• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kolesa- kolesca in valjčki

Rezultati za

Kolesa- kolesca in valjčki - Uvoz izvoz

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Blickle is one of the world's leading producers of wheels and castors. The company stocks over 30, 000 different products in its standard range. Blickle develops special solutions for special requirements. Today, the company produces more than 15 million wheels, swivel and fixed castors annually. The wheels and castors can be used in all kinds of machinery and transportation devices, such as in intralogistics, mechanical and plant engineering and the food industry. The company was founded in 1953. Blickle initially manufactured wheelbarrow wheels. This resulted in a range of high-quality wheels, swivel and fixed castors. In 1967, the first overseas sales company was established. Today, Blickle is represented by 21 dedicated sales companies in Europe, North America, Asia and Australia, as well as by exclusive agencies in over 120 countries worldwide.

 2. GURTEC GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  We are an expert conveyor components OEM, offering crucial added value for our customers. We supply customers across the world with our production sites in Germany. Around 50 years ago GURTEC was established as a small family business. Today, after acquisition by NEPEAN, the GURTEC brand is back and stronger than ever. Our well-known, tried-and-tested GURTEC quality, supported by the strength and flexibility of a family-owned company, is vital for the success of our customers.

 3. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  We manufacture over 900 types of roller bearings every year. This ranges from standard roller bearings to customised special bearing solutions over a range of diameters from 50 mm to 1500 mm. In addition to various roller bearing components, we also supply our customers with special precision components and roller bearing accessories. Our particular strength lies in research and development work for application-optimised special bearings. Working directly with customers, we fine-tune, test and implement technical options. Our engineering portfolio not only includes project-based calculations, but also practical durability and strength tests, as well as bearing assessments. We offer quality through expertise – maximum quality is the common thread through our entire manufacturing – from procuring materials to delivering products. KRW Wälzlager has been producing bearings from the historical site to the west of Leipzig, eastern Germany, since 1934. We also have sales offices in China, India, Kazakhstan and Southeast Asia in order to be in close proximity to customers and to offer application-specific support.

 4. ASCO ADOLF SUERMANN KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ASCO ADOLF SUERMANN KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Sedež podjetja je v kraju Usingen, Nemčija.

 5. RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. VOLVOX-ROLLEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  VOLVOX-ROLLEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Sedež podjetja je v kraju Kamen, Nemčija.

 2. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  TECNO RUOTE GROUP S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, industrial wheels, wheels and castors, plastic wheels, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, manufacture of wheels, nylon wheels, wheels for trolleys, polyrethene wheels. Sedež podjetja je v kraju Brendola, Italija.

 3. BS ROLLEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BS ROLLEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca za pohištvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki, Heavy-duty castors, Light-duty castors, Lifting castors, Conveyor rollers, Table castors, plastic wheels, Pneumatic tyres. Sedež podjetja je v kraju Remscheid, Nemčija.

 4. STARK GUMMIWALZEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  STARK GUMMIWALZEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah rubber rollers, Silicone rollers, Grinding of rubber rollers, Roller repairs, Metal roller cores, Rollers for the textile industry, Roll coverings, Roll coverings, rubberised, Transport rollers. Sedež podjetja je v kraju Sontheim, Nemčija.

 5. A.R.E.S.

  Italija

  Verified by europages badge

  A.R.E.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Baranzate, Italija.

 1. HARHUES & TEUFERT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HARHUES & TEUFERT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Sedež podjetja je v kraju Velbert, Nemčija.

 2. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Rokovanje z blagom - priprave brez motorja, Notranji prevoz - vozni material, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Vozila, specialna - izdelava in oprema, Rokovanje z blagom - priprave brez motorja, Notranji prevoz - vozni material, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Vozila, specialna - izdelava in oprema, industrial trailers. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 1. TENTE-ROLLEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  TENTE-ROLLEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Sedež podjetja je v kraju Wermelskirchen, Nemčija.

 2. ROLLENBAU GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  ROLLENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 3. MW SCHAUMSTOFF AG

  Švica

  Verified by europages badge

  MW SCHAUMSTOFF AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Sedež podjetja je v kraju Kriens, Švica.

 4. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Nemčija

  Rolko Kohlgrüber GmbH je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev pripomočkov za rehabilitacijo, dodatkov za invalidske vozičke in dodatkov za bolniške postelje, kot tudi koles, kolesc in komponent za podjetja, ki obsegajo široko paleto industrij. Podjetje s svojim sedežem v Nemčiji in strateškimi lokacijami na Danskem, Nizozemskem, v ZDA ter ločeno proizvodnjo na Kitajskem zagotavlja zanesljivo svetovanje, podporo in hitro dostavo po vsem svetu. Proizvajalci in trgovci iz več kot 80 držav zaupajo obsežni ponudbi Rolkovih izdelkov, vključno s kolesi, pnevmatikami, rešitvami za pnevmatike, odporne na predrtje, in dodatnimi komponentami za invalidske vozičke in opremo za rehabilitacijo, pa tudi pripomočke za rehabilitacijo, kot so klančine za invalidske vozičke, odporne na vremenske vplive. oblačila in pripomočki za prenos, kot tudi pripomočki za trebušnjake, stenski odbijači in podporni sistemi za bolniške postelje. Poleg tega z zanesljivimi kolesi, kolesci in valji, pnevmatikami, indeksirnimi bati, osmi in dodatnimi komponentami za proizvajalce in trgovce v različnih industrijskih sektorjih, kot so kmetijska oprema, otroška vozila, transportna oprema, transportna tehnika, športna oprema, oprema za čiščenje, strojništvo , opremljanje trgovin ali prikolic za čolne, Rolko vam je na voljo s pomočjo in nasveti.

 5. NOVALVENT D.O.O.

  Slovenija

 6. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  Kitajska

  HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Gumijevi izdelki, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Gumijevi izdelki, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju GUANGDONG, Kitajska.

 7. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Francija

  AQUITAINE ROUES CHARIOTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, bearings, pins, Trolley wheels, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Bordeaux, Francija.

 8. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Poljska

  MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki. Sedež podjetja je v kraju Grodzisk Mazowiecki, Poljska.

 1. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Francija

  RHÔNE ÉLASTOMÈRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, posebna, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Aubagne Cedex, Francija.

 2. HTS CASTER SYSTEMS

  Turčija

  HTS CASTER SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, wheels for industrial trolleys. Sedež podjetja je v kraju iSTANBUL, Turčija.

 3. RÄDER WENDT GMBH & CO.

  Nemčija

  RÄDER WENDT GMBH & CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah polyrethene wheels, transport. Sedež podjetja je v kraju Seeth-Ekholt, Nemčija.

 4. KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH

  Nemčija

  KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žerjavi in mostovna dvigala. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Crane accessories, rollers, Kolesa, kolesca in valjčki, pulleys. Sedež podjetja je v kraju Ingelbach-Bahnhof, Nemčija.

 5. TENTE SAS

  Francija

  TENTE SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Zobniška kolesa, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, rollers, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Zobniška kolesa, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Saint Fargeau Ponthierry, Francija.

 6. E.S.B. ENGINEERING SYSTEM BAU GMBH

  Nemčija

  E.S.B. ENGINEERING SYSTEM BAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Sedež podjetja je v kraju Rüthen, Nemčija.

 7. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Grčija

  DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Paletni vozički, Kolesa in kolesca za industrijske cize, hand trolleys for goods handling, Paletni vozički, Kolesa in kolesca za industrijske cize, castors and rollers for conveying equipment. Sedež podjetja je v kraju Piraeus, Grčija.

 8. PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH

  Nemčija

  PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Sedež podjetja je v kraju Oberndorf-Hochmössingen, Nemčija.

 9. DC DI CANDIA RUOTE

  Italija

  DC DI CANDIA RUOTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah polyurethane wheel coatings, rubber wheels. Sedež podjetja je v kraju Besnate, Italija.

 10. DEC GMBH

  Nemčija

  DEC GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Rollers, Plastic parts for the automobile industry, guide rollers, CNC turned parts. Sedež podjetja je v kraju Wolfach, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Kolesa- kolesca in valjčki - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.958 Podjetja