• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • oblačila - stroji in materiali za industrijo

Rezultati za

Oblačila - stroji in materiali za industrijo - Uvoz izvoz

 1. ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Eichenzell, Nemčija.

 2. CASA VACANZE SELVA DI MONTE

  Italija

  Verified by europages badge

  CASA VACANZE SELVA DI MONTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Empoli, Italija.

 3. SICILIA CONFEZIONI

  Italija

  Verified by europages badge

  SICILIA CONFEZIONI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Oblačilna industrija - materiali, Obleke, ženske, Oblačilna industrija - materiali, Obleke, ženske. Sedež podjetja je v kraju Bronte, Italija.

 4. TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Mörfelden-Walldorf, Nemčija.

 5. RDF GROUP LLC

  Rusija

  RDF GROUP LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izložbene lutke. Deluje tudi v panogah Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Učni pripomočki, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Učni pripomočki, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), tailoring accessory. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TRIBU DE PARIS

  Francija

  TRIBU DE PARIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Potiskavanje tekstila, Veluriranje tekstila, custom-made clothing, embroidery, Potiskavanje tekstila, Veluriranje tekstila. Sedež podjetja je v kraju Ivry Sur Seine, Francija.

 2. PIERANGELO SERVICE S.R.L.

  Italija

  PIERANGELO SERVICE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, manufacture of special machinery, Machine maintenance, bespoke machining. Sedež podjetja je v kraju Teolo, Italija.

 3. BLUE STAR

  Belgija

  BLUE STAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačilna industrija - materiali. Deluje tudi v panogah Modni dodatki, Klobuki in kape, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Modni dodatki, Klobuki in kape, straps, Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Melle, Belgija.

 4. ALFATEX

  Belgija

  ALFATEX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, pressure-sensitive tapes. Sedež podjetja je v kraju Petegem-Leie, Belgija.

 5. CONSULENZATTIVA

  Italija

  CONSULENZATTIVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah motor pumps, civil defence work and equipment. Sedež podjetja je v kraju Lograto, Italija.

 1. HENRI PETIT & CIE

  Francija

  HENRI PETIT & CIE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Sedež podjetja je v kraju Aubenas, Francija.

 2. RIMGM GMBH

  Nemčija

  RIMGM GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Šivalni stroji in pribor (za industrijo), ironer, steam wand. Sedež podjetja je v kraju Reutlingen, Nemčija.

 1. SEWPORT

  Združena Kraljevina

  SEWPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 2. BROOKLYN

  Belgija

  BROOKLYN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila, moška. Deluje tudi v panogah Obleke, ženske, Oblačila za dojenčke in otroke, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Modni dodatki, Obleke, ženske, Oblačila za dojenčke in otroke, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Modni dodatki. Sedež podjetja je v kraju Harelbeke, Belgija.

 3. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Belgija

  BONAS TEXTILE MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Marke, Belgija.

 4. SPETSTEHPROM SIG

  Ukraijna

  SPETSTEHPROM SIG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah machines and equipment for the clothing industry, laboratory chairs. Sedež podjetja je v kraju Cherkassy, Ukraijna.

 5. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

  Nemčija

  ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pozamenterija, vezenine in til. Deluje tudi v panogah Blago, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Blago, Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Gerstetten, Nemčija.

 6. AKC TEXTILES

  Nizozemska

  AKC TEXTILES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - tekstil in oblačila. Deluje tudi v panogah Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, textile business and clothing industry trade associations, clothing for new-born babies, professional attire for hotels. Sedež podjetja je v kraju Zevenaar, Nizozemska.

 7. MALLM & WEBER GMBH

  Nemčija

  MALLM & WEBER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ebernhahn, Nemčija.

 8. WERNER GORA UND SOHN GMBH

  Nemčija

  WERNER GORA UND SOHN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Zaključna dela, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 1. SAURER

  Nemčija

  SAURER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji. Sedež podjetja je v kraju Übach-Palenberg, Nemčija.

 2. M & S GMBH

  Nemčija

  M & S GMBH, ki deluje v panogi Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Deluje tudi v panogah Telekomunikacije in prenos podatkov - oprema in sistemi, Trgovina na drobno, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Telekomunikacije in prenos podatkov - oprema in sistemi, Trgovina na drobno, Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Gröbenzell, Nemčija.

 3. PRÉLÈNE MME S. BÜKÜLMEZ

  Švica

  PRÉLÈNE MME S. BÜKÜLMEZ, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Biel/bienne, Švica.

 4. STREICHER GMBH

  Avstrija

  STREICHER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za gospodinjstvo, Zaključna dela, Industrijski čistilni stroji in oprema, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za gospodinjstvo, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Klagenfurt, Avstrija.

 5. TIP & TOP PRESSING SERVICE SA

  Švica

  TIP & TOP PRESSING SERVICE SA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Zaključna dela, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Echandens, Švica.

 6. HILLE ENGINEERING GMBH & CO. KG

  Nemčija

  HILLE ENGINEERING GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Roetgen, Nemčija.

 7. JS INDUTEC GMBH

  Nemčija

  JS INDUTEC GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Krefeld, Nemčija.

 8. MICHAEL DOHR

  Nemčija

  MICHAEL DOHR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Viersen, Nemčija.

 9. NÄHTECHNIK-R.KREUZMÜLLER

  Nemčija

  NÄHTECHNIK-R.KREUZMÜLLER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bielefeld, Nemčija.

 10. ROLF KALTENBACH

  Nemčija

  ROLF KALTENBACH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Stroji in oprema za vezenje, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Stroji in oprema za vezenje. Sedež podjetja je v kraju Reutlingen, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Oblačila - stroji in materiali za industrijo - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.013 Podjetja