• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • mineralna voda- naravna

Rezultati za

Mineralna voda- naravna - Uvoz izvoz

 1. DRINK SHOP ONLINE

  Italija

  Verified by europages badge

  DRINK SHOP ONLINE, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Pijače - uvoz-izvoz, Pivo, Mineralna voda, naravna, Šampanjec in peneča vina, liquors, Drink Shop Online wines, home-made beer, Pijače - uvoz-izvoz, Online sales of beer. Sedež podjetja je v kraju Nave, Italija.

 2. DINÇ SU

  Turčija

  DINÇ SU, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Mineralna voda. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, naravna, Voda - pridobivanje, natural waters, spring water, Mineralna voda, naravna, Voda - pridobivanje. Sedež podjetja je v kraju Domaniç, Turčija.

 3. OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD

  Združena Kraljevina

  OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah health mineral waters, spring water, drinking water - function. Sedež podjetja je v kraju Windsor, Združena Kraljevina.

 4. AGUA SANA

  Španija

  AGUA SANA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, Mineralna voda. Sedež podjetja je v kraju Baiona-Pontevedra, Španija.

 5. BOTELLEROS CMA

  Španija

  BOTELLEROS CMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah Kontejnerji, bottle rack, Kontejnerji, rack. Sedež podjetja je v kraju Hostalric, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. WATERBOY LTD

  Združena Kraljevina

  WATERBOY LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah Vodne fontane za pitno vodo, water cooler, Vodne fontane za pitno vodo. Sedež podjetja je v kraju Rawtenstall, Združena Kraljevina.

 2. ISTOK

  Rusija

  ISTOK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah wholesale mineral water, non-alcoholic drinks. Sedež podjetja je v kraju Penza, Rusija.

 3. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italija

  SICIL ACQUE MINERALI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Voda - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Voda - pridobivanje in distribucija, Voda, karbonirana, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda - pridobivanje in distribucija, Voda, karbonirana, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna. Sedež podjetja je v kraju Modica, Italija.

 4. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italija

  FONTI PREALPI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, carbonated beverages, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Almè, Italija.

 5. OVIO CORPORATION

  Južna Koreja

  OVIO CORPORATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Sedež podjetja je v kraju Hwasung City, Južna Koreja.

 1. AQUA ANA MESRUBAT A.S.

  Turčija

  AQUA ANA MESRUBAT A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, naravna, Mineralna voda, naravna. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 2. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Litva

  BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sode. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Nealkoholne pijače, Pijače - uvoz-izvoz, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Nealkoholne pijače, Pijače - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju TELSIAI, Litva.

 1. VILLERS MONOPOLE

  Belgija

  VILLERS MONOPOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Sparkling fruit-flavoured water. Sedež podjetja je v kraju Villers-Le-Gambon, Belgija.

 2. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Španija

  AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, Mineralna voda, oligo-mineral waters, plain oligo-mineral waters, wholesale mineral water. Sedež podjetja je v kraju Molina De Segura, Španija.

 3. GREEN LAKE

  Turčija

  GREEN LAKE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah Food Manufacturer, export. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. ALVINA

  Francija

  ALVINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah food additives, natural medicines, naturopathic products. Sedež podjetja je v kraju Alvignac, Francija.

 5. YOI WATER SL

  Španija

  YOI WATER SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah Voda - pridobivanje, Posebno pakiranje, Voda - pridobivanje, biodegradable packaging, Posebno pakiranje. Sedež podjetja je v kraju Saldaña, Španija.

 6. PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY

  Turčija

  PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. ESPACE EDENA

  Reunion

  ESPACE EDENA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah custom fountains. Sedež podjetja je v kraju La Possession, Reunion.

 8. YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah Embalaža - podjetja, Embalaža - podjetja. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Portugalska

  ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, naravna, Mineralna voda, naravna. Sedež podjetja je v kraju Santinhos, Portugalska.

 2. INTEXIMA DIS TICARET AS

  Turčija

  INTEXIMA DIS TICARET AS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah Organics - prehrana, fordonsdelar, Organics - prehrana, vakuummaskin för livsmedel, honey separators for beekeeping. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. LES EAUX MINERALES D'OULMES

  Maroko

  LES EAUX MINERALES D'OULMES, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, soda, soda waters, Mineralna voda, mineral waters. Sedež podjetja je v kraju Casablanca, Maroko.

 4. MFU FOREIGN TRADE

  Turčija

  MFU FOREIGN TRADE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Francija

  WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah Voda - pridobivanje, Črpanje vode - naprave in oprema, research and development in the water supply and transport sector, drinking water supply, Voda - pridobivanje, Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Aix En Provence, Francija.

 6. ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT.

  Turčija

  ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Uvoz-izvoz - zastopniki. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, naravna, advertising signs, heat insulation panels, supermarket baskets, Mineralna voda, naravna. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 7. FOOD & MOOD SRO

  Slovaška

  FOOD & MOOD SRO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah Mednarodna trgovina - svetovanje, Mednarodna trgovina - svetovanje. Sedež podjetja je v kraju Trnava, Slovaška.

 8. AGUA MINERAL DE MANANTIAL BOIKE DE LOS ANDES

  Čile

  AGUA MINERAL DE MANANTIAL BOIKE DE LOS ANDES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mineralna voda. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, naravna, plain mineral waters, Mineralna voda, naravna. Sedež podjetja je v kraju Santiago, Čile.

 9. SNÅSA NORWEGIAN NATURAL MINERAL WATER

  Nizozemska

  SNÅSA NORWEGIAN NATURAL MINERAL WATER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah import of mineral waters. Sedež podjetja je v kraju Arnhem, Nizozemska.

 10. WÖRSINGER MINERALBRUNNEN GMBH

  Nemčija

  WÖRSINGER MINERALBRUNNEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Alkoholne in žgane pijače, Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Alkoholne in žgane pijače. Sedež podjetja je v kraju Bietigheim-Bissingen, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno