• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • konzervirana hrana

Rezultati za

Konzervirana hrana - Uvoz izvoz

 1. COPPOLA S.P.A.

  Italija

  Verified by europages badge

  COPPOLA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana živila. Deluje tudi v panogah Konzervirana hrana, Hrana - uvoz-izvoz, fruit coulis, ready-made sauces, foodstuffs export, Konzervirana hrana, production of semi-finished fruit goods, Hrana - uvoz-izvoz, production of semi-finished vegetable goods. Sedež podjetja je v kraju Scafati, Italija.

 2. TALIA GIDA A.S.

  Turčija

  TALIA GIDA A.S., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Sweet peppers, eggplant, tomatoes, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. WECK UNITED KINGDOM

  Francija

  WECK UNITED KINGDOM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Steklenice in bokali, steklene. Deluje tudi v panogah Konzervirana hrana, Konzervirana živila, jars for food industry packagings, Konzervirana hrana, Konzervirana živila, glass preserving jars. Sedež podjetja je v kraju Geispolsheim Gare, Francija.

 4. CNG CENGIZ SUPPLY FOREIGN TRADE INC

  Turčija

  CNG CENGIZ SUPPLY FOREIGN TRADE INC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. KASI KONSERV LTD.

  Bolgarija

  KASI KONSERV LTD., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Septemvri, Bolgarija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Romunija

  SC CAMARA LUI TOMITA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah Sadje, Zelenjava, sveža, Konzervirana hrana, Sokovi, sadni in zelenjavni, Sadje, Zelenjava, sveža, Konzervirana hrana, Sokovi, sadni in zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Rasnov, Romunija.

 2. CONSERVEIRA DO SUL, LDA

  Portugalska

  CONSERVEIRA DO SUL, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Konzervirana hrana, production of tinned fish, fish canning lines, Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Olhao, Portugalska.

 3. POTS POTES

  Francija

  POTS POTES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah Delicatessen products. Sedež podjetja je v kraju Aiguilhe, Francija.

 4. FLORAMED LTD

  Turčija

  FLORAMED LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah capers. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. KATRIN KO LTD

  Bolgarija

  KATRIN KO LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Rakovski, Bolgarija.

 1. CONSERVERIE DU MOULIN

  Francija

  CONSERVERIE DU MOULIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Usseau, Francija.

 2. PIGMAGROUP

  Španija

  PIGMAGROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah fish canning lines, preservation. Sedež podjetja je v kraju Gandia, Španija.

 1. DENIMEKS FOOD

  Turčija

  DENIMEKS FOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah preserves, producer of hummos. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 2. STOCZEK NATURA

  Poljska

  STOCZEK NATURA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah Sausages, tinned. Sedež podjetja je v kraju Stoczek Lukowski, Poljska.

 3. AGROBAYS

  Turčija

  AGROBAYS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. CONSERVAS CASA ALICIA DE LODOSA

  Španija

  CONSERVAS CASA ALICIA DE LODOSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah preserved foodstuffs, fish canning lines. Sedež podjetja je v kraju Lodosa, Španija.

 5. FRIGORIFICOS DA ERMIDA COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugalska

  FRIGORIFICOS DA ERMIDA COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Ílhavo, Portugalska.

 6. GRUPEIXE PRODUTOS ALIMENTARES S.A.

  Portugalska

  GRUPEIXE PRODUTOS ALIMENTARES S.A., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Gafanha Da Nazaré, Portugalska.

 7. YUCHANG KOREAN GINSENG CO., LTD.

  Južna Koreja

  YUCHANG KOREAN GINSENG CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Geumsan-gun, Chungnam-do, Južna Koreja.

 8. GENCOAL, S.A.

  Portugalska

  GENCOAL, S.A., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Matosinhos, Portugalska.

 1. C.N.C.B. - COMPANHIA NACIONAL COMÉRCIO BACALHAU S.A.

  Portugalska

  C.N.C.B. - COMPANHIA NACIONAL COMÉRCIO BACALHAU S.A., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Gafanha Da Nazaré, Portugalska.

 2. LIPORFIR-PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugalska

  LIPORFIR-PRODUTOS ALIMENTARES, S.A., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Gafanha Da Encarnação, Portugalska.

 3. FAROPEIXE COMERCIO GERAL PEIXE LDA.

  Portugalska

  FAROPEIXE COMERCIO GERAL PEIXE LDA., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Olhão, Portugalska.

 4. COVI SAS

  Francija

  COVI SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Bressuire, Francija.

 5. SANTA CATARINA INDUSTRIA CONSERVEIRA S.A.

  Portugalska

  SANTA CATARINA INDUSTRIA CONSERVEIRA S.A., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Calheta, Portugalska.

 6. EUROPEAN SEAFOOD INVESTMENTS PORTUGAL, S.A.

  Portugalska

  EUROPEAN SEAFOOD INVESTMENTS PORTUGAL, S.A., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Peniche, Portugalska.

 7. FABRICA CONSERVAS LA GONDOLA LDA.

  Portugalska

  FABRICA CONSERVAS LA GONDOLA LDA., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Perafita, Portugalska.

 8. SUESTE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugalska

  SUESTE PRODUTOS ALIMENTARES LDA., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Aveiro, Portugalska.

 9. KUPETS

  Ukraijna

  KUPETS, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, wholesale of deep-frozen food, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 10. EMPRESA DE CONSERVAS JOÃO ANTONIO PACHECO LDA.

  Portugalska

  EMPRESA DE CONSERVAS JOÃO ANTONIO PACHECO LDA., ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Sedež podjetja je v kraju Olhão, Portugalska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno