• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stroji za predelavo mesa

Rezultati za

Stroji za predelavo mesa - Uvoz izvoz

 1. C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C.

  Italija

  C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za predelavo mesa. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, electric graters for commercial use, household electric graters, electric coffee grinders. Sedež podjetja je v kraju Verucchio, Italija.

 2. SCHNITZELMASTER GMBH

  Nemčija

  SCHNITZELMASTER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za predelavo mesa, meat processing, Stroji za predelavo mesa, softeners, meat tenderizer. Sedež podjetja je v kraju Mitterskirchen, Nemčija.

 3. ELLER S.R.L

  Italija

  ELLER S.R.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska predelava. Deluje tudi v panogah Stroji za predelavo mesa, deep-frozen ready meals, catering supplies, Stroji za predelavo mesa, industrial mincers. Sedež podjetja je v kraju Lagundo, Italija.

 4. HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Turčija

  HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za predelavo mesa. Deluje tudi v panogah Additives for the food processing industry. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. BENELLI MAURIZIO

  Italija

  BENELLI MAURIZIO, ki deluje v panogi Tehtanje in doziranje - instalacije in aparati. Deluje tudi v panogah Stroji za predelavo mesa, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Stroji za predelavo mesa, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju Bologna, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ICO SERVICE DI UGENTI FEDERICO

  Italija

  ICO SERVICE DI UGENTI FEDERICO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tehtanje in doziranje - instalacije in aparati. Deluje tudi v panogah Registrske blagajne, Stroji za predelavo mesa, Registrske blagajne, Stroji za predelavo mesa. Sedež podjetja je v kraju Brescia, Italija.

 2. SIRMAN S.P.A.

  Italija

  SIRMAN S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za predelavo mesa. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese. Sedež podjetja je v kraju Curtarolo, Italija.

 3. APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C.

  Italija

  APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C., ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tehtanje in doziranje - instalacije in aparati, Stroji za predelavo mesa, Tehtanje in doziranje - instalacije in aparati, Stroji za predelavo mesa. Sedež podjetja je v kraju Verona, Italija.

 4. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

  Italija

  UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za predelavo mesa, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Stroji za predelavo mesa, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Umbertide, Italija.

 5. ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO

  Italija

  ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Registrske blagajne. Deluje tudi v panogah Stroji za predelavo mesa, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Stroji za predelavo mesa, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 1. BRAMBILLA ANGELO S.R.L.

  Italija

  BRAMBILLA ANGELO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tehtanje in doziranje - instalacije in aparati. Deluje tudi v panogah Stroji za predelavo mesa, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Stroji za predelavo mesa, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju Agrate Brianza, Italija.

 2. O.M.S. S.R.L.

  Italija

  O.M.S. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za predelavo mesa. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese. Sedež podjetja je v kraju Jerago Con Orago, Italija.

 1. BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S.

  Italija

  BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S., ki deluje v panogi Stroji za predelavo mesa. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese. Sedež podjetja je v kraju Casale Monferrato, Italija.

 2. DOMENICHINI BILANCE DI DOMENICHINI E PIERI ( S.N.C. )

  Italija

  DOMENICHINI BILANCE DI DOMENICHINI E PIERI ( S.N.C. ), ki deluje v panogi Tehtanje in doziranje - instalacije in aparati. Deluje tudi v panogah Registrske blagajne, Stroji za predelavo mesa, Registrske blagajne, Stroji za predelavo mesa. Sedež podjetja je v kraju Cesena, Italija.

 3. MISTRO S.R.L.

  Italija

  MISTRO S.R.L., ki deluje v panogi Stroji za predelavo mesa. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese. Sedež podjetja je v kraju Gallarate, Italija.

 4. DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE

  Italija

  DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE, ki deluje v panogi Stroji za predelavo mesa. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese. Sedež podjetja je v kraju Verbania, Italija.

 5. GÊNIOS LOUVAVEIS

  Portugalska

  GÊNIOS LOUVAVEIS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za predelavo mesa. Sedež podjetja je v kraju Entroncamento, Portugalska.

 6. A.C.R. S.R.L.

  Italija

  A.C.R. S.R.L., ki deluje v panogi Stroji za predelavo mesa. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese. Sedež podjetja je v kraju Gallarate, Italija.

 7. VE.BA. S.N.C.

  Italija

  VE.BA. S.N.C., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stroji za predelavo mesa. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 8. VDS S.R.L.

  Italija

  VDS S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tehtanje in doziranje - instalacije in aparati. Deluje tudi v panogah Registrske blagajne, Stroji za predelavo mesa, Registrske blagajne, Stroji za predelavo mesa. Sedež podjetja je v kraju Rubano, Italija.

 1. IVIR ZIVIR

  Turčija

  IVIR ZIVIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za predelavo mesa. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. QUAGLIA FRANCO

  Italija

 3. FRATELLI CONTE DI CONTE FRANCESCO MARCELLO E C. S.N.C.

  Italija

 4. STOCCO DANIELE

  Italija

 5. NOAW S.R.L.

  Italija

 6. MAINERI LUCIANO & C. S.N.C. DI MAINERI ROBERTO & C

  Italija

 7. VALENSISE DI VALENSISE MARIA ASSUNTA E C S.N.C.

  Italija

 8. BONFATTI ENGINEERING DI BONFATTI SABBIONI GUGLIELMO

  Italija

 9. COLELLA MAFALDA

  Italija

 10. C.B.C. DI CORTICELLI VALTER & ERNESTO & C. ( S.N.C. )

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno