• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • meso- posušeno

Rezultati za

Meso- posušeno - Uvoz izvoz

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Francija

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Slovenija

  DOMAČA SUŠENA ZAČINJENA GOVEDINA (BEEF JERKY) je narejena iz pustega govejega stegna 100% slovenskega porekla, kateremu je bila odstranjena vsa maščoba, narezana na trakove in nato posušena, kar preprečuje kvarjenje. Običajno to sušenje vključuje dodajanje soli za preprečevanje razvoja bakterij na mesu ter začimb za boljši okus, preden mu odstranimo vlago. Beseda "JERKY" izhaja iz charki, ki izvira iz ljudskega jezika staroselcev Severne Amerike Quechua, kar pomeni "posušeno, nasoljeno meso".

 3. LAHAM BIO

  Čad

  LAHAM BIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Teletina, beef, Meso, posušeno, Teletina, halal certification. Sedež podjetja je v kraju N'djamena, Čad.

 4. F R BENSON & PARTNERS LTD

  Združena Kraljevina

  F R BENSON & PARTNERS LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Uvoz-izvoz - zastopniki. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Meso, posušeno, dried mushrooms, gluten-free product. Sedež podjetja je v kraju Kings Langley, Združena Kraljevina.

 5. SALAISONS SALAMONE

  Belgija

  SALAISONS SALAMONE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Meso, posušeno, Italian cold meats, Chorizo. Sedež podjetja je v kraju Casteau, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL"

  Španija

  FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL", je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Gnjat, Chorizo, Meso, posušeno, Gnjat. Sedež podjetja je v kraju Ponferrada, Španija.

 2. THE ORIGINAL BILTONG COMPANY

  Združena Kraljevina

  THE ORIGINAL BILTONG COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, posušeno. Sedež podjetja je v kraju Chesham, Združena Kraljevina.

 3. BAREFOOT BILTONG

  Združena Kraljevina

  BAREFOOT BILTONG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, posušeno. Sedež podjetja je v kraju Bridlington, Združena Kraljevina.

 4. THE WESTON BILTONG COMPANY LTD

  Združena Kraljevina

  THE WESTON BILTONG COMPANY LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, posušeno. Sedež podjetja je v kraju Crewe, Združena Kraljevina.

 5. COMERCIAL PPLU

  Španija

  COMERCIAL PPLU, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Gnjat, Meso, posušeno, Chorizo, Gnjat, Meso, posušeno. Sedež podjetja je v kraju Irun, Španija.

 1. GREISINGER GMBH

  Avstrija

  GREISINGER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno, Meso, posušeno, Meso v konzervah, Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno, Meso, posušeno. Sedež podjetja je v kraju Münzbach, Avstrija.

 2. SOCARDENNE

  Belgija

  SOCARDENNE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso, posušeno. Deluje tudi v panogah dressed game products, meat cutting workshops. Sedež podjetja je v kraju Houffalize, Belgija.

 1. MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O.

  Hrvaška

  MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Meso, kuhano in prekajeno, Meso, posušeno, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Vrgorac, Hrvaška.

 2. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Hrvaška

  BRODOKOMERC NOVA D.O.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Veleprodaja. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Meso, posušeno, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Rijeka, Hrvaška.

 3. ERNST DEHNING GMBH

  Nemčija

  ERNST DEHNING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso, posušeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso, posušeno. Sedež podjetja je v kraju Schneverdingen, Nemčija.

 4. KZ KRKA Z.O.O.

  Slovenija

  KZ KRKA Z.O.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Gojene sadike, čebulice in semena, Meso, posušeno, Gojene sadike, čebulice in semena. Sedež podjetja je v kraju Novo Mesto, Slovenija.

 5. DOBRA GMBH

  Nemčija

  DOBRA GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Izvlečki živil, Meso, posušeno, Izvlečki živil. Sedež podjetja je v kraju Verden, Nemčija.

 6. GABRIEL FLEURY S.A.

  Švica

  GABRIEL FLEURY S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Meso, posušeno. Sedež podjetja je v kraju Granges, Švica.

 7. BALATONI HÚS KISTELEK

  Madžarska

  BALATONI HÚS KISTELEK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, posušeno. Deluje tudi v panogah regional salamis. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 8. CAMARCO BROS A D

  Bolgarija

  CAMARCO BROS A D, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Marinirane ribe, Meso, posušeno, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 1. HENNINGSEN NEDERLAND B.V.

  Nizozemska

  HENNINGSEN NEDERLAND B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Meso, posušeno. Sedež podjetja je v kraju Waalwijk, Nizozemska.

 2. SARL CHARCUTERIES 36

  Francija

 3. DALMESSO D.O.O.

  Hrvaška

 4. REZEKNES GALAS KOMBINATS

  Latvija

 5. MIP D.D.

  Slovenija

 6. PRODUITS EPAGNY (GRUYERE) S.A., FABRIQUE DE SALAMI ET DE VIANDES SECHEES

  Švica

 7. SAVANNAH CO. LTD

  Združena Kraljevina

 8. MESOKOMBINAT KAZANLAK AD

  Bolgarija

 9. ALOIS SCHLOGL

  Avstrija

 10. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunizija

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is a leading export and production company specialising in sunflower, vegetable, maize and palm oils, and in the manufacture of fruit and vegetable preserves, powdered milk, sauces, and pasta. We are proud to offer you a wide variety of superior quality fresh and frozen products carefully and sustainably cultivated with respect for the environment. Our superior quality oils, including olive oil, sunflower oil and maize oil, are carefully selected for their quality and exceptional flavour. We work with local farmers and international suppliers. Our dedicated team of export and distribution professionals have thorough expertise in this area and can cater for the individual needs of each customer (importers, exporters, wholesalers, purchasing departments, agrifooods industry, etc.). At Eden Farmer, we are committed to providing our customers with the best products, bringing healthy and delicious food to all of our customers in France and our export customers, whilst supporting our local and international suppliers.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno