar, plywood, kryssfaner furu. Sedež podjetja je v kraju Tokat, Turčija.

 4. FERGANA KERESTE

  Turčija

  FERGANA KERESTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Furnirji, manufacturing of plywood, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Furnirji, kryssfaner i trä. Sedež podjetja je v kraju İnegöl, Turčija.

 5. CMB SRL

  Italija

  CMB SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeni materiali. Deluje tudi v panogah Gradbeni in proizvodni nadzor, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, fastening accessories for all insulation materials, Gradbeni in proizvodni nadzor, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Sedež podjetja je v kraju Casagiove, Italija.

 1. CHANG I IN CO., LTD.

  Tajvan

  CHANG I IN CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Sedež podjetja je v kraju Kaohsiung, Tajvan.

 2. MMW FEMIPARI ZRT.

  Madžarska

  MMW FEMIPARI ZRT., ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Stroji za izdelavo vrat in oken iz PVC in aluminija, Papir - proizvodnja, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Stroji za izdelavo vrat in oken iz PVC in aluminija, Papir - proizvodnja, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Sedež podjetja je v kraju Marcali, Madžarska.

 1. SOMEGA

  Španija

  SOMEGA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Deluje tudi v panogah rostfri bänk, metallographic machine. Sedež podjetja je v kraju Pontevedra, Španija.

 2. AVRASYA KONTRPLAK SAN. TIC. LTD STI.

  Turčija

  AVRASYA KONTRPLAK SAN. TIC. LTD STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Deluje tudi v panogah veneer plywood. Sedež podjetja je v kraju Samsun, Turčija.

 3. JIGSEA

  Romunija

  JIGSEA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Sedež podjetja je v kraju Galati, Romunija.

 4. BAYOU

  Turčija

  BAYOU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. PROCHAPA

  Kolumbija

  PROCHAPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Deluje tudi v panogah veneered wood. Sedež podjetja je v kraju Armenia, Kolumbija.

 6. FABRICADOS INDUSTRIALES VIFESA SL

  Španija

  FABRICADOS INDUSTRIALES VIFESA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Sedež podjetja je v kraju Talavera De La Reina, Španija.

 7. CHAUDRO TECHNIC

  Francija

  CHAUDRO TECHNIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Sedež podjetja je v kraju Authon Du Perche, Francija.

 8. HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Nemčija

  HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Sedež podjetja je v kraju Oberndorf, Nemčija.

 1. INDUSTRIAS EMONZÓN

  Španija

  INDUSTRIAS EMONZÓN, ki deluje v panogi Plošče, furnirane in vezane. Deluje tudi v panogah Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Sedež podjetja je v kraju Ateca, Španija.

 2. BASTAN TECNOLOGIES S.L

  Španija

  BASTAN TECNOLOGIES S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Sedež podjetja je v kraju Sant Pere De Ribes, Španija.

 3. LAB FAB INDIA

  Indija

  LAB FAB INDIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Deluje tudi v panogah laboratory furniture, Manufacturer of office furniture. Sedež podjetja je v kraju New Delhi, Indija.

 4. MOUTENET SAS

  Francija

  MOUTENET SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Sedež podjetja je v kraju Les Nans, Francija.

 5. INDUSTRIA DE MAQUINARIA LUZZISA SL

  Španija

  INDUSTRIA DE MAQUINARIA LUZZISA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Sedež podjetja je v kraju Puig, Španija.

 6. LETERME DISTRIBUTION

  Francija

  LETERME DISTRIBUTION, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Sedež podjetja je v kraju Rouen, Francija.

 7. LIANYUNGANG CHANTA INTERNATIONAL WOOD CO., LTD

  Kitajska

  LIANYUNGANG CHANTA INTERNATIONAL WOOD CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali. Sedež podjetja je v kraju Linyi, Kitajska.

 8. MACULLO SA

  Švica

 9. OPTARE GROUP LTD

  Združena Kraljevina

 10. SE DES ETS CHEVASSU SAS

  Francija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno