• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • izvrtavanje - orodni stroji

Rezultati za

Izvrtavanje - orodni stroji - Uvoz izvoz

 1. BENTIVOGLIO 1919 MACCHINE UTENSILI

  Italija

  Verified by europages badge

  new and used machine tools: sharpeners, boring machines, submerged arcs, screw presses, beading machines, broaching machines, bending rolls, forklifts, centering-facing machines, machining centres, shears, punching machines, compressors, section bending machines, gear cutting machines, electrical discharge machining, threading machines, milling machines, planer milling machines, surface grinders, threading machines, cutting torches, pantograph machines, planers, press brake, pipe-bending machines, presses, spot welders, punching machines, riveters, nibbling machines, rolling machines, sanding machines, welding machines, notching machines, sawing machines, slotting machines, various lathes.

 2. ORO S D.O.O.

  Slovenija

  ORO S je specializirano podjetje za izdelavo sestavnih delov orodij za predelavo termoplastov in livarsko industrijo, ter za rezilna orodja. VIZIJA Smo visokotehnološko podjetje. Naša vizija je ostati eno izmed vodilnih podjetij v regiji in državi, ter ostati vpeti v najpomembnejše orodjarske tokove in posredno sodelovati z najpomembnejšimi industrijskimi podjetji Evropske unije. Konkurenčna prednost je naša sposobnost izvajanja in proizvajanja zahtevnih orodjarskih storitev in polizdelkov z visoko dodano vrednostjo. Vseskozi pa stremimo k okolju prijazni proizvodnji. POSLANSTVO Najpomembnejša naloga podjetja je pravočasna in kakovostna oskrba kupcev z najzahtevnejšimi orodjarskimi izdelki in storitvami. Da je temu tako uporabljamo dolgoletne izkušnje, znanje in razvoj zaposlenih, partnerske poslovne vezi in visokotehnološko strojno opremo v naši lasti. CILJI Zastavljeno vizijo v podjetju dosegamo z uresničevanjem postavljenih kratkoročnih in dolgoročnih ciljev. Dolgoročno nadziramo kakovost in nenehno izboljšujemo postopke v procesu proizvodnje. Kratkoročno pa skrbimo, da zaposlujemo kader z visoko storilnostjo in motivacijo, ki uporablja sodobno tehnološko opremo. STRATEGIJA Ostali bomo specializirani za opravljanje svoje osnovne dejavnosti. Ključnega pomena ostaja skrb glede kakovosti storitev, cenovna učinkovitost in zagotavljanje pravočasnih dobavnih rokov.

 3. KLAMMSTEINER KABEL- UND LEITUNGSBAU

  Švica

  KLAMMSTEINER KABEL- UND LEITUNGSBAU, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Zuzwil, Švica.

 4. TREVISAN FRANCE

  Francija

  TREVISAN FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Eybens, Francija.

 5. MAUCOTOOLS SRL

  Italija

  MAUCOTOOLS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah industrial boring machines, boring machines. Sedež podjetja je v kraju Marcellinara, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PROCOMO NIKKEN

  Francija

  PROCOMO NIKKEN, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Orodni stroji za razrezovanje kovin - deli in pribor. Deluje tudi v panogah Izvrtavanje - orodni stroji, Izvrtavanje - orodni stroji, chuck construction, round tables. Sedež podjetja je v kraju Palaiseau, Francija.

 2. ELSA

  Italija

  ELSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah industrial boring machines, boring machines. Sedež podjetja je v kraju Catanzaro, Italija.

 3. MFL INDUSTRIE

  Francija

  MFL INDUSTRIE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Romagnieu, Francija.

 4. YLD CNC

  Turčija

  YLD CNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah cnc cut. Sedež podjetja je v kraju Şehitkamil, Turčija.

 5. CMF MAKINA

  Turčija

  CMF MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah machinery and equipment for the mining industry. Sedež podjetja je v kraju Gebze, Turčija.

 1. YILDIZ ENDUSTRIYEL SAN VE TIC LTD STI

  Turčija

  YILDIZ ENDUSTRIYEL SAN VE TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 2. LVD FRANCE

  Francija

  LVD FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za zgibanje, Rezalni orodni stroji, Izvrtavanje - orodni stroji, Orodni stroji za zgibanje, Rezalni orodni stroji, Izvrtavanje - orodni stroji, operator machines. Sedež podjetja je v kraju Raismes, Francija.

