• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stroji za izdelovanje kartonov

Rezultati za

Stroji za izdelovanje kartonov - Uvoz izvoz

 1. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS LTD

  Združena Kraljevina

  Verified by europages badge

  Keymac Packaging Systems was founded in 2005. For 16 years Keymac has earned its reputation as a manufacturer of packaging machinery. The continuous development of our range enables us to provide our customers with packaging machines together with design and installation services. Our range includes the following machines: Machines for packing fresh products in PLASTIC-FREE packaging. Erectors: Packaging machines for forming cartons from flat blanks by the use of a locking tab mechanism (gluing optional). Speed up to 60 cycles per minute per forming head. Closer: Packing machine for the automatic closing of filled cartons. Three flaps or single flap style. Speed up to 200 cartons per minute. Cartoners. Semi-Automatic and Automatic Horizontal Cartoners: Rate up to 120 cartons per minute. Sleevers (for ready meals, pots or fresh products): Machines for inserting a tray or a pot into a pre-glued sleeve. Available in different versions at speeds up to 80 trays / pots per minute. Product handling: Infeed systems, conveyors and rotary tables. We are at your disposal to study all your packaging projects.

 2. TEDMAK DANISMANLIK VE MAKINE SAN. TIC. LTD. STI.

  Turčija

  TEDMAK DANISMANLIK VE MAKINE SAN. TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Paletiranje - stroji, Stroji za izdelovanje kartonov, taping machines for boxes, automatic wrapping machine, Paletiranje - stroji, Stroji za izdelovanje kartonov. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. WHITE STEEL GMBH

  Nemčija

  WHITE STEEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za izdelovanje kartonov, Etiketirni stroji, Packing machines, rubber mixers, Stroji za izdelovanje kartonov, Etiketirni stroji. Sedež podjetja je v kraju Wildau, Nemčija.

 4. VERPAMA AG

  Švica

  VERPAMA AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za izdelovanje kartonov. Deluje tudi v panogah Pappformningsmaskiner, cardboard and pasteboard working, pappkartong och förpackning, Cardboard products - manufacturing machinery. Sedež podjetja je v kraju Freienbach, Švica.

 5. SOMIC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  SOMIC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za izdelovanje kartonov. Deluje tudi v panogah automatic packaging machinery, packing machines for the food-processing industry, packaging line. Sedež podjetja je v kraju Amerang, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. 3S PACTEC GMBH

  Nemčija

  3S PACTEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka za embalažno industrijo. Deluje tudi v panogah Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Stroji za izdelovanje kartonov, Global packaging solutions, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Stroji za izdelovanje kartonov. Sedež podjetja je v kraju Dietmannsried, Nemčija.

 2. BASIS, LLC

  Ukraijna

  BASIS, LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za izdelovanje kartonov. Deluje tudi v panogah Prehrana - embalirni stroji za industrije, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, cartoners for packing, cartoners, Prehrana - embalirni stroji za industrije, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kyiv Region, Brovary City, Ukraijna.

 3. ITAL PAL S.R.L.

  Italija

  ITAL PAL S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje, Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje, depalletizers, moulding machines for packing. Sedež podjetja je v kraju Alessandria, Italija.

 4. ROBOT MULTIPROJECT SRL

  Italija

  ROBOT MULTIPROJECT SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za izdelovanje kartonov. Sedež podjetja je v kraju Besnate, Italija.

 5. BAMATEC GMBH SÖMMERDA

  Nemčija

  BAMATEC GMBH SÖMMERDA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Stroji za izdelovanje kartonov. Deluje tudi v panogah Označevaje in etiketiranje - stroji, Označevaje in etiketiranje - stroji, stamping machine, straps. Sedež podjetja je v kraju Sömmerda, Nemčija.

 1. TRANS-PAK AG FACHGROSSHANDEL FÜR VERPACKUNGSMITTEL

  Nemčija

  TRANS-PAK AG FACHGROSSHANDEL FÜR VERPACKUNGSMITTEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stroji za izdelovanje kartonov. Deluje tudi v panogah packaging filling materials, Copolymer, Förpackningsmaskin, adhesive tapes. Sedež podjetja je v kraju Solms, Nemčija.

 2. TRAMANN & MEINEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Nemčija

  TRAMANN & MEINEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za izdelovanje kartonov. Deluje tudi v panogah Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji, Reprografija - stroji in oprema, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji, Reprografija - stroji in oprema, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wiesmoor, Nemčija.

 1. PENTA SERVIS

  Češka Republika

  PENTA SERVIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pakiranje in embalaža. Deluje tudi v panogah Pakiranje in zavezovanje - stroji in oprema, Embalirni stroji za zaboje, Stroji za izdelovanje kartonov, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Pakiranje in zavezovanje - stroji in oprema, Embalirni stroji za zaboje, Stroji za izdelovanje kartonov, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Holice, Češka Republika.

 2. TECMA PACK

  Francija

  TECMA PACK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za izdelovanje kartonov. Deluje tudi v panogah Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, case erector, case erector manufacturer. Sedež podjetja je v kraju Coulommiers, Francija.

 3. AVERCON

  Belgija

  AVERCON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za izdelovanje kartonov. Sedež podjetja je v kraju Eeklo, Belgija.

 4. BAC À BEC CARTON

  Španija

  BAC À BEC CARTON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kadi in predalniki za skladiščenje. Deluje tudi v panogah Stroji za izdelovanje kartonov, Škatle iz lepenke, Skladiščna logistika, Stroji za izdelovanje kartonov, Škatle iz lepenke, Skladiščna logistika. Sedež podjetja je v kraju Castellvell del Camp, Španija.

 5. BOBST MEX SA

  Švica

  BOBST MEX SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za izdelovanje kartonov, Stroji za izdelovanje kartonov. Sedež podjetja je v kraju Lausanne, Švica.

 6. BOXON GMBH

  Nemčija

  BOXON GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lepenka za embalažno industrijo. Deluje tudi v panogah Stroji za izdelovanje kartonov, Stroji za izdelovanje kartonov, packing and packaging labelling and marking machinery. Sedež podjetja je v kraju Willich, Nemčija.

 7. BOIX EUROPE BV

  Nemčija

  BOIX EUROPE BV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Stroji za izdelovanje kartonov, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Stroji za izdelovanje kartonov, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Waging Am See, Nemčija.

 8. COMEK S.R.L.

  Italija

  COMEK S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje, Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje. Sedež podjetja je v kraju Carpenedolo, Italija.

 1. BPACK S.R.L.

  Italija

  BPACK S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje, Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje. Sedež podjetja je v kraju Perugia, Italija.

 2. M.C. AUTOMATIONS S.R.L.

  Italija

  M.C. AUTOMATIONS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje, Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje. Sedež podjetja je v kraju Casalecchio Di Reno, Italija.

 3. SOCO SYSTEM A/S

  Danska

  SOCO SYSTEM A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stroji za izdelovanje kartonov. Deluje tudi v panogah Zapiranje embalaž - stroji, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, Zapiranje embalaž - stroji, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Sedež podjetja je v kraju Taastrup, Danska.

 4. SIFATECH S.R.L.

  Italija

  SIFATECH S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje, Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje. Sedež podjetja je v kraju Masera' Di Padova, Italija.

 5. ZAMBELLI S.R.L.

  Italija

  ZAMBELLI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje, Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje. Sedež podjetja je v kraju San Pietro In Casale, Italija.

 6. TEAMAC S.R.L.

  Italija

  TEAMAC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje, Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje. Sedež podjetja je v kraju Budrio, Italija.

 7. MEYPACK VERPACKUNGSSYSTEMTECHNIK GMBH

  Nemčija

  MEYPACK VERPACKUNGSSYSTEMTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za izdelovanje kartonov. Sedež podjetja je v kraju Nottuln-Appelhülsen, Nemčija.

 8. G.N.A.

  Italija

  G.N.A., ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje, Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje. Sedež podjetja je v kraju Ozzano Dell'emilia, Italija.

 9. ETIPACK S.P.A.

  Italija

  ETIPACK S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Označevalni in etiketirni stroji. Deluje tudi v panogah Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje, Stroji za izdelovanje kartonov, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje. Sedež podjetja je v kraju Cinisello Balsamo, Italija.

 10. SC AMC LIGHT PACK SRL

  Romunija

  SC AMC LIGHT PACK SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stroji za izdelovanje kartonov. Deluje tudi v panogah Embalaža iz papirja in lepenke, cartoning, Embalaža iz papirja in lepenke. Sedež podjetja je v kraju Bragadiru, Romunija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno