• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • lepenka - stroji za proizvodnjo

Rezultati za

Lepenka - stroji za proizvodnjo - Uvoz izvoz

 1. SPIRALTECH LIMITED

  Združena Kraljevina

  SPIRALTECH LIMITED, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Wakefield, Združena Kraljevina.

 2. PAKEA

  Francija

  PAKEA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah palletising machines, palletizers. Sedež podjetja je v kraju Rixheim, Francija.

 3. MONOMATIC

  Francija

  MONOMATIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah Škatle iz lepenke, Layered cardboard, pasteboard, cardboard boxes, Škatle iz lepenke. Sedež podjetja je v kraju Strasbourg, Francija.

 4. COPIGÉS EQUIPOS Y TARJETAS, SUCURSAL EM PORTUGAL, UNIPESSOAL,LDA

  Portugalska

  COPIGÉS EQUIPOS Y TARJETAS, SUCURSAL EM PORTUGAL, UNIPESSOAL,LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Informacijski sistemi, svetovanje. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Pisarniški stroji in oprema, plastic cards, Lepenka - stroji za proizvodnjo, non-bank credit cards, Pisarniški stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Amadora, Portugalska.

 5. GMA

  Francija

  GMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtomatika - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Industrijsko svetovanje, Inženiring - industrijsko svetovanje, Lepenka - stroji za proizvodnjo, Industrijsko svetovanje, Inženiring - industrijsko svetovanje. Sedež podjetja je v kraju Poligny, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. M-PACK S.C.

  Poljska

  M-PACK S.C., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Lepenka - proizvodnja. Deluje tudi v panogah Škatle iz lepenke, Pakiranje in embalaža, Lepenka - stroji za proizvodnjo, cardboard and pasteboard working, Škatle iz lepenke, Pakiranje in embalaža, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Sanniki, Poljska.

 2. CARTONNAGES DU ROANNAIS SAS

  Francija

  CARTONNAGES DU ROANNAIS SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža iz papirja in lepenke. Deluje tudi v panogah Lepenka - proizvodnja, Lepenka - stroji za proizvodnjo, Lepenka - proizvodnja, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Le Coteau Cedex, Francija.

 3. FYNE PACKAGING LTD

  Združena Kraljevina

  FYNE PACKAGING LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah packaging machines, cardboard boxes. Sedež podjetja je v kraju Leighton Buzzard, Združena Kraljevina.

 4. ITALCONVERTING S.P.A.

  Italija

  ITALCONVERTING S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo, Papir - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Borgo A Mozzano, Italija.

 5. GRASO ZENON SOBIECKI

  Poljska

  GRASO ZENON SOBIECKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža iz papirja in lepenke. Deluje tudi v panogah Filmi iz umetne mase, Lepenka - stroji za proizvodnjo, Filmi iz umetne mase, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Starogard Gdanski, Poljska.

 1. ENRICO TONIOLO S.R.L.

  Italija

  ENRICO TONIOLO S.R.L., ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo, Papir - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 2. ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWY IRGRADEX GRAZYNA OKINSKA JERZY RUBINKOWSKI S C

  Poljska

  ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWY IRGRADEX GRAZYNA OKINSKA JERZY RUBINKOWSKI S C, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinske konstrukcije (lahke). Deluje tudi v panogah Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Lepenka - stroji za proizvodnjo, Gradnja industrijskih objektov, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Lepenka - stroji za proizvodnjo, Gradnja industrijskih objektov. Sedež podjetja je v kraju Mecinka, Poljska.

 1. INDUPRO AG

  Švica

  INDUPRO AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Odri, iz lahkih kovin. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Lepenka - stroji za proizvodnjo, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Dietlikon, Švica.

 2. NIS ELECTRONICS SRL

  Romunija

  NIS ELECTRONICS SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Cluj-Napoca, Romunija.

 3. KAMPHAUSEN & FELSING GMBH & CO., KARTONAGEN- UND FALTSCHACHTELFABRIK KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Nemčija

  KAMPHAUSEN & FELSING GMBH & CO., KARTONAGEN- UND FALTSCHACHTELFABRIK KOMMANDITGESELLSCHAFT, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Langenfeld, Nemčija.

 4. SCHWEIGER LASER-SCHNITTE GMBH & CO

  Avstrija

  SCHWEIGER LASER-SCHNITTE GMBH & CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Dornbirn, Avstrija.

 5. E. HANZLOVSKY, STEYR DRUCK UND KARTONAGEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG

  Avstrija

  E. HANZLOVSKY, STEYR DRUCK UND KARTONAGEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tisk - ofsetni. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Steyr, Avstrija.

 6. BIMAS MASCHINENHANDEL

  Nemčija

  BIMAS MASCHINENHANDEL, ki deluje v panogi Lepenka - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah Stroji in oprema za knjigovezništvo, Papir - stroji za predelavo, Stroji in oprema za knjigovezništvo, Papir - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Ratingen, Nemčija.

 7. BERGISCHE KARTONAGENFABRIK FRITZ NIEßEN GMBH & CO. KG.

  Nemčija

  BERGISCHE KARTONAGENFABRIK FRITZ NIEßEN GMBH & CO. KG., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Velbert, Nemčija.

 8. CARTEAM SL

  Španija

  CARTEAM SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Sabadell, Španija.

 1. CARTONAJES MORA SA

  Španija

  CARTONAJES MORA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Paterna, Španija.

 2. D.I.G. CORRUGATED MACHINERY LIMITED

  Združena Kraljevina

  D.I.G. CORRUGATED MACHINERY LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Leiston, Združena Kraljevina.

 3. SCHADES A/S

  Danska

  SCHADES A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Skive, Danska.

 4. MÖLLE KARTONAGEN GMBH

  Nemčija

  MÖLLE KARTONAGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Kastellaun, Nemčija.

 5. ZHEJIANG JINHONG AUTO ACCESSORY CO.,LTD.

  Združene Države

  ZHEJIANG JINHONG AUTO ACCESSORY CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Us, Združene Države.

 6. TECNOBOX ELECTROMECÁNICA S.L.

  Španija

  TECNOBOX ELECTROMECÁNICA S.L., ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Aspe, Španija.

 7. COMPAGNIE DES PHARES ET BALISES

  Francija

  COMPAGNIE DES PHARES ET BALISES, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 8. KARL LINHARDT GMBH FABRIK FÜR BANDSTAHLSCHNITTE

  Nemčija

  KARL LINHARDT GMBH FABRIK FÜR BANDSTAHLSCHNITTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lepenka - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Dietenhofen, Nemčija.

 9. BOSSHART EMBALLAGEN AG

  Švica

  BOSSHART EMBALLAGEN AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Honau, Švica.

 10. INTERCART S.R.L.

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno