• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kolesca za pohištvo

Rezultati za

Kolesca za pohištvo - Uvoz izvoz

 1. BS ROLLEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BS ROLLEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca za pohištvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki, Heavy-duty castors, Light-duty castors, Lifting castors, Conveyor rollers, Table castors, plastic wheels, Pneumatic tyres. Sedež podjetja je v kraju Remscheid, Nemčija.

 2. RIMO TRANSPORTGERÄTE GMBH & CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RIMO TRANSPORTGERÄTE GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca za pohištvo. Sedež podjetja je v kraju Sundern, Nemčija.

 3. MAGIGLIDE DEUTSCHLAND

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MAGIGLIDE DEUTSCHLAND, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesca za pohištvo. Deluje tudi v panogah Workplace floor coverings, Bamboo flooring, Runners (rugs), Felt gliders, earthenware tiles, Flooring, Vinyl floor coverings, Wooden furniture legs, Plastic furniture legs. Sedež podjetja je v kraju Viersen, Nemčija.

 4. NOVALVENT D.O.O.

  Slovenija

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Nemčija

  ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca za pohištvo, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca za pohištvo. Sedež podjetja je v kraju Hückeswagen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HTS CASTER SYSTEMS

  Turčija

  HTS CASTER SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, wheels for industrial trolleys. Sedež podjetja je v kraju iSTANBUL, Turčija.

 2. CSG EDELSTAHL GMBH

  Nemčija

  CSG EDELSTAHL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca za pohištvo. Sedež podjetja je v kraju Ratingen, Nemčija.

 3. L&S TECHNISCHER HANDEL GMBH & CO.KG

  Nemčija

  L&S TECHNISCHER HANDEL GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesca za pohištvo. Sedež podjetja je v kraju Olfen, Nemčija.

 4. HTS EKER

  Turčija

  HTS EKER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesca za pohištvo. Deluje tudi v panogah wheels and castors, ornementation wheels, high-temperature resistant castors, industrihjul. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. WICKE FRANCE

  Francija

  WICKE FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesca za pohištvo, Kolesca za pohištvo, industrial wheels, chassis for semitrailers. Sedež podjetja je v kraju Heric, Francija.

 1. BLICKLE, A.S.

  Češka Republika

  BLICKLE, A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesca za pohištvo, Kolesca za pohištvo. Sedež podjetja je v kraju Brno, Češka Republika.

 2. SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK

  Nemčija

  SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Haimhausen, Nemčija.

 1. KARL RIEDEL GMBH

  Nemčija

  KARL RIEDEL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Železnina za gradbeništvo, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Schutterwald, Nemčija.

 2. WICKE GMBH + CO. KG

  Nemčija

  WICKE GMBH + CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Auenwald, Nemčija.

 3. BAB HANDEL BAUERFELD GMBH

  Nemčija

  BAB HANDEL BAUERFELD GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Industrijski izdelki, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Orodni stroji za oblikovanje kovin, Industrijski izdelki, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Orodni stroji za oblikovanje kovin. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 4. HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE

  Nemčija

  HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Gospodinjski izdelki, kovinski, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Gospodinjski izdelki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Handewitt, Nemčija.

 5. NH MÖBELGLEITER GMBH

  Nemčija

  NH MÖBELGLEITER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Guma in umetna masa - predelava, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Guma in umetna masa - predelava, Vbrizgavanje gume in umetnih mas. Sedež podjetja je v kraju Reimerath / Vulkaneifel, Nemčija.

 6. PRO-RO HANDLING GMBH

  Švica

  PRO-RO HANDLING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi. Sedež podjetja je v kraju Egg B. Zürich, Švica.

 7. GUITEL GMBH

  Nemčija

  GUITEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi, Gospodinjski izdelki, kovinski, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi, Gospodinjski izdelki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Minden, Nemčija.

 8. HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG

  Nemčija

  HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi. Sedež podjetja je v kraju Georgsmarienhütte, Nemčija.

 1. HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN

  Nemčija

  HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Hankensbüttel, Nemčija.

 2. GREINER GMBH

  Nemčija

  GREINER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Kovinske konstrukcije (lahke), Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Notranji prevoz - vozni material, Kovinske konstrukcije (lahke), Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Notranji prevoz - vozni material. Sedež podjetja je v kraju Neuenstein, Nemčija.

 3. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Nemčija

  VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Geldern, Nemčija.

 4. DELEX-ROLLEN

  Nemčija

  DELEX-ROLLEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi. Sedež podjetja je v kraju Zwenkau, Nemčija.

 5. MÖBELGLEITER ONLINESHOP

  Nemčija

  MÖBELGLEITER ONLINESHOP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesca za pohištvo, Guma in umetna masa - predelava, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, Umetne mase - industrijski izdelki, Kolesca za pohištvo, Guma in umetna masa - predelava, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, Umetne mase - industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Schorndorf, Nemčija.

 6. ROLLENPROFI KUHNERT

  Nemčija

  ROLLENPROFI KUHNERT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Železnina za gradbeništvo, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Remscheid, Nemčija.

 7. CÉH KFT.

  Madžarska

  CÉH KFT., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Skladiščenje - oprema in tehnika. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca za pohištvo, Stativi za kamere, Transportvagnar, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca za pohištvo, Stativi za kamere, Transportvagnar. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 8. ROLLIT BERND SILLER RÄDER-ROLLEN-FÖRDERTECHNIK GMBH

  Nemčija

  ROLLIT BERND SILLER RÄDER-ROLLEN-FÖRDERTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesca za pohištvo, Ležaji, kroglični, igelni in valjčni, Transportne naprave in sistemi, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Kolesca za pohištvo, Ležaji, kroglični, igelni in valjčni, Transportne naprave in sistemi, Vlečnice, sedežnice in žičnice. Sedež podjetja je v kraju Hallerndorf, Nemčija.

 9. TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING

  Nemčija

  TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi. Sedež podjetja je v kraju Mülheim, Nemčija.

 10. HUFA-ROLLEN AG

  Švica

  HUFA-ROLLEN AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Transportne naprave in sistemi, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Transportne naprave in sistemi, Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Sedež podjetja je v kraju Härkingen, Švica.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Kolesca za pohištvo - Uvoz izvoz

Število rezultatov

17.391 Podjetja