• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • meso v konzervah

Rezultati za

Meso v konzervah - Uvoz izvoz

 1. GOUT DE CANARD LTD

  Bolgarija

  GOUT DE CANARD LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Mesne paštete, Olja in maščobe, živalskega izvora, Hrana za pse, Konzervirana živila, Mesne paštete, Olja in maščobe, živalskega izvora, Hrana za pse, Konzervirana živila. Sedež podjetja je v kraju Rakovski, Bolgarija.

 2. LA DESPENSA DE DULCINEA

  Španija

  LA DESPENSA DE DULCINEA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Vino - Španija, household products distribution, Vino - Španija, Flavoured vinegars. Sedež podjetja je v kraju La Roda, Španija.

 3. SAS LE REVELOIS

  Francija

  SAS LE REVELOIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Meso v konzervah, Preserves, Whole block duck foie gras. Sedež podjetja je v kraju Revel, Francija.

 4. EUROTRADER BUSINESS SRL

  Romunija

  EUROTRADER BUSINESS SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Pijače, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Meso v konzervah, Meso in mesni izdelki, Pijače, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Meso v konzervah, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 5. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusija

  KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Mesne paštete, Svinjsko meso v konzervah, Meso v konzervah, Hrana - uvoz-izvoz, Mesne paštete, Svinjsko meso v konzervah, Meso v konzervah, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BERJAC VIANDES

  Francija

  BERJAC VIANDES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah, Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Nantes, Francija.

 2. DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O.

  Slovaška

  DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Dišave, ekstrakti in začimbe, Zelenjava, konzervirana, Sadne konzerve, Meso v konzervah, Dišave, ekstrakti in začimbe, Zelenjava, konzervirana, Sadne konzerve, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Kvetoslavov , Slovaška.

 3. RITAL D

  Latvija

  RITAL D, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah smoked meats, prepared meats. Sedež podjetja je v kraju Daugavpils, Latvija.

 4. LTD KUBLEI

  Kazahstan

  LTD KUBLEI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Uralsk City, Kazahstan.

 5. OVI

  Belgija

  OVI, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Meso, kuhano in prekajeno, Meso, kuhano in prekajeno, Snack Foods. Sedež podjetja je v kraju Olen, Belgija.

 1. JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE

  Češka Republika

  JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Sladkor, Zelenjava, konzervirana, Meso v konzervah, Sir, Sladkor, Zelenjava, konzervirana, Meso v konzervah, Sir. Sedež podjetja je v kraju Hodonín , Češka Republika.

 2. MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O.

  Češka Republika

  MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Plzen 3, Češka Republika.

 1. DAVIN CONSERVERIE

  Francija

  DAVIN CONSERVERIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah sauces. Sedež podjetja je v kraju Carpentras, Francija.

 2. MEXICAN CORNER S.L

  Španija

  MEXICAN CORNER S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Villaviciosa De Odon, Španija.

 3. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Nemčija

  JAKOB HERSCHLER + CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Gastronomske specialitete, Pašteta, pitane perutnine, Meso v konzervah, Gastronomske specialitete, Pašteta, pitane perutnine, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Heppenheim, Nemčija.

 4. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Združena Kraljevina

  C. CARNEVALE (UK) LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 5. COERTJENS

  Belgija

  COERTJENS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah goulash, ready to serve tinned meat dishes. Sedež podjetja je v kraju Sint-Lenaarts, Belgija.

 6. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah, Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Vorchdorf, Avstrija.

 7. PAX COMMERCIUM

  Turčija

  PAX COMMERCIUM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Diet - hrana, Meso v konzervah, Fresh fruits and vegetables, Diet - hrana, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 8. GREISINGER GMBH

  Avstrija

  GREISINGER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno, Meso, posušeno, Meso v konzervah, Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno, Meso, posušeno. Sedež podjetja je v kraju Münzbach, Avstrija.

 1. ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS

  Poljska

  ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah chicken, meat meals. Sedež podjetja je v kraju Wolbórz, Poljska.

 2. GORAL, SPOL. S R.O.

  Slovaška

  GORAL, SPOL. S R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Dolné Vestenice , Slovaška.

 3. FRUTA BOHEMIA A.S.

  Češka Republika

  FRUTA BOHEMIA A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesne paštete. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Dišave, ekstrakti in začimbe, Meso v konzervah, Dišave, ekstrakti in začimbe. Sedež podjetja je v kraju Prerov, Češka Republika.

 4. MAISON LEMBERT

  Francija

  MAISON LEMBERT, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Beynac Et Cazenac, Francija.

 5. BIOPORC LA NATURE LA SAVEUR SARL

  Francija

  BIOPORC LA NATURE LA SAVEUR SARL, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju La Châtaigneraie, Francija.

 6. TATRAKON SPOL.S R.O.

  Slovaška

  TATRAKON SPOL.S R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Poprad , Slovaška.

 7. ESENCIA 1932

  Španija

  ESENCIA 1932, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Salamanca, Španija.

 8. MCKEAN FOODS

  Združena Kraljevina

  MCKEAN FOODS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Glasgow, Združena Kraljevina.

 9. HAMÉ SLOVAKIA SPOL. S R.O.

  Slovaška

  HAMÉ SLOVAKIA SPOL. S R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Hrana za dojenčke, Hrana za dojenčke. Sedež podjetja je v kraju Stupava , Slovaška.

 10. RUBI ROZ AGRIKOL KO. LTD

  Ukraijna

  RUBI ROZ AGRIKOL KO. LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina in divjačina, globoko zmrznjena. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno, Meso v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Morozivka, Ukraijna.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno