• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ribe - stroji in naprave za pripravo

Rezultati za

Ribe - stroji in naprave za pripravo - Uvoz izvoz

 1. VARLET MACHINES

  Francija

  Verified by europages badge

  Varlet Machines, a French company based in Boulogne-sur-Mer, specialises in the design, manufacture and sale of machines for processing fish, meat and poultry. All our machines are designed using robust components and are made in France at our in-house workshop. Our technicians will travel to deliver and install the machines at your facility. With over 80 years' experience we design innovative machines, with every component and material carefully selected to meet the specific needs of actors from the food industries: -shopkeepers, -producers, -manufacturers. Our teams fabricate over 200 machines every year at our workshop, with over 50% of them going for export. The company is present is over 30 countries worldwide and enjoys the backing of a wide network of trusted partners, distributors and agents. Varlet has developed to support the needs of its clients in all parts of the world. Varlet is France's leading manufacturer of machines for processing fish, meat and poultry.

 2. TERLET B.V.

  Nizozemska

  TERLET B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kakao in čokolada - stroji in naprave, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, Riž - stroji in oprema, Kakao in čokolada - stroji in naprave, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zutphen, Nizozemska.

 3. PERUZA LTD

  Latvija

  PERUZA LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Avtomatika - naprave in oprema, Roboti, industrijski, Tekoči trakovi, nadtalni in talni, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Avtomatika - naprave in oprema, Roboti, industrijski, Tekoči trakovi, nadtalni in talni, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Ropazu Novads, Mucenieki, Latvija.

 4. TEHNO-T

  Ukraijna

  TEHNO-T, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Nizhyn, Ukraijna.

 5. SOGRADEX

  Francija

  SOGRADEX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Deluje tudi v panogah Livsmedelsförpackningar, stainless steel knives, personal protection devices, Livsmedelsförpackningar, sharpening machines. Sedež podjetja je v kraju Lorient, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SORGO ANLAGENBAU GMBH

  Avstrija

  SORGO ANLAGENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Klagenfurt, Avstrija.

 2. KM FISH MACHINERY A/S

  Danska

  KM FISH MACHINERY A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Dybvad, Danska.

 3. UNIFREEZING

  Nizozemska

  UNIFREEZING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Deluje tudi v panogah meat processing, fresh baked products, deep-frozen cereals for aperitifs, breakfast and snacks, frozen bakery products. Sedež podjetja je v kraju Enschede, Nizozemska.

 4. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Španija

  ZIEGRA ESPAÑA, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Deluje tudi v panogah Ledene kocke in zrnat led - stroji, ice manufacturers for the food industry, ice shards, ice makers, Ledene kocke in zrnat led - stroji. Sedež podjetja je v kraju Lorquí, Španija.

 5. P.E. BAKHMACH R.A.

  Ukraijna

  P.E. BAKHMACH R.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Svitlovodsk, Ukraijna.

 1. GE.NE S.R.L

  Italija

  GE.NE S.R.L, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Deluje tudi v panogah wholesale of fresh fish, import of frozen fish, wholesale of frozen fish, frozen fruit. Sedež podjetja je v kraju Treviolo, Italija.

 2. AQUATIC SCIENCE

  Belgija

  AQUATIC SCIENCE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Krmila za industrijsko gojenje rib, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Herstal, Belgija.

 1. GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE

  Italija

  GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, predelava. Deluje tudi v panogah Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe v konzervah, fish processing equipment, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Sala Baganza, Italija.

 2. USINE MECHANIQUE DE NEZHIN

  Ukraijna

  USINE MECHANIQUE DE NEZHIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Nezhin, Ukraijna.

 3. SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA

  Avstrija

  SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Klagenfurt, Avstrija.

 4. DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER

  Danska

  DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Gilleleje, Danska.

 5. S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L.

  Moldavija

  S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 6. HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED

  Turčija

  HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS

  Francija

  COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Rouen, Francija.

 8. OPTIMAR FODEMA, S.A.

  Španija

  OPTIMAR FODEMA, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Vigo, Španija.

 1. TEKNO PASLANMAZ

  Turčija

  TEKNO PASLANMAZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Konya/ Center, Turčija.

 2. FISKVÉLAR EHF

  Islandija

  FISKVÉLAR EHF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribištvo - oprema in material. Deluje tudi v panogah Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Garðabæ, Islandija.

 3. ORA FOOD PROCESSING CO LTD

  Islandija

  ORA FOOD PROCESSING CO LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Kopavogi, Islandija.

 4. F.BARRACLOUGH LTD

  Združena Kraljevina

  F.BARRACLOUGH LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Bradford, Združena Kraljevina.

 5. VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD

  Islandija

  VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Akvakultura in ribogojstvo. Deluje tudi v panogah Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Kopavogi, Islandija.

 6. TECHNISCH BUREAU VERBURG-HOLLAND B.V.

  Nizozemska

  TECHNISCH BUREAU VERBURG-HOLLAND B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Colijnsplaat, Nizozemska.

 7. F.P.E. MASKINFABRIK APS

  Danska