• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • obloge- železno kovinske

Rezultati za

Obloge- železno kovinske - Uvoz izvoz

 1. DAMATECH D.O.O.

  Slovenija

  With 10 years of successful company history and extensive know-how is Damatech Company dynamic Steel Service Center focused on products and solutions based on pre-hardened steel grades: Toolox, Hardox, Strenx, 42CrMo4QT and 1.1730. Key success factors for us and our customers are based on three components: premium pre-hardened steel grades, value added processing and excellent service. From the very beginning we work close together with our strategical steel supplier SSAB, market leader in the field of high strength and wear resistance steel grades. Together with customers we develop innovative solutions and technologies with the goal to optimize product’s lifetime and reduce production costs. As a specialist in the distribution, storage and processing of pre-hardened steel for a wide range of applications, we always want to convince with performance, which is why we never focus on the individual order, but rather on customer satisfaction. Our customers value us as a reliable and competent partner for innovative products made of pre-hardened steel with perfect properties. Our goal is always long-term partnership based on trust. As a future oriented company, we always work hard on the continuous improvement and expansion of our offer.

 2. TÜBINGER MÜNZE KURT KETTERER EK

  Nemčija

  TÜBINGER MÜNZE KURT KETTERER EK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Obloge, železno kovinske, Signalizacija - znaki in table, Darila, spominki in reklamni izdelki, Predmetna reklama - artikli, Obloge, železno kovinske, Signalizacija - znaki in table, Darila, spominki in reklamni izdelki, Predmetna reklama - artikli. Sedež podjetja je v kraju Tübingen, Nemčija.

 3. EREBUS

  Španija

  EREBUS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obloge, železno kovinske. Deluje tudi v panogah barbecue. Sedež podjetja je v kraju La Florida, Španija.

 4. INDUSTRIA SEVILLANA DEL ZINC, S.C.

  Španija

  INDUSTRIA SEVILLANA DEL ZINC, S.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obloge, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Alcalá De Guadaira, Španija.

 5. A1 CLADDING

  Združena Kraljevina

  A1 CLADDING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Obloge, železno kovinske. Deluje tudi v panogah metallic cladding, Wood cladding, väggbeklädnad av PVC, taktäckning. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CSS CLADDING

  Združena Kraljevina

  CSS CLADDING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obloge, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali, Byggmaterial, metallic cladding, panel facades, Gradbeni materiali, Byggmaterial. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 2. A1 FACADES

  Združena Kraljevina

  A1 FACADES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Obloge, železno kovinske. Deluje tudi v panogah metallic cladding, Cladding in zinc, väggbeklädnad av PVC, taktäckning. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 3. EUROCHIPS&GIFTS GMBH

  Nemčija

  EUROCHIPS&GIFTS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Obloge, železno kovinske, Signalizacija - znaki in table, Umetne mase - industrijski izdelki, Pisalne potrebščine, Obloge, železno kovinske, Signalizacija - znaki in table, Umetne mase - industrijski izdelki, Pisalne potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Heinsberg, Nemčija.

 4. ALUFORM PEKINTAS ALU. SAN. VE TIC. A.S.

  Turčija

  ALUFORM PEKINTAS ALU. SAN. VE TIC. A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obloge, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. EDM SPANWALL FACADES LTD

  Združena Kraljevina

  EDM SPANWALL FACADES LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Obloge, železno kovinske, Obloge, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Belfast, Združena Kraljevina.

 1. TRION METAL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  TRION METAL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obloge, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Osmaniye, Turčija.

 2. GREEN AIR PRODUCTS

  Združena Kraljevina

  GREEN AIR PRODUCTS, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Obloge, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Manchester, Združena Kraljevina.

 1. TAFAME SA

  Španija

  TAFAME SA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Obloge, železno kovinske, Obloge, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Peralta, Španija.

 2. FIRTH STEELS LTD

  Združena Kraljevina

  FIRTH STEELS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obloge, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Mostovi - gradnja, Mostovi - gradnja. Sedež podjetja je v kraju Heckmondwike, Združena Kraljevina.

 3. P. J. QUINN LTD

  Irska

  P. J. QUINN LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krovska dela. Deluje tudi v panogah Obloge, železno kovinske, Obloge, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju New Ross, Irska.

 4. AKGUN POLIURETAN VE BASINCLI METAL DOKUM SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turčija

  AKGUN POLIURETAN VE BASINCLI METAL DOKUM SANAYI VE TICARET LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Obloge, železno kovinske, Obloge, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. KISSING GMBH

  Nemčija

  KISSING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Obloge, železno kovinske, Obloge, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Menden, Nemčija.

 6. G. ALIPRANDINI

  Švica

  G. ALIPRANDINI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Obloge - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Obloge, železno kovinske, Obloge, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Anieres, Švica.

 7. CELKAP MANISA KROM CELIK SANAYI VE TICARET A S

  Turčija

  CELKAP MANISA KROM CELIK SANAYI VE TICARET A S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Obloge, železno kovinske, Obloge, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

 8. GERARD F. MAY ROOFING LTD

  Irska

 1. CDC HIACRE SA

  Španija

 2. COINMETAL SA

  Španija

 3. AUXEMEC S.L.

  Španija

 4. JUNTADO DE CHAPAS S.L.

  Španija

 5. JAMESTOWN CLADDING & PROFILING LTD

  Irska

 6. INDUSTRIAS AUXILIARES BEMBIBRE S. A.

  Španija

 7. LAMINADOS LOSAL SA

  Španija

  LAMINADOS LOSAL SA, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah Palice, železno kovinske, Profili in palice - neželezne kovine, Palice, železno kovinske, Profili in palice - neželezne kovine, metal inserts, sections. Sedež podjetja je v kraju Gernika - Vizcaya, Španija.

 8. ARCELORMITTAL STAINLESS SERVICE FRANCE

  Francija

  ARCELORMITTAL STAINLESS SERVICE FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Profili, železno kovinski, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Profili, železno kovinski. Sedež podjetja je v kraju Isbergues, Francija.

 9. POTRUBI PRAHA,SPOL. S R.O.

  Češka Republika

  POTRUBI PRAHA,SPOL. S R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Kovinske konstrukcije (lahke), Cevi za glavne vode, železno kovinske, Kovinske konstrukcije (lahke), Cevi za glavne vode, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Praha 9, Češka Republika.

 10. METALLITYO VAINIO OY

  Finska

  METALLITYO VAINIO OY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinske konstrukcije (lahke). Deluje tudi v panogah Cevi za glavne vode, železno kovinske, Cevi za glavne vode, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Iisalmi, Finska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno