• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zobata kolesca (pastorki)

Rezultati za

Zobata kolesca (pastorki) - Uvoz izvoz

 1. INTEGRA

  Francija

  Verified by europages badge

  INTEGRA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehanski transportni sistemi in deli. Deluje tudi v panogah Maziva, industrijska, Zobata kolesca (pastorki), Precisionsmekanik, Maziva, industrijska, Zobata kolesca (pastorki), Precisionsmekanik. Sedež podjetja je v kraju Le-Val-Saint-Germain, Francija.

 2. MEHMET ERDIREN DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turčija

  MEHMET ERDIREN DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobata kolesca (pastorki). Deluje tudi v panogah steel gears. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 3. IBERPIÑON SL

  Španija

  IBERPIÑON SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Zobata kolesca (pastorki), Zobata kolesca (pastorki), Pine kernels, foodstuffs - import/export, producer of food products. Sedež podjetja je v kraju Pedrajas De San Esteban, Valladolid, Španija.

 4. Z.M.C. ITALIA

  Italija

  Z.M.C. ITALIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Verige. Deluje tudi v panogah Zobata kolesca (pastorki), chains, farm chains, Zobata kolesca (pastorki), roller chains for transmissions. Sedež podjetja je v kraju Cavaria Con Premezzo, Italija.

 5. MINI GEARS (STOCKPORT) LTD

  Združena Kraljevina

  MINI GEARS (STOCKPORT) LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Zobniški pogoni, Zobata kolesca (pastorki), Zobniški pogoni, Programmering digitalstyrd maskin 3 och 5 axlar, Zobata kolesca (pastorki), racks. Sedež podjetja je v kraju Stockport, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LLC MODULTEC

  Belorusija

  LLC MODULTEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobata kolesca (pastorki). Deluje tudi v panogah cylinder gears, transmission gearing, helicoidal gears. Sedež podjetja je v kraju Gomel, Belorusija.

 2. AXOMECA

  Francija

  AXOMECA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Regulatorji hitrosti in reduktorji. Deluje tudi v panogah Zobata kolesca (pastorki), electric motors, Bearings, Zobata kolesca (pastorki), cpm bearings. Sedež podjetja je v kraju Aubagne, Francija.

 3. YAVUZLAR DISLI SANAYI TICARET A.S.

  Turčija

  YAVUZLAR DISLI SANAYI TICARET A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobata kolesca (pastorki). Deluje tudi v panogah racks, accessories and spare parts, epicyclic reduction gears. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 4. ADBA MAKINE SANAYI TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turčija

  ADBA MAKINE SANAYI TICARET LIMITED ŞIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobata kolesca (pastorki). Deluje tudi v panogah steel gears, computerised cutting and burnishing, worm gears for transmissions, milling. Sedež podjetja je v kraju Başakşehir, Turčija.

 5. ABMI

  Belgija

  ABMI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniški pogoni. Deluje tudi v panogah Zobata kolesca (pastorki), Tesnilni obročki, Ležaji, kroglični, precision mechanics, Zobata kolesca (pastorki), Tesnilni obročki, Ležaji, kroglični. Sedež podjetja je v kraju Deux-Acren, Belgija.

 1. AVRUPA DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turčija

  AVRUPA DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniški pogoni. Deluje tudi v panogah Zobata kolesca (pastorki), filtration of pharmaceuticals, Zobata kolesca (pastorki), Invändiga kuggar, cone drive. Sedež podjetja je v kraju Istanbul/bayrampaşa, Turčija.

 2. ITAFRAN

  Francija

  ITAFRAN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zobata kolesca (pastorki). Deluje tudi v panogah Bearings, bearings. Sedež podjetja je v kraju Corbas, Francija.

 1. AMIS

  Francija

  AMIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Zobata kolesca (pastorki), Zobata kolesca (pastorki), Gearboxes. Sedež podjetja je v kraju Montluçon Cedex, Francija.

 2. OGUZ MAKINA MÜHENDISLIK

  Turčija

  OGUZ MAKINA MÜHENDISLIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobata kolesca (pastorki). Deluje tudi v panogah filtration of pharmaceuticals, Snäckhjul för maskinkonstruktion, original replacements. Sedež podjetja je v kraju Çorum, Turčija.

 3. PIÑONES MATEO ZARA S.L.

  Španija

  PIÑONES MATEO ZARA S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobata kolesca (pastorki). Deluje tudi v panogah Posušeno sadje, Posušeno sadje. Sedež podjetja je v kraju Cadiz, Španija.

 4. DMS TEKNIK MALZEME

  Turčija

  DMS TEKNIK MALZEME, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobata kolesca (pastorki). Deluje tudi v panogah contract manufacturing. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 5. HALIFAX RACK & SCREW CUTTING CO. LIMITED

  Združena Kraljevina

  HALIFAX RACK & SCREW CUTTING CO. LIMITED, ki deluje v panogi Kontrola in certifikacija kakovosti. Deluje tudi v panogah Zobata kolesca (pastorki), Zobata kolesca (pastorki), Machined parts. Sedež podjetja je v kraju Brighouse, Združena Kraljevina.

 6. PIÑAS Y PIÑONES LA JANDA SL

  Španija

  PIÑAS Y PIÑONES LA JANDA SL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zobata kolesca (pastorki). Deluje tudi v panogah dry fruits. Sedež podjetja je v kraju Vejer De La Frontera, Španija.

 7. S.C.MASINI S.R.L.

  Romunija

  S.C.MASINI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vbrizgavanje gume in umetnih mas. Deluje tudi v panogah Zobata kolesca (pastorki), Zobata kolesca (pastorki). Sedež podjetja je v kraju Targu Jiu, Romunija.

 8. REQUISITOS UNÂNIMES

  Portugalska

  REQUISITOS UNÂNIMES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zobata kolesca (pastorki). Deluje tudi v panogah pine seedlings, painting. Sedež podjetja je v kraju Amora, Portugalska.