 1. LAZZATI S.P.A.

  Italija

  LAZZATI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Izvrtavanje - orodni stroji, Rezkanje - orodni stroji, Izvrtavanje - orodni stroji, Rezkanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Rescaldina, Italija.

 2. PETER EVANS

  Združena Kraljevina

  PETER EVANS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Rezkanje - orodni stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Izvrtavanje - orodni stroji, Vrtanje - orodni stroji, Rezkanje - orodni stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Izvrtavanje - orodni stroji, Vrtanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Erith, Združena Kraljevina.

 3. CHODYRA S.C. PPH. MARIA I PIOTR CHODYRA

  Poljska

  CHODYRA S.C. PPH. MARIA I PIOTR CHODYRA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Radom, Poljska.

 4. WERKHUIZEN DECLOEDT

  Belgija

  WERKHUIZEN DECLOEDT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Bredene, Belgija.

 5. DELTA GRUP DELICI EKIPMANLAR

  Turčija

  DELTA GRUP DELICI EKIPMANLAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 6. SC METAL PRODUCTION SRL

  Romunija

  SC METAL PRODUCTION SRL, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Rezkanje - orodni stroji, Naravnavanje - orodni stroji, Vrtanje - orodni stroji, Vrezovanje navojev - orodni stroji, Rezkanje - orodni stroji, Naravnavanje - orodni stroji, Vrtanje - orodni stroji, Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Curtea De Arges, Romunija.

 7. CPI

  Luksemburg

  CPI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Izvrtavanje - orodni stroji, Inženiring - industrijsko svetovanje, Izvrtavanje - orodni stroji, Inženiring - industrijsko svetovanje. Sedež podjetja je v kraju Leudelange, Luksemburg.

 8. TH ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  TH ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Egloffstein, Nemčija.

 1. APPARATENFABRIEK KENTIE B.V.

  Nizozemska

  APPARATENFABRIEK KENTIE B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Vrtanje - orodni stroji, Izvrtavanje - orodni stroji, Vrtanje - orodni stroji, Izvrtavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Pijnacker, Nizozemska.

 2. ITALIAN TECNOLOGY SERVICE SRL

  Italija

  ITALIAN TECNOLOGY SERVICE SRL, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Rezkanje - orodni stroji, Naravnavanje - orodni stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Rezkanje - orodni stroji, Naravnavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Olgiate Olona (Va), Italija.

 3. ULLRICH METALLBAU GMBH

  Nemčija

  ULLRICH METALLBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Izvrtavanje - orodni stroji, Kovinske konstrukcije (lahke), Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Izvrtavanje - orodni stroji, Kovinske konstrukcije (lahke). Sedež podjetja je v kraju Dautphetal, Nemčija.

 4. HERRENKNECHT INTERNATIONAL LIMITED

  Združena Kraljevina

  HERRENKNECHT INTERNATIONAL LIMITED, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Izvrtavanje - orodni stroji, Izvrtavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Sunderland, Združena Kraljevina.

 5. A. TARR LTD

  Združena Kraljevina

  A. TARR LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Spenjalni in žebljalni stroji za embalažo, Vdelava - stroji, Stroji za navijanje in namotavanje, Spenjalni in žebljalni stroji za embalažo, Vdelava - stroji, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Uckfield, Združena Kraljevina.

 6. ETABLISSEMENTS COUTURIER SAS

  Francija

  ETABLISSEMENTS COUTURIER SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Izvrtavanje - orodni stroji, Izvrtavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Clairegoutte, Francija.

 7. GPM TITAN INTERNATIONAL SRL

  Romunija

  GPM TITAN INTERNATIONAL SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah organic foods. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 8. MACHINES SERDI SA

  Francija

  MACHINES SERDI SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Izvrtavanje - orodni stroji, Izvrtavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Annecy Cedex, Francija.

 9. VAN GEENEN METALLSCHLEIFEREI

  Nemčija

  VAN GEENEN METALLSCHLEIFEREI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Gronau, Nemčija.

 10. TCM GMBH TOOL CONSULTING & MANAGEMENT

  Avstrija

  TCM GMBH TOOL CONSULTING & MANAGEMENT, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Izvrtavanje - orodni stroji, Izvrtavanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Stainz, Avstrija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Izvrtavanje - orodni stroji - Uvoz izvoz

Število rezultatov

10.643 Podjetja