• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kruh

Rezultati za

Kruh - Uvoz izvoz

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Schaaf is committed to working with all aspects of food extrusion. Our company has two core competencies. Firstly, we develop innovative applications for food extrusion technology and follow up with complete product development. Secondly, we design and produce food extruders and all related machinery required for the production of extruded snacks, breakfast cereals, co-extruded products, flatbread, instant flours, etc. We provide complete turnkey solutions for extruded food products using the direct expansion process. The latest patented TURBO extrusion technology has been developed by Schaaf. Traditionally specialising in the field of food extrusion, renowned worldwide for identifying customer requirements, innovative, personal investment in customers, employees and family, flexible and still uncomplicated and transparent.

 2. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Južna Koreja

  Verified by europages badge

  Pekarna in slaščičarna uporabljajo "Rice Cake Machine" Stroj pogača SYP Rice je mogoče označiti kot stroj za pekovsko industrijo ali slaščičarski stroj. Smo proizvodnja Rice Cake Popping Machine. Ta stroj za nabiranje žit iz naravnega žita proizvaja žita ali pogačo samo z uporabo 100% naravnega zrnja, na primer riža, rjavega riža, koruze, ječmena itd. Stroj riževega kolača lahko s krompirjevim paletom ali sojo proizvede krompirjev čip, Paleta fižola. Ker je 100% pridelek žita odličen pri prehranskih vsebinah in dobi dober ugled od potrošnikov, je enostavno komercializirati. Naša serija SYP ima kompaktno obliko in vrhunsko udobje za uporabo. Prav tako je enostavno nadzorovati čas, debelino in obliko, zato se ga v trgovinah pogosto uporablja v tovarnah. Prav tako se imenuje kot rižna torta popping stroj, popped torta stroj, riž pop stroj, koruza torta stroj, puffing stroj, puffed torta stroj, korejski riž torta stroj, pop stroj itd

 3. CULTURE MIEL

  Francija

  Verified by europages badge

  CULTURE MIEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Med. Deluje tudi v panogah Nugat, Kruh, Slaščice, Keksi, Nugat, Kruh, Slaščice, Keksi. Sedež podjetja je v kraju Villemandeur, Francija.

 4. ZENKAR GIDA

  Turčija

  Verified by europages badge

  ZENKAR GIDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah Kruh, healthy bread, Kruh, Hooved bread, Lavash For Rolls, Lavash For Tantuni, Lavash, Tombik Pita, Tortillas bread. Sedež podjetja je v kraju Osmangazi / Bursa, Turčija.

 5. FRIESSINGER MÜHLE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FRIESSINGER MÜHLE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh. Deluje tudi v panogah Baking mixes, bread baking mixes, buckwheat, Buckwheat hulls, Ciabatta, Spelt rolls, spelt wheat bread, Oat bran products, durum wheat semolina. Sedež podjetja je v kraju Bad Wimpfen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. WOLF BUTTERBACK KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WOLF BUTTERBACK KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Testenine, Kruh, Doughnut, croissants, Pastries, bakery products, Drobno pecivo, wholesale bakery products. Sedež podjetja je v kraju Fürth, Nemčija.

 2. FIRSTFOODS

  Francija

  Verified by europages badge

  FIRSTFOODS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Nabavne centrale, Pijače, Kruh, Brezakoholne, peneče pijače, agri-food, Nabavne centrale, online sale of food products, food distributor, distribution av livsmedel. Sedež podjetja je v kraju Reims, Francija.

 3. CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES

  Francija

  Verified by europages badge

  CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dišave, ekstrakti in začimbe. Deluje tudi v panogah Pijače, Deserti na osnovi mleka, Juhe, Kruh, Pijače, Deserti na osnovi mleka, Juhe, Kruh. Sedež podjetja je v kraju La Claquette, Francija.

 4. SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO

  Italija

  SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh. Deluje tudi v panogah tortillas, pizza bases, focaccia, panino bars. Sedež podjetja je v kraju Cagli, Italija.

 5. ACHAIKI PITA

  Grčija

  ACHAIKI PITA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh. Deluje tudi v panogah pita bread. Sedež podjetja je v kraju Patra, Grčija.

 1. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Nemčija

  ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Kruh, Kruh, croissants. Sedež podjetja je v kraju Ehningen, Nemčija.

 2. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Italija

  PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh. Deluje tudi v panogah wood oven, freselli crackers, focaccia, doved-shaped easter cakes. Sedež podjetja je v kraju Trecchina, Italija.

 1. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Francija

  3 Y INTERNATIONAL SARL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kruh. Deluje tudi v panogah Pekarske peči, Pekarske peči, rolling machines for bakeries, biscuit factories and confectionery. Sedež podjetja je v kraju Rouen, Francija.

 2. DIE MARKENMACHER

  Avstrija

  DIE MARKENMACHER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kruh. Sedež podjetja je v kraju Perg, Avstrija.

 3. SERVEI DOLÇ

  Španija

  SERVEI DOLÇ, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kruh. Deluje tudi v panogah Mlečni izdelki, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Les Cabanyes, Španija.

 4. OKIN FRANCE

  Francija

  OKIN FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh. Deluje tudi v panogah deep-frozen bread, french loaves, wholemeal bread, organic bread. Sedež podjetja je v kraju Bayonne, Francija.

 5. GRUPO DA CUNHA

  Španija

  GRUPO DA CUNHA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh. Sedež podjetja je v kraju A Coruña, Španija.

 6. LEBEMA GMBH

  Nemčija

  LEBEMA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh. Deluje tudi v panogah blades for bread slicing machines. Sedež podjetja je v kraju Wolgast, Nemčija.

 7. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgija

  GUENTHER BAKERIES BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Kruh, Industrijske pekarne, Kruh, hamburger, Industrijske pekarne, bakery. Sedež podjetja je v kraju Olen, Belgija.

 8. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italija

  IL MICHELANGELO DELLA PIZZA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Kruh, dry pastries, Kruh, torte in peciva, Kruh. Sedež podjetja je v kraju Albano Laziale, Italija.

 1. TOUFLET BOULANGER

  Francija

  TOUFLET BOULANGER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh. Sedež podjetja je v kraju Saint-Denis, Francija.

 2. SAFA FOOD LTD

  Irska

  SAFA FOOD LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kruh. Deluje tudi v panogah gluten-free bread. Sedež podjetja je v kraju Dublin 24., Irska.

 3. JOSEPH BRENNANS BAKERIES

  Irska

  JOSEPH BRENNANS BAKERIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh. Deluje tudi v panogah frozen bread, gluten-free bread. Sedež podjetja je v kraju Dublin, Irska.

 4. QUITANDA REAL - PÃO DE QUEIJO

  Portugalska

  QUITANDA REAL - PÃO DE QUEIJO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh. Sedež podjetja je v kraju Braga, Portugalska.

 5. PATISSERIE DUMONT

  Belgija

  PATISSERIE DUMONT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Kruh, fruit tarts, Mešani kolači, Kruh, freshly-made pastries. Sedež podjetja je v kraju Namur, Belgija.

 6. PUR PAIN

  Belgija

  PUR PAIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Kruh, homemade bread, Kruh, ordinary bread, soft bread. Sedež podjetja je v kraju Ieper, Belgija.

 7. PIADA WORLD

  Italija

  PIADA WORLD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh. Deluje tudi v panogah tortilla with oil, pre-cooked tortilla. Sedež podjetja je v kraju Vasto, Italija.

 8. PAN DE GOURMET 2006 SL

  Španija

  PAN DE GOURMET 2006 SL, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Kruh. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 9. REXUS INTERNATIONAL GMBH

  Nemčija

  REXUS INTERNATIONAL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh. Deluje tudi v panogah Dodatki, hrana, flour, enzymes, Ascorbic acid, Dodatki, hrana. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 10. OFFICEMENÜ FRESH FOOD AND DELIVERY GMBH

  Avstrija

  OFFICEMENÜ FRESH FOOD AND DELIVERY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh. Sedež podjetja je v kraju Wiener Neudorf, Avstrija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Kruh - Uvoz izvoz

Število rezultatov

9.786 Podjetja