• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • konzervirana hrana

Rezultati za

Konzervirana hrana - Uvoz izvoz

 1. COPPOLA S.P.A.

  Italija

  Verified by europages badge

  COPPOLA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana živila. Deluje tudi v panogah Konzervirana hrana, Hrana - uvoz-izvoz, fruit coulis, ready-made sauces, foodstuffs export, Konzervirana hrana, production of semi-finished fruit goods, Hrana - uvoz-izvoz, production of semi-finished vegetable goods. Sedež podjetja je v kraju Scafati, Italija.

 2. WECK UNITED KINGDOM

  Francija

  WECK UNITED KINGDOM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Steklenice in bokali, steklene. Deluje tudi v panogah Konzervirana hrana, Konzervirana živila, jars for food industry packagings, Konzervirana hrana, Konzervirana živila, glass preserving jars. Sedež podjetja je v kraju Geispolsheim Gare, Francija.

 3. TALIA GIDA A.S.

  Turčija

  TALIA GIDA A.S., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Sweet peppers, eggplant, tomatoes, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. CNG CENGIZ SUPPLY FOREIGN TRADE INC

  Turčija

  CNG CENGIZ SUPPLY FOREIGN TRADE INC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. KASI KONSERV LTD.

  Bolgarija

  KASI KONSERV LTD., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Septemvri, Bolgarija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CONSERVEIRA DO SUL, LDA

  Portugalska

  CONSERVEIRA DO SUL, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Konzervirana hrana, production of tinned fish, fish canning lines, Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Olhao, Portugalska.

 2. POTS POTES

  Francija

  POTS POTES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah Delicatessen products. Sedež podjetja je v kraju Aiguilhe, Francija.

 3. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Romunija

  SC CAMARA LUI TOMITA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah Sadje, Zelenjava, sveža, Konzervirana hrana, Sokovi, sadni in zelenjavni, Sadje, Zelenjava, sveža, Konzervirana hrana, Sokovi, sadni in zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Rasnov, Romunija.

 4. KATRIN KO LTD

  Bolgarija

  KATRIN KO LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Rakovski, Bolgarija.

 5. FLORAMED LTD

  Turčija

  FLORAMED LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah capers. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. CONSERVERIE DU MOULIN

  Francija

  CONSERVERIE DU MOULIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Usseau, Francija.

 2. PIGMAGROUP

  Španija

  PIGMAGROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah fish canning lines, preservation. Sedež podjetja je v kraju Gandia, Španija.

 1. CONSERVAS CASA ALICIA DE LODOSA

  Španija

  CONSERVAS CASA ALICIA DE LODOSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah preserved foodstuffs, fish canning lines. Sedež podjetja je v kraju Lodosa, Španija.

 2. AGROBAYS

  Turčija

  AGROBAYS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. DENIMEKS FOOD

  Turčija

  DENIMEKS FOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah preserves, producer of hummos. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 4. STOCZEK NATURA

  Poljska

  STOCZEK NATURA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah Sausages, tinned. Sedež podjetja je v kraju Stoczek Lukowski, Poljska.

 5. COVI SAS

  Francija

  COVI SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Bressuire, Francija.

 6. LIPORFIR-PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugalska

  LIPORFIR-PRODUTOS ALIMENTARES, S.A., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Gafanha Da Encarnação, Portugalska.

 7. C.N.C.B. - COMPANHIA NACIONAL COMÉRCIO BACALHAU S.A.

  Portugalska

  C.N.C.B. - COMPANHIA NACIONAL COMÉRCIO BACALHAU S.A., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Gafanha Da Nazaré, Portugalska.

 8. FAROPEIXE COMERCIO GERAL PEIXE LDA.

  Portugalska

  FAROPEIXE COMERCIO GERAL PEIXE LDA., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Olhão, Portugalska.

 1. GRUPEIXE PRODUTOS ALIMENTARES S.A.

  Portugalska

  GRUPEIXE PRODUTOS ALIMENTARES S.A., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Gafanha Da Nazaré, Portugalska.

 2. YUCHANG KOREAN GINSENG CO., LTD.

  Južna Koreja

  YUCHANG KOREAN GINSENG CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Geumsan-gun, Chungnam-do, Južna Koreja.

 3. FRIGORIFICOS DA ERMIDA COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugalska

  FRIGORIFICOS DA ERMIDA COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Ílhavo, Portugalska.

 4. GENCOAL, S.A.

  Portugalska

  GENCOAL, S.A., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Matosinhos, Portugalska.

 5. SANTA CATARINA INDUSTRIA CONSERVEIRA S.A.

  Portugalska

  SANTA CATARINA INDUSTRIA CONSERVEIRA S.A., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Calheta, Portugalska.

 6. EMPRESA DE CONSERVAS JOÃO ANTONIO PACHECO LDA.

  Portugalska

  EMPRESA DE CONSERVAS JOÃO ANTONIO PACHECO LDA., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Olhão, Portugalska.

 7. ALCONSER CONSERVAS DE PEIXE LDA.

  Portugalska

  ALCONSER CONSERVAS DE PEIXE LDA., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Alcácer Do Sal, Portugalska.

 8. ERBAA ALATURCA YAPRAK /GRAPE LEAVES-VINE LEAVES

  Turčija

  ERBAA ALATURCA YAPRAK /GRAPE LEAVES-VINE LEAVES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Erbaa, Turčija.

 9. SOC CORRETORA LDA.

  Portugalska

  SOC CORRETORA LDA., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Ponta Delgada, Portugalska.

 10. FABRICA CONSERVAS LA GONDOLA LDA.

  Portugalska

  FABRICA CONSERVAS LA GONDOLA LDA., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Perafita, Portugalska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno