• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pijače - koncentrati in v prahu

Rezultati za

Pijače - koncentrati in v prahu - Uvoz izvoz

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Poljska

  Verified by europages badge

  Our Compagny is a significant producer and distributor of fruit juice concentrates in Central Europe. We have been working with passion for over 25 years. Thanks to many years of experience, knowledge and attention to the production process, we are dynamically developing, creating products of the highest quality. We specialize in dark fruit juice concentrates, in particular: •raspberry •cranberry •strawberry •elderberry •black and red currant juice. Our recipients successfully use our concentrates in the production of: •syrups •juices •gummies •ice cream •confectionery. Our concentrates are clear, packed in aseptic bags in 250 kg drums or canisters. We are distinguished on the market by competitive prices and their guarantee for the entire contracted period (also longer than one season), the ability to adapt products to the needs and specifications of the client, as well as the wide availability of the raw material and the speed of operation. We have production plants in Bulgaria, Ukraine and warehouses in Poland, thanks to which we are able to quickly deliver goods to any place in Europe and the world. We serve clients both from the European Union and from more distant parts of the world. We operate, among others in North America, South America, India and China. The quality of our concentrates is confirmed by numerous certificates and membership in organizations: ISO, AIJN, FDA, National Union of Juice Producers and the Association of Polish Exporters.

 2. HUBCYCLE

  Francija

  Verified by europages badge
 3. MILKONAL (GROUPE HAITONAL)

  Belgija

  Verified by europages badge

  Haitonal stands out as a company that specialises in the international distribution of dairy products, having established its reputation as an industry standard bearer for the supply of liquid, powdered milk and powdered lactoserum. Our unwavering commitment is to guarantee and supply exceptional products, exclusively sourced from European farms renowned for their unequalled milk production expertise, while remaining affordable to all. Milkonal is a powdered milk that crosses frontiers to offer a dairy experience that is second to none across the world. Our brand embodies the pinnacle of quality in the powdered milk segment and has become a worldwide reference in this dairy product category. Every particle of Milkonal powdered milk symbolises uncompromising quality. Our manufacturing process is meticulously conceived to capture the purity and natural richness of milk when it is converted into powder. We rely on the rigorous selection of the best dairy ingredients and strict quality control standards to guarantee the perfection of every batch produced.

 4. GFS LLC / YOGODA

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  GFS LLC / YOGODA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nealkoholne pijače. Deluje tudi v panogah Pijače - koncentrati in v prahu, Čaji, Med, Začimbe, Tropsko sadje, tea, coffee and herbal teas, Fruit and vegetable juices and fruit drinks, Pijače - koncentrati in v prahu, exotic fruit drink and juice. Sedež podjetja je v kraju Zaporizhzhia, Ukraijna.

 5. NEKTAR NATURA, D. O. O.

  Slovenija

  Nektar Natura gostincem, hotelirjem in ostalim ponudnikom gostinskih storitev nudi celostne rešitve točenja pijač. Razvoj pijač in naprav za točenje pod eno streho nam omogočata ponudbo vrhunskih sveže pripravljenih pijač, ki jih za svoje goste natočite iz aparatov tako za hladne kot tople, po novem pa tudi (delno) zmrznjene napitke. V mednarodni ekipi vsakodnevno odgovarjamo na potrebe trga in ustvarjamo personalizirane rešitve, ukrojene po meri posla naših strank. Kot partnerji predstavnikov HoReCa sektorja obljubljamo celostnost rešitev od samega svetovanja pri umestitvi točilnih naprav v vaš prostor in instalacije ter izobraževanja zaposlenih oz. odgovornih za naprave, do rednega vzdrževanja, stalne pripravljenosti na dostavo in servis ter nenehnega razvoja pijač in sistemov za točenje. Naši napitki se ponašajo z brezkompromisno odličnostjo, ki jo dosegamo s skrbno izbiro visoko kakovostnih surovin preverjenih dobaviteljev ter stalnimi izboljšavami proizvodnega procesa. Z našimi rešitvami točenja pijač lahko svojim gostom ponudite: sadne in zelenjavne negazirane, gazirane pijače, napitke za športnike, ledene napitke in čaje. Pri vsaki rešitvi za točenje hladnih pijač dodamo še iztok za prečiščeno negazirano ali gazirano vodo iz vašega vodovodnega omrežja. Poleg napitkov vam zagotovimo tudi uporabo profesionalnih mešalnih in točilnih naprav, ki jih sočasno s pijačami razvijamo in prilagajamo v našem tehničnem oddelku.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BARIBA

  Francija

  BARIBA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah organic fruit juice, exotic fruit drink and juice, ekologiska kosttillskott, Concentrated fruit syrups. Sedež podjetja je v kraju Laval, Francija.

 2. A. TURNA GIDA TURIZM TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  A. TURNA GIDA TURIZM TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah roast coffee beans, syrups, frozen desserts, soluble beverages. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. ICONIC DRINKS GMBH

  Nemčija

  ICONIC DRINKS GMBH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah organic oats, ekologiska kosttillskott, gluten-free product, vegetable milk. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 4. ANONA GMBH

  Nemčija

  ANONA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana in pijača - komponente. Deluje tudi v panogah Pijače - koncentrati in v prahu, proteins, amino-acids, Pijače - koncentrati in v prahu, integrators. Sedež podjetja je v kraju Colditz, Nemčija.

 5. CAYEKS BEVERAGE & EXTRACTION INDUSTRY

  Turčija

  CAYEKS BEVERAGE & EXTRACTION INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. IMKO AROMA

  Turčija

  IMKO AROMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah Manufacturer of food aromas, Fruit aromas, Natural aromas for ice creams, ice-cream flavouring. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 2. SIROPERIE MEURENS

  Belgija

  SIROPERIE MEURENS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah concentrated fruit juices. Sedež podjetja je v kraju Aubel, Belgija.

 1. SELVI SLU

  Španija

  SELVI SLU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah pancakes, ice cream, wafers, wholesale of ice-creams. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 2. SKN TUNING GMBH

  Nemčija

  SKN TUNING GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah Plenice, Plenice, water-heater working with sawdust, raffinerad solrosolja. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 3. MONERO COFFEE & TEA COMPANY LTD

  Turčija

  MONERO COFFEE & TEA COMPANY LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zeliščni čaji. Deluje tudi v panogah Pijače - koncentrati in v prahu, Kava in čaj, Espresso coffees, non-alcoholic fruit syrups, Pijače - koncentrati in v prahu, Kava in čaj. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. LEMONCONCENTRATE

  Španija

  LEMONCONCENTRATE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah essential oils. Sedež podjetja je v kraju Murcia, Španija.

 5. ZIEMANN BAUER GMBH

  Nemčija

  ZIEMANN BAUER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Sedež podjetja je v kraju Bürgstadt, Nemčija.

 6. PELISPEDIA.RIP

  Francija

  PELISPEDIA.RIP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah graphics and artistic drawing sundries, video game rental for gaming rooms, aerographic film treatment equipment, application software for entertainment. Sedež podjetja je v kraju Francia, Francija.

 7. GREAT PRODUCTION LTD

  Združena Kraljevina

  GREAT PRODUCTION LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah Sadje, posušeno in zdrobljeno, Sadje, posušeno in zdrobljeno. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 8. FICURINIA

  Italija

  FICURINIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Sedež podjetja je v kraju Augusta, Italija.

 1. ASVITA GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ASVITA GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Sedež podjetja je v kraju Sulingen, Nemčija.

 2. SUGAL - SUGALIDAL SA

  Portugalska

  SUGAL - SUGALIDAL SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah ketchup, Tomato paste, Tomato sauce, tomato pulp. Sedež podjetja je v kraju Benavente, Portugalska.

 3. FALKEN TRADE GMBH

  Nemčija

  FALKEN TRADE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - kemični in farmacevtski izdelki. Deluje tudi v panogah Arome za živila, Pijače - koncentrati in v prahu, Arome za živila, chemical preservatives for the food industry, Pijače - koncentrati in v prahu, destrosis. Sedež podjetja je v kraju Lubeck, Nemčija.

 4. VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V.

  Nizozemska

  VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Avtomati za pijačo. Deluje tudi v panogah Industrija pijač - stroji in oprema, Pijače - koncentrati in v prahu, Industrija pijač - stroji in oprema, Pijače - koncentrati in v prahu, coffee beans, coffee. Sedež podjetja je v kraju Zeeland, Nizozemska.

 5. HAVEBOR - ALVIN STAR D. A. RZEPKA

  Nemčija

  HAVEBOR - ALVIN STAR D. A. RZEPKA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sladoled in sorbet. Deluje tudi v panogah Pijače - koncentrati in v prahu, Hrana in pijača - komponente, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Sladoledne kreme - stroji za obrate, Pijače - koncentrati in v prahu, Hrana in pijača - komponente, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Sladoledne kreme - stroji za obrate. Sedež podjetja je v kraju Hannover, Nemčija.

 6. FRANK POSSNER

  Nemčija

  FRANK POSSNER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dietna in organska hrana. Deluje tudi v panogah Sladoled in sorbet, Slaščice brez čokolade, Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu, Sladoled in sorbet, Slaščice brez čokolade, Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu. Sedež podjetja je v kraju Jüterbog, Nemčija.

 7. ASSIDEO GMBH

  Nemčija

  ASSIDEO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dietna in organska hrana. Deluje tudi v panogah Mlečni izdelki, Pijače - koncentrati in v prahu, Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Mlečni izdelki, Pijače - koncentrati in v prahu, Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 8. CANTINE BRUSA

  Italija

  CANTINE BRUSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah Grape musts for fruit juices, grape juice, concentrated fruit juices. Sedež podjetja je v kraju Toscanella Di Dozza, Italija.

 9. JÖRG HARTMANN

  Nemčija

  JÖRG HARTMANN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dietna in organska hrana. Deluje tudi v panogah Sladoled in sorbet, Slaščice brez čokolade, Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu, Sladoled in sorbet, Slaščice brez čokolade, Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu. Sedež podjetja je v kraju Bestwig, Nemčija.

 10. METE GUNEYHAN DIS TIC GIDA MADD ITH IHR

  Turčija

  METE GUNEYHAN DIS TIC GIDA MADD ITH IHR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Sokovi, sadni in zelenjavni, Sokovi, sadni, Pijače - koncentrati in v prahu, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Sokovi, sadni in zelenjavni, Sokovi, sadni, Pijače - koncentrati in v prahu. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za