• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sanacija voda

Rezultati za

Sanacija voda - Uvoz izvoz

 1. EUROCARB PRODUCTS LTD

  Združena Kraljevina

  Verified by europages badge

  EUROCARB PRODUCTS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtracija zraka - oprema. Deluje tudi v panogah Sanacija voda, Predelava industrijskih odpadnih voda, activated carbon, Activated charcoal, Coconut shell activated carbon, Wood based activated carbon, water treatment, Gold Recovery, Green Carbon. Sedež podjetja je v kraju Bristol, Združena Kraljevina.

 2. FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turčija

  FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čiščenje vode - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Sanacija voda, household water purifiers, water purifier installation, Sanacija voda, water purifiers. Sedež podjetja je v kraju Bagcilar, Turčija.

 3. GLOBALE RESEAUX

  Francija

  GLOBALE RESEAUX, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sanacija voda. Deluje tudi v panogah Sanering - Arbete, drainage of sewer pipes, Sanitation, Sanering - Arbete, Soil analysis and clean-up. Sedež podjetja je v kraju Montreuil, Francija.

 4. RM ASSAINISSEMENT

  Francija

  RM ASSAINISSEMENT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sanacija voda. Deluje tudi v panogah septic tank draining, drainage of sewer pipes, unblocking of civil and industrial pipelines, hardening and tempering. Sedež podjetja je v kraju Houilles, Francija.

 5. DELHO

  Francija

  DELHO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sanacija voda, rakes, food and agriculture industry machines, Sanacija voda. Sedež podjetja je v kraju Lège-Cap-Ferret, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FDT SRL DEPURATORI D'ACQUA

  Italija

  FDT SRL DEPURATORI D'ACQUA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sanacija voda. Deluje tudi v panogah Water treatment plants, engineering for water treatment plants, demineralised water, water treatment. Sedež podjetja je v kraju Brugherio, Italija.

 2. PORCS ET PORCELETS

  Španija

  PORCS ET PORCELETS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Sanacija voda, livestock, Sanacija voda, waste water disinfection, drinking water - function. Sedež podjetja je v kraju El Palau D' Anglesola-Lleida, Španija.

 3. STEP

  Luksemburg

  STEP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Čiščenje vode - storitve. Deluje tudi v panogah Sanacija voda, waste water recycling, environmental-friendly depuration services, Treatment plant works, Sanacija voda. Sedež podjetja je v kraju Bettembourg, Luksemburg.

 4. FRUKKO. ŁUKASZ WIŚNIEWSKI

  Poljska

  FRUKKO. ŁUKASZ WIŚNIEWSKI, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Sanacija voda. Deluje tudi v panogah Obdelava vode - oprema in instalacije, Nadzor onesnaževanja - čiščenje prostorov, Obdelava vode - oprema in instalacije, septic tanks, Nadzor onesnaževanja - čiščenje prostorov. Sedež podjetja je v kraju Pniewo, Poljska.

 5. BR3D

  Francija

  BR3D, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sanacija voda. Deluje tudi v panogah hardening and tempering, rat extermination. Sedež podjetja je v kraju Fresnes, Francija.

 1. RM ASSAINSSEMENT

  Francija

  RM ASSAINSSEMENT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sanacija voda. Deluje tudi v panogah septic tank draining. Sedež podjetja je v kraju Houilles, Francija.

 2. CELTIC WATER SOLUTIONS

  Irska

  CELTIC WATER SOLUTIONS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sanacija voda. Sedež podjetja je v kraju Tuam, Irska.

 1. SIDEST

  Luksemburg

  SIDEST, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sanacija voda. Deluje tudi v panogah urban run-off water treatment, water purification, water treatment. Sedež podjetja je v kraju Hagelsdorf, Luksemburg.

 2. INTERCOMMUNALE DU BRABANT WALLON

  Belgija

  INTERCOMMUNALE DU BRABANT WALLON, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Društva in organizacije. Deluje tudi v panogah Sanacija voda, Kante za smeti, zabojniki za odpadke, associations and organisations of public interest, Sanacija voda, waste recycling advice, Kante za smeti, zabojniki za odpadke. Sedež podjetja je v kraju Nivelles, Belgija.

 3. YONIX S.R.L

  Italija

  YONIX S.R.L, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Čiščenje vode - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Sanacija voda, health mineral waters, Sanacija voda. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 4. LM TECHNIK

  Francija

  LM TECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sanacija voda. Deluje tudi v panogah Independent sewage system, complete plants for the treatment of industrial waste waters. Sedež podjetja je v kraju Damiatte, Francija.

 5. APRIME FLUIDES

  Francija

  APRIME FLUIDES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sanacija voda. Deluje tudi v panogah unblocking of civil and industrial pipelines, drain clearing, pipes cleared, drain clearing products. Sedež podjetja je v kraju Bezons, Francija.

 6. KINGSPAN KLARGESTER

  Francija

  KINGSPAN KLARGESTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sanacija voda. Sedež podjetja je v kraju Saint-Didier-Au-Mont-D'or, Francija.

 7. APATEQ

  Luksemburg

  APATEQ, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Recikliranje odpadnih voda. Deluje tudi v panogah Predelava industrijskih odpadnih voda, Sanacija voda, urban run-off water treatment, Predelava industrijskih odpadnih voda, Sanacija voda. Sedež podjetja je v kraju Luxembourg, Luksemburg.

 8. URGENCE ÉGOUTS

  Francija

  URGENCE ÉGOUTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sanacija voda. Deluje tudi v panogah drain clearing. Sedež podjetja je v kraju Valros, Francija.

 1. SUSTAINWATER

  Luksemburg

  SUSTAINWATER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sanacija voda. Sedež podjetja je v kraju Foetz, Luksemburg.

 2. DRAGER MEDICAL BELGIUM

  Belgija

  DRAGER MEDICAL BELGIUM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Farmacevtski izdelki - osnovni in pomožni. Deluje tudi v panogah Sanacija voda, Sanacija voda, pharmaceutical compounds, medical systems, metallurgy. Sedež podjetja je v kraju Wemmel, Belgija.

 3. HYTEC INDUSTRIE

  Francija

  HYTEC INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sanacija voda. Deluje tudi v panogah Sredstva za pripravo vode, Predelava industrijskih odpadnih voda, construction of water treatment machines, Sredstva za pripravo vode, Predelava industrijskih odpadnih voda. Sedež podjetja je v kraju Cergy Pontoise, Francija.

 4. SEPRA S.R.L.

  Italija

  SEPRA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sanacija voda. Deluje tudi v panogah retention membranes, ozone, plants for water sterilisation using uv rays, filters and filtration systems. Sedež podjetja je v kraju Cesano Maderno, Italija.

 5. VIVAQUA

  Belgija

  VIVAQUA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Voda - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Sanacija voda, Sanacija voda, drinking water analysis, drinking water supply, drinking water supply. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 6. ELOY WATER

  Belgija

  ELOY WATER, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Sanacija voda, waste water purification, Sanacija voda. Sedež podjetja je v kraju Sprimont, Belgija.

 7. ORTEC ENVIRONNEMENT

  Francija

  ORTEC ENVIRONNEMENT, ki deluje v panogi Sanacija voda. Sedež podjetja je v kraju Aix En Provence, Francija.

 8. MITRA SU ARITMA SISTEMLERI

  Turčija

  MITRA SU ARITMA SISTEMLERI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sanacija voda. Sedež podjetja je v kraju İzmi̇r, Turčija.

 9. GKS CAHENZLI AG

  Švica

  GKS CAHENZLI AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sanacija voda. Sedež podjetja je v kraju Rain, Švica.

 10. SANI-TECHS

  Francija

  SANI-TECHS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sanacija voda. Deluje tudi v panogah water bed lowering for reclamation. Sedež podjetja je v kraju Lognes, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno