• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rezkanje - stroji za obdelavo lesa

Rezultati za

Rezkanje - stroji za obdelavo lesa - Uvoz izvoz

 1. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Wissner Machinery Ltd. is a medium-sized enterprise with its headquarters located in Göttingen, Germany. Since its foundation in 1986, Wissner has successfully developed, engineered, manufactured, and installed several generations of high precision CNC milling and laser-cutting machines. Years of experience and a highly innovative approach enables the company to offer a family of State of the Art machines. Wissner is proud to be a leading manufacturer of dependable and reliable HSC High Speed Cutting and Laser machines. The company consistently delivers the highest quality of high precision milling machines– HSC Routers. Through the cutting edge, patented “hold & press” technology, their customers achieve significant savings in their production processes. Wissner's product portfolio includes machines, tools, and services used in various industry segments, such as machine building, aviation, advertising & lighting, furniture, toys and the dental industry. Understanding that each customer has specific needs, the Wissner team uses a modular approach for their machine designs. Through working closely with customers, they ensure individual requirements are achieved.

 2. HOLZ-SPECHT GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HOLZ-SPECHT GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Höxter, Nemčija.

 3. VOLZ WERKZEUGMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  VOLZ WERKZEUGMASCHINEN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Witten, Nemčija.

 4. JA-DE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  JA-DE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Deluje tudi v panogah Woodworking and wood processing, Solid wood or plywood moulded parts, Vendor parts for the furniture industry, Furniture suppliers, CNC 5-axis milled parts, CNC wood machining, CNC milled parts, Solid wood furniture parts, Veneered furniture parts. Sedež podjetja je v kraju Delbrück, Nemčija.

 5. TRO - CUTTING TOOLS, D.O.O. EXPERTS FOR PRODUCTION OF INDUSTRIAL KNIVES

  Slovenija

  Due to almost 100 years of tradition in high quality steels, company TRO d.o.o became an important manufacturer of cutting tools/ industrial knives. We are amongst the largest European manufacturers and our products can be find in more than 55 countries worldwide in different industries (Recycling and Plastic, Metal industry, Paper industry, Wood industry …). As we are constantly invest and update our production equipment and with our expertise respectively with knowledge of employees our knives are made for the most demanding customers (as worlwide known OEM's in recycling industry) and there is no doubt about the good quality of the tools. We can say that we are experts for production of knives. We produce knives for recycling and plastic industry as granulator (rotor, stator) knives, shredding knives, circular shredding knives, rollers, pelletizing knives, knife holders, knives and blades for wood as chipper knives, cutters , circular saw blades, for metal ind.: knives for mills, for scrap shears and sheet metal, for paper ind. guillotine, trimmer knives. We can also produce machine parts nad other custom products. SAVE your MONEY and TIME with TRO CUTTING TOOLS.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. XPATH CNC MACHINES

  Slovenija

  Smo majhna ekipa, ki deluje na področju razvoja in proizvodnje CNC strojev za obdelavo različnih materialov. S poudarkom na natančnosti, in kvaliteti zagotavljamo vrhunske izdelke, ki izpolnjujejo potrebe naših cenjenih strank. V našem obratu izdelujemo stroje pod blagovno znamko XPATH CNC machines, ki slovijo po svoji zanesljivosti in prilagodljivost z tem pa dosegamo natančnost in tako zagotovimo, da vsak izdelek, ki ga ustvarimo, izpolnjuje najvišje standarde. Odlikuje nas tudi naša prilagodljivost. Kot majhna ekipa se lahko prilagodimo vašim edinstvenim zahtevam in vam ponudimo rešitve po meri. Ponosni smo na svojo zavezanost k odličnosti in zadovoljstvu strank. Od trenutka, ko se obrnete na nas s svojim projektom, bo naša predana ekipa tesno sodelovala z vami, da bi razumela vašo vizijo in cilje. Verjamemo v gradnjo trdnih odnosov s strankami in si prizadevamo preseči njihova pričakovanja v vseh vidikih naših storitev. Ko nas izberete za svoje potrebe po izdelavi CNC stroja, lahko zaupate, da boste deležni izjemne kakovosti, osebne pozornosti in pravočasne izdelave. Naš pristop majhne ekipe zagotavlja, da vsakemu projektu namenimo individualno skrb in pozornost, ki si ju zasluži.

 2. ARH CO D.O.O.

  Slovenija

  Podjetje Arh CO d.o.o. je mlado podjetje, ki je nastalo na podlagi več kot 10 let delovnih izkušenj CNC strojne obdelave na področju strojegradnje, ladjedelništva, avtomobilske industrije, konstruiranja, izdelave prototipov in raznih priprav. Prizadevamo si ustreči naraščajočim zahtevam in željam naročnikov s kakovostnimi izdelki. Strategija podjetja je izkoristiti izkušnje in znanje ter s tem zagotoviti razvoj podjetja v koraku s časom. Naš moto je: odlična kvaliteta, spoštovanje dogovorjenih rokov izdelave in dobra cena. Rezkanje MDF-a in modelirne paste predstavlja pretežni del naše proizvodnje. Ostali del predstavlja rezkanje drugih materialov, kot so na primer PVC, PET, PUR, kerrock, forex, laminati, ... Izdelujemo tudi manjše serije za infuzijo (inleti, outleti, PVC seti, stringerji, ...). Po dogovoru poleg modelov izdelamo lahko tudi kalupe. Tako naročniki lahko takoj pričnejo s proizvodnjo. Trenutno imamo 2 CNC stroja. Prvi ima obdelovalno površino 3600 x 2070 x 150mm, drugi pa 4500 x 2800 x 1000mm. Večji kose delamo v segmentih in jih naknadno sestavimo. Veselimo se sodelovanja z vami.

 3. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Deluje tudi v panogah Vrtalni stroji za obdelavo lesa, wood treatment machines, sawing, Vrtalni stroji za obdelavo lesa, veneering machines. Sedež podjetja je v kraju Krauchenwies, Nemčija.

 4. POS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  POS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Rechberghausen, Nemčija.

 5. NICOLAS CORREA DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  NICOLAS CORREA DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Vöhringen, Nemčija.

 1. CNC4ALL GMBH

  Avstrija

  CNC4ALL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Industriegebiet Hagenbrunn, Avstrija.

 2. MTRENT GMBH CNC-WERKZEUGMASCHINEN

  Avstrija

  MTRENT GMBH CNC-WERKZEUGMASCHINEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Salzburg, Avstrija.

 1. H.T.B. WERKZEUGMASCHINEN VERTRIEBS GMBH

  Nemčija

  H.T.B. WERKZEUGMASCHINEN VERTRIEBS GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Zusmarshausen, Nemčija.

 2. LOMIBOIS

  Francija

  LOMIBOIS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Deluje tudi v panogah Wood machines, Tools - hand, non-power for woodworking, woodworking scrap exhausters. Sedež podjetja je v kraju Perrigny Cedex, Francija.

 3. CAMAM S.R.L.

  Italija

  CAMAM S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Deluje tudi v panogah Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, wood polishers, wood drilling machines, Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, wood slotting machines. Sedež podjetja je v kraju Manzano, Italija.

 4. GANDOLFI LAVORAZIONI MECCANICHE

  Italija

  GANDOLFI LAVORAZIONI MECCANICHE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precisionsmekanik. Deluje tudi v panogah Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, milling, precision turning, Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, filleting. Sedež podjetja je v kraju Fiorenzuola D'arda, Italija.

 5. NC TECHNIEK

  Nizozemska

  NC TECHNIEK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Doetinchem, Nizozemska.

 6. OTELO

  Francija

  OTELO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Saint-Ouen-L'aumône, Francija.

 7. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekoči trakovi. Deluje tudi v panogah Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, Rezkanje - orodni stroji, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, cnc tools, Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, Rezkanje - orodni stroji, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Sedež podjetja je v kraju Schloß Holte-Stukenbrock, Nemčija.

 8. DIAGER SAS

  Francija

  DIAGER SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkala in svedri. Deluje tudi v panogah Rezkanje - orodni stroji, Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, Drill bits, Drill bits for demolition jobs, Rezkanje - orodni stroji, Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Poligny, Francija.

 1. HANS KOCH GMBH

  Nemčija

  HANS KOCH GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Deluje tudi v panogah wood treatment machines, used woodworking machines, wood processing machines. Sedež podjetja je v kraju Bad Laer, Nemčija.

 2. ENGRA MASCHINEN

  Švica

  ENGRA MASCHINEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, trimming, face polishers, polished wire buffering. Sedež podjetja je v kraju Wallisellen, Švica.

 3. DE STEFANI VALERIO & C S.N.C.

  Italija

  DE STEFANI VALERIO & C S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, wood chain saws, wood polishers. Sedež podjetja je v kraju Birone Di Giussano, Italija.

 4. OZEN MACHINE

  Turčija

  OZEN MACHINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stropi, leseni. Deluje tudi v panogah Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, special woodworking machines, Hardwood logs, Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, walnut tree logs. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. ROBLAND

  Belgija

  ROBLAND, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorne žage, prenosne. Deluje tudi v panogah Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, Prenosna motorna orodja, za obdelavo lesa, Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, Prenosna motorna orodja, za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Brugge, Belgija.

 6. ELEKTRONIK & SIGN GMBH

  Nemčija

  ELEKTRONIK & SIGN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Wentorf, Nemčija.

 7. SARL VOSGES MECA BOIS

  Francija

  SARL VOSGES MECA BOIS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Prenosna motorna orodja, za obdelavo lesa, Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, Prenosna motorna orodja, za obdelavo lesa, Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Hennecourt, Francija.

 8. GH-TEC MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  GH-TEC MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkala in svedri. Deluje tudi v panogah Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, c.n.c milling, CNC router, Contract CNC manufacturing and machining. Sedež podjetja je v kraju Mindelheim, Nemčija.

 9. CMS DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  CMS DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Deluje tudi v panogah Rezkanje in struženje gume in umetnih mas, Rezkanje in struženje gume in umetnih mas, CNC router, CNC milling, milling machines for marble, granite and stone. Sedež podjetja je v kraju Kulmbach, Nemčija.

 10. EAGLETEC CNC MACHINERY CO.,LTD.

  Italija

  EAGLETEC CNC MACHINERY CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno