• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kolesca- vrtljiva

Rezultati za

Kolesca- vrtljiva - Uvoz izvoz

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Blickle is one of the world's leading producers of wheels and castors. The company stocks over 30, 000 different products in its standard range. Blickle develops special solutions for special requirements. Today, the company produces more than 15 million wheels, swivel and fixed castors annually. The wheels and castors can be used in all kinds of machinery and transportation devices, such as in intralogistics, mechanical and plant engineering and the food industry. The company was founded in 1953. Blickle initially manufactured wheelbarrow wheels. This resulted in a range of high-quality wheels, swivel and fixed castors. In 1967, the first overseas sales company was established. Today, Blickle is represented by 21 dedicated sales companies in Europe, North America, Asia and Australia, as well as by exclusive agencies in over 120 countries worldwide.

 2. NAUMANN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  NAUMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Sedež podjetja je v kraju Hatzfeld, Nemčija.

 3. STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Sedež podjetja je v kraju Wermelskirchen, Nemčija.

 4. MIRO GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MIRO GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Sedež podjetja je v kraju Oldenburg, Nemčija.

 5. NOVALVENT D.O.O.

  Slovenija

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Nemčija

  ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca za pohištvo, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca za pohištvo. Sedež podjetja je v kraju Hückeswagen, Nemčija.

 2. LAGERO

  Nizozemska

  LAGERO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Deluje tudi v panogah trolley mounted bins. Sedež podjetja je v kraju Ijsselstein, Nizozemska.

 3. TENTE AG

  Švica

  TENTE AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Sedež podjetja je v kraju Hunenberg, Švica.

 4. ZWENKWIELEN.NET

  Nizozemska

  ZWENKWIELEN.NET, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesca, vrtljiva, Conveyor rollers and return runners - parts and fittings, industrial wheels, Kolesca, vrtljiva, impellers. Sedež podjetja je v kraju Doornspijk, Nizozemska.

 5. AS ROLLEN GMBH

  Nemčija

  AS ROLLEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Sedež podjetja je v kraju Hückeswagen, Nemčija.

 1. JANUS INDUSTRIE

  Francija

  JANUS INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Naoknice, Kolesca, vrtljiva, Naoknice, Kolesca, vrtljiva, Mechanized welding. Sedež podjetja je v kraju Rieux, Francija.

 2. INTERWIEL

  Nizozemska

  INTERWIEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Deluje tudi v panogah industrial wheels. Sedež podjetja je v kraju Duiven, Nizozemska.

 1. ROLLEN.SHOP

  Nemčija

  ROLLEN.SHOP, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesca, vrtljiva, Kolesca, vrtljiva. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 2. GAME BVBA

  Belgija

  GAME BVBA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Kolesca, vrtljiva, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, idler rollers, Kolesca, vrtljiva, Vbrizgavanje gume in umetnih mas. Sedež podjetja je v kraju Ingelmunster, Belgija.

 3. BLICKLE BV

  Belgija

  BLICKLE BV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, posebna. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca, vrtljiva, Kolesa, kolesca in valjčki, industrial wheels, Kolesca, vrtljiva, handling wheels. Sedež podjetja je v kraju Lier, Belgija.

 4. BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH

  Švica

  BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesca, vrtljiva, Kolesca, vrtljiva. Sedež podjetja je v kraju Lyssach, Švica.

 5. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Združena Kraljevina

  BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesca, vrtljiva, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesca, vrtljiva, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani. Sedež podjetja je v kraju Crownhill, Milton Keynes, Združena Kraljevina.

 6. NAVRÁTIL, SPOL.S R.O.

  Češka Republika

  NAVRÁTIL, SPOL.S R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Deluje tudi v panogah Mehanski transportni sistemi in deli, Kolesca za pohištvo, Mehanski transportni sistemi in deli, Kolesca za pohištvo. Sedež podjetja je v kraju Grygov, Češka Republika.

 7. DAS SPOL. S R.O.

  Češka Republika

  DAS SPOL. S R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Transportne naprave in sistemi, Žerjavi in mostovna dvigala, Kolesca, vrtljiva, Transportne naprave in sistemi, Žerjavi in mostovna dvigala, Kolesca, vrtljiva. Sedež podjetja je v kraju Frýdek-Místek , Češka Republika.

 8. RW FINANZ AG

  Švica

  RW FINANZ AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani. Sedež podjetja je v kraju Thal, Švica.

 1. AGEMA, S.R.O.

  Slovaška

  AGEMA, S.R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kolesca za pohištvo. Deluje tudi v panogah Kolesca, vrtljiva, Kolesca, vrtljiva. Sedež podjetja je v kraju Stará Turá , Slovaška.

 2. METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK

  Poljska

  METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Pritrjevanje - proizvodni stroji, Kolesca, vrtljiva, Pritrjevanje - proizvodni stroji, Kolesca, vrtljiva. Sedež podjetja je v kraju Tarnów, Poljska.

 3. BANCHET MANUTENTION SA

  Švica

  BANCHET MANUTENTION SA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca, vrtljiva, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca, vrtljiva. Sedež podjetja je v kraju Chambesy, Švica.

 4. ROLLENBAU SLOVENSKO

  Slovaška

  ROLLENBAU SLOVENSKO, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Deluje tudi v panogah Mehanski transportni sistemi in deli, Kolesca za pohištvo, Mehanski transportni sistemi in deli, Kolesca za pohištvo. Sedež podjetja je v kraju Hlohovec , Slovaška.

 5. A & L CASTORS LTD

  Irska

  A & L CASTORS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesca, vrtljiva, Kolesca, vrtljiva. Sedež podjetja je v kraju Dublin, Irska.

 6. GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED

  Združena Kraljevina

  GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Sedež podjetja je v kraju King's Lynn, Združena Kraljevina.

 7. RENOST, S.R.O.

  Slovaška

Poiščite ponudbe za