• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • materiali za gojenje v lončkih

Rezultati za

Materiali za gojenje v lončkih - Uvoz izvoz

 1. LLC PND-GROUP

  Belorusija

  LLC PND-GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Grodno, Belorusija.

 2. MODULARTE SRL

  Italija

  MODULARTE SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Modena, Italija.

 3. COSTIÑA ORGÁNICA S.L.

  Španija

  COSTIÑA ORGÁNICA S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Materiali za gojenje v lončkih, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Gojenje v vodi - materiali in potrebščine, bark for mulch, Materiali za gojenje v lončkih, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Gojenje v vodi - materiali in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju O Pino (a Coruña), Španija.

 4. GOODMAX GROUP INTERNATIONAL LTD

  Kitajska

  GOODMAX GROUP INTERNATIONAL LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Wuhan, Kitajska.

 5. ALYA PLASTIK

  Turčija

  ALYA PLASTIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - izdelki za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Materiali za gojenje v lončkih, pots of flowers, pots, Materiali za gojenje v lončkih, gold and silver bars. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BOSAMUA GARDEN

  Turčija

  BOSAMUA GARDEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, pots of flowers, liquid fertilizer. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. LARIX S.C. SZPAKIEWICZ A.D.T

  Poljska

  LARIX S.C. SZPAKIEWICZ A.D.T, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Deluje tudi v panogah Pohištvo, vrtno, Sredstva za zaščito rastlin, Pohištvo, vrtno, Sredstva za zaščito rastlin. Sedež podjetja je v kraju Myślenice, Poljska.

 3. EL ORO VERDE

  Španija

  EL ORO VERDE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Murcia, Španija.

 4. ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S.

  Turčija

  ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Deluje tudi v panogah Umetne rastline in sadje, cauliflower plants, aquatic plants, Umetne rastline in sadje. Sedež podjetja je v kraju Adana (adana, Turkey), Turčija.

 5. FIRMA HANDLOWO US?UGOWA MAREL

  Poljska

  FIRMA HANDLOWO US?UGOWA MAREL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Kozieg?owy, Poljska.

 1. SAKSILUX

  Turčija

  SAKSILUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. EVHANI

  Francija

  EVHANI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Eu, Francija.

 1. ÇETIN ELEKTRO PLASTIK A.Ş

  Turčija

  ÇETIN ELEKTRO PLASTIK A.Ş, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Deluje tudi v panogah bamboo canes. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

 2. RE- SISTEM LTD

  Bolgarija

  RE- SISTEM LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Varna, Bolgarija.

 3. EGE SAKSI - AEGEAN TERRACOTTA POT

  Turčija

  EGE SAKSI - AEGEAN TERRACOTTA POT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Deluje tudi v panogah pots of flowers, terracotta objects. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. GARDEN NATURA

  Turčija

  GARDEN NATURA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Deluje tudi v panogah pots of flowers. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. QUICK-POT A/S

  Danska

  QUICK-POT A/S, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Materiali za gojenje v lončkih, Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Viborg, Danska.

 6. KERAMIAGEP KERAMIAI GAPEKET GYÁRTÓ KFT

  Madžarska

  KERAMIAGEP KERAMIAI GAPEKET GYÁRTÓ KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Materiali za gojenje v lončkih, Zidaki, Materiali za gojenje v lončkih, Zidaki. Sedež podjetja je v kraju Bekescsaba, Madžarska.

 7. JOSEPH SCHWEND GMBH & CIE.

  Nemčija

  JOSEPH SCHWEND GMBH & CIE., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kremen, nepregorni. Deluje tudi v panogah Materiali za gojenje v lončkih, Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Baden-Baden, Nemčija.

 8. INA S.A.

  Grčija

  INA S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Materiali za gojenje v lončkih, Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Aspropyrgos, Grčija.

 1. ALU MIXER SRL

  Italija

  ALU MIXER SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rože in rastline, za rastlinjak. Deluje tudi v panogah Materiali za gojenje v lončkih, Zelenjava, konzervirana v olju, Materiali za gojenje v lončkih, Zelenjava, konzervirana v olju, wholesale of mushrooms. Sedež podjetja je v kraju Aaaaaaaaaaaaaaa, Italija.

 2. SIEGFRIED-BURGER ET FILS

  Francija

  SIEGFRIED-BURGER ET FILS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Materiali za gojenje v lončkih, Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Soufflenheim, Francija.

 3. GREEMEX AGENCY A/S

  Danska

  GREEMEX AGENCY A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Materiali za gojenje v lončkih, Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Odense N, Danska.

 4. GERRESHEIMER PLASTIC PACKAGING

  Francija

  GERRESHEIMER PLASTIC PACKAGING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Materiali za gojenje v lončkih, Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Besancon, Francija.

 5. AGRIMATCO EESTI AS

  Estonija

  AGRIMATCO EESTI AS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Gojene sadike, čebulice in semena, Materiali za gojenje v lončkih, Gojene sadike, čebulice in semena, Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 6. OBI ROM IMPORT EXPORT S.R.L.

  Romunija

  OBI ROM IMPORT EXPORT S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Omake. Deluje tudi v panogah Testenine, Materiali za gojenje v lončkih, Testenine, Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Bucharest, Romunija.

 7. BOCCHI FLOWER TRADE DENMARK APS

  Danska

  BOCCHI FLOWER TRADE DENMARK APS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline, cvetoče, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline, cvetoče. Sedež podjetja je v kraju Odense Sv, Danska.

 8. YAPAY CICEK

  Turčija

  YAPAY CICEK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Atasehir, Turčija.

 9. RACHES POTERIES

  Francija

  RACHES POTERIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtna oprema. Deluje tudi v panogah Materiali za gojenje v lončkih, Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Raches, Francija.

 10. DEKORPLAST SENTJERNEJ D.O.O.

  Slovenija

  DEKORPLAST SENTJERNEJ D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Materiali za gojenje v lončkih. Sedež podjetja je v kraju Sentjernej, Slovenija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno