• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • marinirane ribe

Rezultati za

Marinirane ribe - Uvoz izvoz

 1. SUSHISMAK

  Ukraijna

  SUSHISMAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marinirane ribe. Deluje tudi v panogah tobacconists, pizzas, ready-to-serve fresh fish dishes, fish and processed fish products. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 2. GARDEN SEA'S

  Maroko

  GARDEN SEA'S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Marinirane ribe, frozen fish, wholesale of fresh fish, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Casablanca, Maroko.

 3. ECO FISH SAS

  Italija

  ECO FISH SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marinirane ribe. Deluje tudi v panogah Živilska predelava, packaged salmon, salmon specialties, Salmon bellies, Živilska predelava. Sedež podjetja je v kraju Gravina In Puglia, Italija.

 4. VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V.

  Nizozemska

  VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Prekajene in soljene ribe, Marinirane ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Prekajene in soljene ribe, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Amsterdam, Nizozemska.

 5. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Združena Kraljevina

  DENHOLM FISHSELLING LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Marinirane ribe, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Glasgow, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CAPITAINE COOK

  Francija

  CAPITAINE COOK, ki deluje v panogi Marinirane ribe. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Prekajene in soljene ribe, Ribe v konzervah, Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Clohars Carnoët, Francija.

 2. GENDREAU

  Francija

  GENDREAU, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah Marinirane ribe, Jedila, gotova in za sladokusce, Marinirane ribe, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Saint Gilles Croix De Vie, Francija.

 3. NINGBO NANLIAN FROZEN FOOD CO., LTD

  Kitajska

  NINGBO NANLIAN FROZEN FOOD CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marinirane ribe. Deluje tudi v panogah mackerel, frozen seafood. Sedež podjetja je v kraju Yinzhou, Kitajska.

 4. ANDREW RACE

  Združena Kraljevina

  ANDREW RACE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Marinirane ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, akvarijske, Prekajene in soljene ribe, Ribe, akvarijske, Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Mallaig, Združena Kraljevina.

 5. NORD EST FOOD CATERING S.R.L.

  Italija

  NORD EST FOOD CATERING S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Rovigo, Italija.

 1. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK

  Poljska

  PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marinirane ribe. Deluje tudi v panogah Prekajene in soljene ribe, Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Brzeznica Debicka, Poljska.

 2. GEIROM OÜ

  Estonija

  GEIROM OÜ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Prekajene in soljene ribe, Marinirane ribe, Prekajene in soljene ribe, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 1. HEINRICH ABELMANN GMBH

  Nemčija

  HEINRICH ABELMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Marinirane ribe, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Bremerhaven, Nemčija.

 2. UNIMEDIA. SRL

  Italija

  UNIMEDIA. SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Marinirane ribe. Deluje tudi v panogah anchovies, sardines and mackerel. Sedež podjetja je v kraju Cilavegna., Italija.

 3. WILHELM GOEDEKEN GMBH

  Nemčija

  WILHELM GOEDEKEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Marinirane ribe, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 4. CAMARCO BROS A D

  Bolgarija

  CAMARCO BROS A D, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Marinirane ribe, Meso, posušeno, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 5. RAPS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  RAPS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Marinirane ribe, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Kulmbach, Nemčija.

 6. NEGRO 2000

  Romunija

  NEGRO 2000, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah Marinirane ribe, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 7. SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL

  Romunija

  SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Marinirane ribe. Deluje tudi v panogah marinated fish, smoked fish. Sedež podjetja je v kraju Ploiesti, Romunija.

 8. BARDET LE GRAND LARGE

  Francija

  BARDET LE GRAND LARGE, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Marinirane ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Marinirane ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Sedež podjetja je v kraju Gennevilliers, Francija.

 1. STE IMMOBILIERE ROQUE

  Francija

  STE IMMOBILIERE ROQUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Marinirane ribe, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Collioure, Francija.

 2. ZMK DELIKATES SP. Z O.O.

  Poljska

  ZMK DELIKATES SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marinirane ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, predelava, Ribe, predelava. Sedež podjetja je v kraju Ostrow Wielkopolski, Poljska.

 3. HUBCO

  Francija

  HUBCO, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Marinirane ribe, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Chevilly Larue, Francija.

 4. NATURA SARL

  Tunizija

  NATURA SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Ariana, Tunizija.

 5. HOMARD ATLANTIQUE

  Francija

  HOMARD ATLANTIQUE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Marinirane ribe, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Roscoff, Francija.

 6. DREWS FEINKOST GMBH

  Nemčija

  DREWS FEINKOST GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Marinirane ribe, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 7. NORDSEE GMBH

  Nemčija

  NORDSEE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Marinirane ribe, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Bremerhaven, Nemčija.

 8. IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA

  Irska

  IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Marinirane ribe, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Ballina, Irska.

 9. ERNST UND DICK FISCHFEINKOST GMBH

  Nemčija

 10. BROOKSIDE PRODUCTS LTD

  Združena Kraljevina

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno