• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje

Rezultati za

Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje - Uvoz izvoz

 1. OFFICINE SMAC SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  Officine Smac produces enamelling, ceramic and tile decorating lines and machinery, silkscreen printing machinery for decorations and enamelling and roof tile and brick engobing, crushing machinery and plants and selection of ceramics, sintered glazes, glass, crystal, granules and enamels, roller printing machinery. Since 1969, Officine Smac S.p.A. has specialized in the construction of automatic controls, systems and equipment for the ceramics and brick industry.

 2. SARL PREDEL

  Francija

  SARL PREDEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Deluje tudi v panogah Hand tools, non-power - do-it-yourself, equipment tools. Sedež podjetja je v kraju MAULEVRIER ST GERTRUDE, Francija.

 3. CERAGNI

  Portugalska

  CERAGNI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Deluje tudi v panogah tile, wall coverings. Sedež podjetja je v kraju Pampilhosa Do Botão, Portugalska.

 4. APPRO-TECHNO

  Belgija

  APPRO-TECHNO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Opekarne - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje, Brickyard builder. Sedež podjetja je v kraju Cul-des-sarts, Belgija.

 5. VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  VIBRATIONSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Deluje tudi v panogah Diamantna orodja, Gradbeni stroji, Diamantna orodja, Gradbeni stroji. Sedež podjetja je v kraju Gernlinden-Maisach, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GLOBMAC GLOBAL BLOCK MACHINES

  Turčija

  GLOBMAC GLOBAL BLOCK MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Deluje tudi v panogah block-making machines for concrete and reinforced cement structural elements. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. HELDER FERNANDES UNIP.LDA

  Portugalska

  HELDER FERNANDES UNIP.LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Deluje tudi v panogah wall-covering tile, ceramics for bathrooms. Sedež podjetja je v kraju Santiago Do Cacém, Portugalska.

 3. GLOBMAC

  Turčija

  GLOBMAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Deluje tudi v panogah block-making machines for concrete and reinforced cement structural elements. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 4. FABRICA DO AZULEJO

  Portugalska

  FABRICA DO AZULEJO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Deluje tudi v panogah tile, artistic ceramic furnishings, ceramic. Sedež podjetja je v kraju Estoril, Portugalska.

 5. VIBROPRESS

  Ukraijna

  VIBROPRESS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Deluje tudi v panogah Visable supports the Ukrainian companies, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Nikolaev, Ukraijna.

 1. TARABAY GENERAL TRADING LLC

  Združeni arabski emirati

  TARABAY GENERAL TRADING LLC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Deluje tudi v panogah masonry service, air conditioning, aeration, ventilation, diesel generators, Military supplies and accessories. Sedež podjetja je v kraju Dubai, Združeni arabski emirati.

 2. MARFIN S.R.L.

  Italija

  MARFIN S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Deluje tudi v panogah Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, automatic strapping machines, heat-shrink oven, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, heat-shrinking caps for packing. Sedež podjetja je v kraju Maranello, Italija.

 1. BOTOU XIANFA ROLL FORMING MACHINE

  Kitajska

  BOTOU XIANFA ROLL FORMING MACHINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Sedež podjetja je v kraju Botou, Kitajska.

 2. WEIGMA

  Andora

  WEIGMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Sedež podjetja je v kraju Escaldes Engordany, Andora.

 3. RG TEGEL

  Belgija

  RG TEGEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Deluje tudi v panogah paving tiles, bathroom tiles, outdoor tiles. Sedež podjetja je v kraju Zandhoven, Belgija.

 4. PAUL DE PRETER

  Belgija

  PAUL DE PRETER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Deluje tudi v panogah majolica coverings, bathroom tiles, tiles coverings, carpet. Sedež podjetja je v kraju Booischot, Belgija.

 5. BESS MACHINE AND MOULDING INDUSTRY L.T.D. Ş.T.I.

  Turčija

  BESS MACHINE AND MOULDING INDUSTRY L.T.D. Ş.T.I., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Sedež podjetja je v kraju Trabzon, Turčija.

 6. SC PRINCIAL SRL

  Romunija

  SC PRINCIAL SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Parkirišča - oprema. Deluje tudi v panogah Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Vrtna oprema, Parki - oprema, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Vrtna oprema, Parki - oprema. Sedež podjetja je v kraju Oradea, Romunija.

 7. AIRLESS ITALIA

  Italija

  AIRLESS ITALIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtomatika - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje, enamelling machinery, machines and equipment for the ceramics industry, advice for the ceramic industry. Sedež podjetja je v kraju Modena, Italija.

 8. RYAN INDUSTRIES CO.,LTD.

  Kitajska

  RYAN INDUSTRIES CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Sedež podjetja je v kraju Hangzhou, Kitajska.

 1. OBIDO TRAVEL & ESTATE

  Turčija

  OBIDO TRAVEL & ESTATE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. M.B INTERNATIONAL

  Sierra Leone

  M.B INTERNATIONAL, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Deluje tudi v panogah 1-hour developing and printing. Sedež podjetja je v kraju Freetown, Sierra Leone.

 3. ALDERO INDUSTRIAL SUPPLIES S.R.L.

  Italija

  ALDERO INDUSTRIAL SUPPLIES S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Nepregorni materiali in izdelki, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje, Nepregorni materiali in izdelki, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Sedež podjetja je v kraju Civita Castellana, Italija.

 4. WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V.

  Nizozemska

  WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Opekarne - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Beton - industrijski stroji in oprema, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje, Beton - industrijski stroji in oprema, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Sedež podjetja je v kraju Maasbracht, Nizozemska.

 5. NUOVA OMIP S.R.L.

  Italija

  NUOVA OMIP S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Nepregorni materiali in izdelki, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje, Nepregorni materiali in izdelki, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Sedež podjetja je v kraju Pavullo Nel Frignano, Italija.

 6. SACMI IMOLA

  Italija

  SACMI IMOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Nepregorni materiali in izdelki, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje, Nepregorni materiali in izdelki, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Sedež podjetja je v kraju Isola Vicentina, Italija.

 7. STUDIO 1 AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Italija

  STUDIO 1 AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Sedež podjetja je v kraju Roteglia Di Castellarano (re), Italija.

 8. S.M.S. S.R.L.

  Italija

  S.M.S. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Nepregorni materiali in izdelki, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje, Nepregorni materiali in izdelki, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Sedež podjetja je v kraju Fiorano Modenese, Italija.

 9. MINERAL S.R.L.

  Italija

  MINERAL S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Nepregorni materiali in izdelki, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje, Nepregorni materiali in izdelki, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Sedež podjetja je v kraju Formigine, Italija.

 10. HYDRODESIGN S.R.L.

  Italija

  HYDRODESIGN S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Nepregorni materiali in izdelki, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje, Nepregorni materiali in izdelki, Keramične ploščice in tlakovanje - stroji in oprema za izdelovanje. Sedež podjetja je v kraju Castellarano, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno