• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo

Rezultati za

Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo - Uvoz izvoz

 1. OTTO MICHAEL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  OTTO MICHAEL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Falkensee, Nemčija.

 2. GUANGDONG PINLONG PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD.

  Združena Kraljevina

  GUANGDONG PINLONG PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Foshan, Združena Kraljevina.

 3. SOLARCO MACHINERY, S.R.O.

  Češka Republika

  SOLARCO MACHINERY, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Deluje tudi v panogah machinery for die cutting paper and cardboard, carton-making machinery, Cardboard products - manufacturing machinery, cardboard punching machinery. Sedež podjetja je v kraju Kolin, Češka Republika.

 4. WOW THE BOX - BOX SOLUTIONS

  Portugalska

  WOW THE BOX - BOX SOLUTIONS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škatle iz lepenke. Deluje tudi v panogah Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Laminacija - papir in lepenka, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Laminacija - papir in lepenka, boxes for commercial use. Sedež podjetja je v kraju Estarreja, Portugalska.

 5. ECONO-PAK GESELLSCHAFT FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNGSTECHNIK MBH

  Nemčija

  ECONO-PAK GESELLSCHAFT FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNGSTECHNIK MBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Deluje tudi v panogah cartoners for packing, packaging systems, packing machines for the food-processing industry, semi-automatic packaging machinery. Sedež podjetja je v kraju Flonheim, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. OZEMEK BASKI SONRASI MATBAA HIZMETLERI SAN. TIC. LTD. STI

  Turčija

  OZEMEK BASKI SONRASI MATBAA HIZMETLERI SAN. TIC. LTD. STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Maltepe, Turčija.

 2. TECHNICARTON

  Francija

  TECHNICARTON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Valovita lepenka, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Valovita lepenka, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju St Paul En Jarez, Francija.

 3. EMC INDUSTRY CO.,LTD

  Kitajska

  EMC INDUSTRY CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Nanjing,jiangsu,china, Kitajska.

 4. KAB GMBH

  Nemčija

  KAB GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Büttelborn, Nemčija.

 5. PANOTEC GMBH

  Nemčija

  PANOTEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 1. TECHPAP

  Francija

  TECHPAP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, paper and paper products industry business associations, paper, coated paper-board and cartonboard, coated paper, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Gieres, Francija.

 2. SOCO SYSTEM

  Francija

  SOCO SYSTEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, rollerways for mechanical goods conveyors. Sedež podjetja je v kraju Raillencourt Sainte Olle, Francija.

 1. QINGDAO KAITUO-NC EQUIPMENT CO.,LTD

  Kitajska

  QINGDAO KAITUO-NC EQUIPMENT CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Qingdao, Kitajska.

 2. NATALIS SPRL

  Belgija

  NATALIS SPRL, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Tiskarske stiskalnice. Deluje tudi v panogah Tiskarski in knjigoveški material, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Tiskarski in knjigoveški material, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, automatic binders, continuous form cutters. Sedež podjetja je v kraju Grâce-Hollogne, Belgija.

 3. TROQUELES CUBE S.L.L.

  Španija

  TROQUELES CUBE S.L.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Deluje tudi v panogah hollow punches for paper and board, laser cutting units, punching tools, high-definition laser cutting. Sedež podjetja je v kraju Alcala La Real, Španija.

 4. TECMA PACK

  Francija

  TECMA PACK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za izdelovanje kartonov. Deluje tudi v panogah Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, case erector, case erector manufacturer. Sedež podjetja je v kraju Coulommiers, Francija.

 5. SMURFIT KAPPA CARTONNERIE DE MORTAGNE

  Francija

  SMURFIT KAPPA CARTONNERIE DE MORTAGNE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža iz papirja in lepenke. Deluje tudi v panogah Valovita lepenka, Lepenka za embalažno industrijo, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Valovita lepenka, Lepenka za embalažno industrijo, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, cardboard boxes. Sedež podjetja je v kraju Mortagne-Sur-Sevre, Francija.

 6. PACKING LLC

  Ukraijna

  PACKING LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Deluje tudi v panogah Embalaža iz papirja in lepenke, adhesive tape, Stretch wrap, Embalaža iz papirja in lepenke. Sedež podjetja je v kraju Odesa, Ukraijna.

 7. CARTONNAGE LAMMERANT

  Belgija

  CARTONNAGE LAMMERANT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valovita lepenka. Deluje tudi v panogah Lepenka za embalažno industrijo, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Lepenka za embalažno industrijo, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Leuze-En-Hainaut, Belgija.

 8. DING SHUNG MACHINERY CO., LTD

  Tajvan

  DING SHUNG MACHINERY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Taoyuan County, Tajvan.

 1. XIAMEN JIAXIN CARDBOARD DISPLAY CO., LTD.

  Kitajska

  XIAMEN JIAXIN CARDBOARD DISPLAY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Xiamen, Kitajska.

 2. BONJO MACHINERY

  Kitajska

  BONJO MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Zhejiang, Kitajska.

 3. TAMEGAR SL

  Španija

  TAMEGAR SL, ki deluje v panogi Lepenka za embalažno industrijo. Deluje tudi v panogah Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Elche/Elx, Španija.

 4. MÖLLE GMBH - SPEZIALMASCHINENBAU

  Nemčija

  MÖLLE GMBH - SPEZIALMASCHINENBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Kastellaun, Nemčija.

 5. CANGZHOU ZHAOLI IMPORT & EXPORT TRADE CO., LTD.

  Kitajska

  CANGZHOU ZHAOLI IMPORT & EXPORT TRADE CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Cangzhou City, Kitajska.

 6. QINGDAO G&Z TRADING CO., LTD

  Kitajska

  QINGDAO G&Z TRADING CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Qingdao, Kitajska.

 7. DIMAPAX GMBH

  Nemčija

  DIMAPAX GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Deluje tudi v panogah packaging of fabrics, Cardboard products - manufacturing machinery. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 8. C.M.C.P. (GROUPE)

  Maroko

  C.M.C.P. (GROUPE), ki deluje v panogi Lepenka - proizvodnja. Deluje tudi v panogah Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Embalaža iz papirja in lepenke, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Embalaža iz papirja in lepenke. Sedež podjetja je v kraju Casablanca, Maroko.

 9. SONACAR

  Maroko

  SONACAR, ki deluje v panogi Lepenka - proizvodnja. Deluje tudi v panogah Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Embalaža iz papirja in lepenke, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Embalaža iz papirja in lepenke. Sedež podjetja je v kraju El Jadida, Maroko.

 10. C-TEC SYSTEMS

  Združena Kraljevina

  C-TEC SYSTEMS, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Deluje tudi v panogah box machining, corrugated board packaging. Sedež podjetja je v kraju Macclesfield, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno