• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • lan - rastline

Rezultati za

Lan - rastline - Uvoz izvoz

 1. AGROCHIMINVEST, LLC

  Rusija

  AGROCHIMINVEST, LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelska proizvodnja. Deluje tudi v panogah Začimbe, Lan - rastline, Oljnice, Dietna in organska hrana, Začimbe, Lan - rastline, Oljnice, Dietna in organska hrana. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 2. AGRO ROST

  Ukraijna

  AGRO ROST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lan - rastline. Deluje tudi v panogah Zrna za živino in perutnino, lentils, coriander, chutney, Zrna za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 3. LTD "RADALEN"

  Belorusija

  LTD "RADALEN", je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lan - rastline. Sedež podjetja je v kraju Volozhin, Belorusija.

 4. OPAVLEN OPAVA, A.S.

  Češka Republika

  OPAVLEN OPAVA, A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Blago. Deluje tudi v panogah Lan - niti in preje, Lan - rastline, Lan - blago, Lan - vlakna, Lan - niti in preje, Lan - rastline, Lan - blago, Lan - vlakna. Sedež podjetja je v kraju Opava, Češka Republika.

 5. AGARDI AGRARGAZDASAG RT

  Madžarska

  AGARDI AGRARGAZDASAG RT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstilne rastline. Deluje tudi v panogah Lan - rastline, Lan - rastline. Sedež podjetja je v kraju Seregelyes, Madžarska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DOBOZI PETOFI MEZOGAZDASAGI TERMELO ES SZOLGALTATO SZOVETKEZET

  Madžarska

 2. NAGYMEZO MEZÖGAZDASÁGI SZOVETKEZET REPCELAK

  Madžarska

 3. RAKOSFOLDJE - AGRICOLA NOVENYTERMESZTO KFT

  Madžarska

 4. ETS DEVOGELE

  Francija

 5. ARANYKOCSI TERMELÖ, RT

  Madžarska

 1. MELIKE IPLIK SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turčija

 2. GOEMARE ET BARRAY

  Francija

 1. FELSOSZENTGYORGYI MEZOGAZDASAGI TERMELOSZOVETKEZET

  Madžarska

 2. HUBCYCLE

  Francija

  Verified by europages badge

  Hubcycle is a startup that has developed a plant-based upcycling structure that recycles waste (fruit peelings and linseed meal, for example) that it then offers for reuse by other industries. Its aim is to create a genuinely sustainable global network, with by-products from one source meeting demand from another source for plant-based ingredients that are clean and sustainable. Hubcycle brings together industries that use different parts of the same plant, recovering food and plant waste that then become innovative raw materials in food and personal hygiene products. Feel free to contact us for further details!

 3. ARTFLEUR HOFFMANN GMBH

  Nemčija

  ARTFLEUR HOFFMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svila - blago. Deluje tudi v panogah Umetne rastline in sadje, Lan - blago, Umetne rastline in sadje, Lan - blago. Sedež podjetja je v kraju Velbert, Nemčija.