• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ribe - stroji in naprave za pripravo

Rezultati za

Ribe - stroji in naprave za pripravo - Uvoz izvoz

 1. TERLET B.V.

  Nizozemska

  TERLET B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kakao in čokolada - stroji in naprave, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, Riž - stroji in oprema, Kakao in čokolada - stroji in naprave, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zutphen, Nizozemska.

 2. PERUZA LTD

  Latvija

  PERUZA LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Avtomatika - naprave in oprema, Roboti, industrijski, Tekoči trakovi, nadtalni in talni, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Avtomatika - naprave in oprema, Roboti, industrijski, Tekoči trakovi, nadtalni in talni, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Ropazu Novads, Mucenieki, Latvija.

 3. TEHNO-T

  Ukraijna

  TEHNO-T, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Deluje tudi v panogah Visable supports the Ukrainian companies, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Nizhyn, Ukraijna.

 4. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Španija

  ZIEGRA ESPAÑA, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Deluje tudi v panogah Ledene kocke in zrnat led - stroji, ice manufacturers for the food industry, ice shards, ice makers, Ledene kocke in zrnat led - stroji. Sedež podjetja je v kraju Lorquí, Španija.

 5. SORGO ANLAGENBAU GMBH

  Avstrija

  SORGO ANLAGENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Klagenfurt, Avstrija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. UNIFREEZING

  Nizozemska

  UNIFREEZING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Deluje tudi v panogah meat processing, fresh baked products, deep-frozen cereals for aperitifs, breakfast and snacks, frozen bakery products. Sedež podjetja je v kraju Enschede, Nizozemska.

 2. SOGRADEX

  Francija

  SOGRADEX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Deluje tudi v panogah Livsmedelsförpackningar, stainless steel knives, personal protection devices, Livsmedelsförpackningar, sharpening machines. Sedež podjetja je v kraju Lorient, Francija.

 3. KM FISH MACHINERY A/S

  Danska

  KM FISH MACHINERY A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Dybvad, Danska.

 4. P.E. BAKHMACH R.A.

  Ukraijna

  P.E. BAKHMACH R.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Deluje tudi v panogah Visable supports the Ukrainian companies, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Svitlovodsk, Ukraijna.

 5. CRYOGENIC (BEIJING) SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kitajska

  CRYOGENIC (BEIJING) SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju 102200, Kitajska.

 1. GE.NE S.R.L

  Italija

  GE.NE S.R.L, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Deluje tudi v panogah wholesale of fresh fish, import of frozen fish, wholesale of frozen fish, frozen fruit. Sedež podjetja je v kraju Treviolo, Italija.

 2. AFC MECHENICAL AND EQUIPMENT CO.,LTD

  Kitajska

  AFC MECHENICAL AND EQUIPMENT CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Jinan, Kitajska.

 1. AQUATIC SCIENCE

  Belgija

  AQUATIC SCIENCE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Krmila za industrijsko gojenje rib, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Herstal, Belgija.

 2. GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE

  Italija

  GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, predelava. Deluje tudi v panogah Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe v konzervah, fish processing equipment, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Sala Baganza, Italija.

 3. DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER

  Danska

  DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Gilleleje, Danska.

 4. S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L.

  Moldavija

  S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 5. SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA

  Avstrija

  SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Klagenfurt, Avstrija.

 6. USINE MECHANIQUE DE NEZHIN

  Ukraijna

  USINE MECHANIQUE DE NEZHIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Deluje tudi v panogah Visable supports the Ukrainian companies, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Nezhin, Ukraijna.

 7. CHUNGHA MACHINERY CO., LTD.

  Južna Koreja

  CHUNGHA MACHINERY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Deluje tudi v panogah fish processing equipment, defrosters. Sedež podjetja je v kraju Busan, Južna Koreja.

 8. HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED

  Turčija

  HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS

  Francija

  COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Rouen, Francija.

 2. OPTIMAR FODEMA, S.A.

  Španija

  OPTIMAR FODEMA, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Vigo, Španija.

 3. KAILASH ENGINEERING AND EXPORTS

  Indija

  KAILASH ENGINEERING AND EXPORTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Rajkot, Indija.

 4. TEKNO PASLANMAZ

  Turčija

  TEKNO PASLANMAZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Konya/ Center, Turčija.

 5. ELDAWLY FOR IMPORTING PRINTING MACHINES

  Libija

  ELDAWLY FOR IMPORTING PRINTING MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju 012, Libija.

 6. MICOGY(MKQ) ELECTRIC CO., LTD.

  Kitajska

  MICOGY(MKQ) ELECTRIC CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Fuzhou,fujian, Kitajska.

 7. ORA FOOD PROCESSING CO LTD

  Islandija

  ORA FOOD PROCESSING CO LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Kopavogi, Islandija.

 8. FISKVÉLAR EHF

  Islandija

  FISKVÉLAR EHF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribištvo - oprema in material. Deluje tudi v panogah Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Garðabæ, Islandija.

 9. F.BARRACLOUGH LTD

  Združena Kraljevina

  F.BARRACLOUGH LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Bradford, Združena Kraljevina.

 10. VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD

  Islandija

  VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Akvakultura in ribogojstvo. Deluje tudi v panogah Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Kopavogi, Islandija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno