• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kovno surovo železo

Rezultati za

Kovno surovo železo - Uvoz izvoz

 1. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH is a medium-sized company in the metalworking industry, focused on the manufacture and sale of fastening and connecting materials. The company was founded in 1983. It is located in Saarburg, in the German state of Rhineland-Palatinate, and employs around 50 members of staff. The product range comprises wing nuts, wing screws, cap nuts, timber connectors, beam clamps, channel nuts, sliding blocks, hammer-head bolts and various specialist parts made to drawings or samples. It is supplemented and expanded continuously. Our company is characterised by a high added-value chain, from metal casting "Made in Germany" to mechanical processing, customer-specific surface treatment and individual packaging. We act based on our customers' requirements, in a flexible and quality-conscious manner and through certified management systems.

 2. FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovno surovo železo. Deluje tudi v panogah engine mount, cast iron foundry, base for machine tools, automatic forming, contract manufacturing of cast iron castings, lamellar graphite cast iron, spheroidal cast iron casting up to 25 t. per piece, cast iron ingots, sferoid iron casting. Sedež podjetja je v kraju Legnano, Italija.

 3. THORMANN GMBH

  Nemčija

  THORMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovno surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Heiligenhaus, Nemčija.

 4. KRG AG

  Švica

  KRG AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kovno surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Rothenburg, Švica.

 5. VS GMBH & CO.KG

  Nemčija

  VS GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovno surovo železo. Deluje tudi v panogah foundry, earth casting, systems and machinery for finishing moulded parts, Surface treatment. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LINDNER GIESSEREISERVICE GMBH

  Nemčija

  LINDNER GIESSEREISERVICE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kovno surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Falkensee, Nemčija.

 2. ERATA IMPEX SRL

  Romunija

  ERATA IMPEX SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovno surovo železo. Deluje tudi v panogah Ball valves. Sedež podjetja je v kraju Brasov, Romunija.

 3. SIF - SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DES FONTES

  Francija

  SIF - SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DES FONTES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Litoželezni izdelki. Deluje tudi v panogah Kovno surovo železo, Kovno surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Saint Quentin, Francija.

 4. FONDERIE CORTIANA CAV.BORTOLO SPA

  Italija

  FONDERIE CORTIANA CAV.BORTOLO SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovno surovo železo. Deluje tudi v panogah grey iron casting. Sedež podjetja je v kraju San Vito Di Leguzzano, Italija.

 5. MANGUITOS ARROSI S.L.

  Španija

  MANGUITOS ARROSI S.L., ki deluje v panogi Livarne aluminija. Deluje tudi v panogah Kovno surovo železo, Livarne za baker, bron in medenino, Livarne jekla, Kalupi, livarski, Kovno surovo železo, Livarne za baker, bron in medenino, Livarne jekla, Kalupi, livarski. Sedež podjetja je v kraju Elduain, Španija.

 1. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Francija

  LA FONDERIE CHAROLLAISE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Specialno surovo železo, Kovno surovo železo, Surovo železo, Specialno surovo železo, Kovno surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Genelard, Francija.

 2. FUNDICIONES RIO EBRO

  Španija

  FUNDICIONES RIO EBRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovno surovo železo. Deluje tudi v panogah cast iron, alloy foundry. Sedež podjetja je v kraju Cuarte de Huerva (Zaragoza), Španija.

 1. ABERFOND SRL

  Italija

  ABERFOND SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kositer in zlitine. Deluje tudi v panogah Kovno surovo železo, cast iron ingots, contract manufacturing of cast iron castings, Kovno surovo železo, cast iron bars. Sedež podjetja je v kraju Verona, Italija.

 2. WOZNIAK INTERNATIONALER INDUSTRIEBEDARF

  Nemčija

  WOZNIAK INTERNATIONALER INDUSTRIEBEDARF, ki deluje v panogi Kovno surovo železo. Deluje tudi v panogah casting, cast iron. Sedež podjetja je v kraju Minden, Nemčija.

 3. UXA SPOL. S R.O.

  Češka Republika

  UXA SPOL. S R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovno surovo železo. Deluje tudi v panogah Surovo in specialno železo, Surovo in specialno železo. Sedež podjetja je v kraju Brno-Jih, Češka Republika.

 4. FUNCER

  Španija

  FUNCER, ki deluje v panogi Kovno surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 5. REKSAN REKOR SANAYI LTD. STI.

  Turčija

  REKSAN REKOR SANAYI LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovno surovo železo. Deluje tudi v panogah tube coilers, bronze joints and parts for hoses. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 6. EISENGIEßEREI UND SCHLÜSSELFABRIK WILHELM SANDER GMBH

  Nemčija

 7. FRIEDRICH WILHELM KRONSHAGE GMBH & CO. KG

  Nemčija

 8. R. WOESTE & CO. - GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Nemčija

 1. CENTROZAP S.A.

  Poljska

  CENTROZAP S.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Katowice, Poljska.

 2. RIO TINTO IRON & TITANIUM GMBH

  Nemčija

  RIO TINTO IRON & TITANIUM GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Eschborn, Nemčija.

 3. LA FONTE ARDENNAISE

  Francija

  LA FONTE ARDENNAISE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Robotika, Surovo železo, Jeklo in kovine - strojna obdelava, metal assembly work, Robotika. Sedež podjetja je v kraju Vivier-Au-Court, Francija.

 4. RAIFFEISEN-WARENGENOSSENSCHAFT OSTHANNOVER EG

  Nemčija

  RAIFFEISEN-WARENGENOSSENSCHAFT OSTHANNOVER EG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Uetze, Nemčija.

 5. WERNER SAHLENDER GMBH

  Nemčija

  WERNER SAHLENDER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Jeklo, Surovo in specialno železo, Surovo železo, Kovine, plemenite in posebne, Jeklo, Surovo in specialno železo, Surovo železo, Kovine, plemenite in posebne. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 6. GEBR. BERNSMANN GMBH & CO. KG

  Nemčija

 7. RAYMOND SKEGGS

  Združena Kraljevina

 8. U.C.B. FRANCE

  Francija

  U.C.B. FRANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah Specialno surovo železo, pig iron, Specialno surovo železo, international metal trading. Sedež podjetja je v kraju Communay, Francija.

 9. EISEN ROTH HANDELS-GMBH

  Avstrija

  EISEN ROTH HANDELS-GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Waidhofen An Der Thaya, Avstrija.

 10. PRINS STAALHANDEL B.V.

  Nizozemska

  PRINS STAALHANDEL B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Specialno surovo železo, Surovo železo, Specialno surovo železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Haarlem, Nizozemska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno