• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • meso v konzervah

Rezultati za

Meso v konzervah - Uvoz izvoz

 1. GOUT DE CANARD LTD

  Bolgarija

  GOUT DE CANARD LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Mesne paštete, Olja in maščobe, živalskega izvora, Hrana za pse, Konzervirana živila, Mesne paštete, Olja in maščobe, živalskega izvora, Hrana za pse, Konzervirana živila. Sedež podjetja je v kraju Rakovski, Bolgarija.

 2. EUROTRADER BUSINESS SRL

  Romunija

  EUROTRADER BUSINESS SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Pijače, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Meso v konzervah, Meso in mesni izdelki, Pijače, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Meso v konzervah, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 3. LA DESPENSA DE DULCINEA

  Španija

  LA DESPENSA DE DULCINEA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Vino - Španija, household products distribution, Vino - Španija, Flavoured vinegars. Sedež podjetja je v kraju La Roda, Španija.

 4. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusija

  KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Mesne paštete, Svinjsko meso v konzervah, Meso v konzervah, Hrana - uvoz-izvoz, Mesne paštete, Svinjsko meso v konzervah, Meso v konzervah, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 5. SAS LE REVELOIS

  Francija

  SAS LE REVELOIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Meso v konzervah, Preserves, Whole block duck foie gras. Sedež podjetja je v kraju Revel, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BERJAC VIANDES

  Francija

  BERJAC VIANDES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah, Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Nantes, Francija.

 2. DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O.

  Slovaška

  DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Dišave, ekstrakti in začimbe, Zelenjava, konzervirana, Sadne konzerve, Meso v konzervah, Dišave, ekstrakti in začimbe, Zelenjava, konzervirana, Sadne konzerve, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Kvetoslavov , Slovaška.

 3. MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O.

  Češka Republika

  MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Plzen 3, Češka Republika.

 4. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Nemčija

  JAKOB HERSCHLER + CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Gastronomske specialitete, Pašteta, pitane perutnine, Meso v konzervah, Gastronomske specialitete, Pašteta, pitane perutnine, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Heppenheim, Nemčija.

 5. RITAL D

  Latvija

  RITAL D, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah smoked meats, prepared meats. Sedež podjetja je v kraju Daugavpils, Latvija.

 1. DAVIN CONSERVERIE

  Francija

  DAVIN CONSERVERIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah sauces. Sedež podjetja je v kraju Carpentras, Francija.

 2. LTD KUBLEI

  Kazahstan

  LTD KUBLEI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Uralsk City, Kazahstan.

 1. JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE

  Češka Republika

  JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Sladkor, Zelenjava, konzervirana, Meso v konzervah, Sir, Sladkor, Zelenjava, konzervirana, Meso v konzervah, Sir. Sedež podjetja je v kraju Hodonín , Češka Republika.

 2. MEXICAN CORNER S.L

  Španija

  MEXICAN CORNER S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Villaviciosa De Odon, Španija.

 3. GREISINGER GMBH

  Avstrija

  GREISINGER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno, Meso, posušeno, Meso v konzervah, Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno, Meso, posušeno. Sedež podjetja je v kraju Münzbach, Avstrija.

 4. OVI

  Belgija

  OVI, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Meso, kuhano in prekajeno, Meso, kuhano in prekajeno, Snack Foods. Sedež podjetja je v kraju Olen, Belgija.

 5. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah, Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Vorchdorf, Avstrija.

 6. PAX COMMERCIUM

  Turčija

  PAX COMMERCIUM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Diet - hrana, Meso v konzervah, Fresh fruits and vegetables, Diet - hrana, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 7. COERTJENS

  Belgija

  COERTJENS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah goulash, ready to serve tinned meat dishes. Sedež podjetja je v kraju Sint-Lenaarts, Belgija.

 8. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Združena Kraljevina

  C. CARNEVALE (UK) LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 1. ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS

  Poljska

  ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah chicken, meat meals. Sedež podjetja je v kraju Wolbórz, Poljska.

 2. HORST NEUMANN GMBH

  Nemčija

  HORST NEUMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Svinjsko meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Varel, Nemčija.

 3. PROMARISCO SRL

  Moldavija

  PROMARISCO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah tinned beef, tinned pork. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 4. FRUTA BOHEMIA A.S.

  Češka Republika

  FRUTA BOHEMIA A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesne paštete. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Dišave, ekstrakti in začimbe, Meso v konzervah, Dišave, ekstrakti in začimbe. Sedež podjetja je v kraju Prerov, Češka Republika.

 5. REINSDORFER FLEISCHKONSERVEN GMBH

  Nemčija

  REINSDORFER FLEISCHKONSERVEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Reinsdorf, Nemčija.

 6. RUBI ROZ AGRIKOL KO. LTD

  Ukraijna

  RUBI ROZ AGRIKOL KO. LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina in divjačina, globoko zmrznjena. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno, Meso v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Morozivka, Ukraijna.

 7. JSC "SLUCK MEAT - PROCESSING PLANT"

  Belorusija

  JSC "SLUCK MEAT - PROCESSING PLANT", je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah salami, tinned meats. Sedež podjetja je v kraju Sluck, Belorusija.

 8. ETABLISSEMENTS CANCE

  Francija

  ETABLISSEMENTS CANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah, Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Villeneuve, Francija.

 9. JOVIRA SA

  Španija

  JOVIRA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno, Meso v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Montijo, Španija.

 10. MAISON LEMBERT

  Francija

  MAISON LEMBERT, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Beynac Et Cazenac, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno