• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kontejnerji- kovinski

Rezultati za

Kontejnerji- kovinski - Uvoz izvoz

 1. FRANCE FIL INTERNATIONAL

  Francija

  Verified by europages badge

  FRANCE FIL INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Deluje tudi v panogah Trolleys, metal containers for the wine-growing industry, manufacturer of roll cages, manufacturer of nestable roll cages, logistics roll cages, roll carts for meat, roll cages with drawers, containers for storing wine bottles, Metal containers on castors. Sedež podjetja je v kraju Saint Clement Des Levees, Francija.

 2. RAINBOW CONTAINERS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RAINBOW CONTAINERS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Apensen, Nemčija.

 3. ALBERT CHRIST GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ALBERT CHRIST GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Unterschneidheim, Nemčija.

 4. FILMEC

  Italija

  Verified by europages badge

  FILMEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kontejnerji, kovinski, Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Lezzeno, Italija.

 5. KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Bächingen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Mühlheim, Nemčija.

 2. UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Bad Sassendorf, Nemčija.

 3. ITALIANA CONTENITORI SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  ITALIANA CONTENITORI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Deluje tudi v panogah laundry trolleys, containers for collecting and recycling waste, metal containers, industrial containers, containers for industrial laundries, collapsible containers, roll containers, mesh containers, trolleys. Sedež podjetja je v kraju Giaveno, Italija.

 4. BEIJING DYZ DONG NING METAL PACKAGING CO.,LTD

  Kitajska

  BEIJING DYZ DONG NING METAL PACKAGING CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Deluje tudi v panogah metal cans, Metal lids. Sedež podjetja je v kraju Beijing, Kitajska.

 5. LLC "RIN LTD"

  Ukraijna

  LLC "RIN LTD", je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Deluje tudi v panogah Končni kovinski izdelki, all types of framework, construction of framework, metal packaging, Končni kovinski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Zaporozhye, Ukraijna.

 1. BOHET FILS

  Belgija

  BOHET FILS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Deluje tudi v panogah Zbiranje in shranjevanje odpadkov, outdoor installations, container hire, trimming, Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Vottem-Herstal, Belgija.

 2. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Španija

  GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Deluje tudi v panogah Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Vrata, ojačana in ognjevarna - industrijska, garbage compactors, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Vrata, ojačana in ognjevarna - industrijska. Sedež podjetja je v kraju Castellar Del Valles, Španija.

 1. ECONOX

  Francija

  ECONOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji. Deluje tudi v panogah Kontejnerji, kovinski, Containers, Kontejnerji, kovinski, metal shed. Sedež podjetja je v kraju Bierne, Francija.

 2. GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA

  Portugalska

  GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Deluje tudi v panogah Laser cutting, Metal welding, cold stamping of metal, painting of metals. Sedež podjetja je v kraju Cesar, Portugalska.

 3. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kontejnerji. Deluje tudi v panogah Kontejnerji, kovinski, Kolibe in ute za gradbišča, Mobilne površine, sistemi, Kontejnerji, kovinski, Kolibe in ute za gradbišča, Mobilne površine, sistemi, wc containers. Sedež podjetja je v kraju Wiener Neudorf, Avstrija.

 4. NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 5. RAPMET SP. Z O.O.

  Poljska

  RAPMET SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ograje in portali. Deluje tudi v panogah Kontejnerji, kovinski, gratings, steel structural work, Kontejnerji, kovinski, metal containers. Sedež podjetja je v kraju Klodzko, Poljska.

 6. BSI PM ENGINEERING

  Francija

  BSI PM ENGINEERING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Bobigny Cedex, Francija.

 7. CONTEK IBC-SERVICE GMBH

  Nemčija

  CONTEK IBC-SERVICE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Ellrich, Nemčija.

 8. COMO ANLAGENTECHNIK GMBH

  Nemčija

  COMO ANLAGENTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Oberhausen, Nemčija.

 1. SANIMOBEL, S.A.

  Španija

  SANIMOBEL, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Deluje tudi v panogah refuse containers, urban furnishings, Container. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 2. COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH

  Nemčija

  COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Deluje tudi v panogah Kontejnerji, Kontejnerji, containers for warehousing and storage, containerised transport, site hut. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 3. CHT CONTAINER GMBH

  Nemčija

  CHT CONTAINER GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Beverstedt, Nemčija.

 4. CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH

  Nemčija

  CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Melle, Nemčija.

 5. AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH

  Nemčija

  AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Sinntal, Nemčija.

 6. BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S.

  Turčija

  BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 7. AVILON

  Ukraijna

  AVILON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Deluje tudi v panogah counter displays. Sedež podjetja je v kraju Dnipro, Ukraijna.

 8. SUMAL SLU

  Španija

  SUMAL SLU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industricontainrar. Deluje tudi v panogah Kontejnerji, kovinski, metal cages, Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Rubi, Španija.

 9. LA NUOVA SANSONE SRL

  Italija

  LA NUOVA SANSONE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Deluje tudi v panogah stainless steel containers for wine, stainless steel containers for honey, stainless steel containers for oil. Sedež podjetja je v kraju Lecce, Italija.

 10. N.C.S. - NORDTOLE CONTENEURS ET SYSTÈMES

  Francija

  N.C.S. - NORDTOLE CONTENEURS ET SYSTÈMES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Deluje tudi v panogah liquid mixers, container washing. Sedež podjetja je v kraju Saint Amand Les Eaux, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno