• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pijače - koncentrati in v prahu

Rezultati za

Pijače - koncentrati in v prahu - Uvoz izvoz

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Poljska

  Verified by europages badge

  Our Compagny is a significant producer and distributor of fruit juice concentrates in Central Europe. We have been working with passion for over 25 years. Thanks to many years of experience, knowledge and attention to the production process, we are dynamically developing, creating products of the highest quality. We specialize in dark fruit juice concentrates, in particular: •raspberry •cranberry •strawberry •elderberry •black and red currant juice. Our recipients successfully use our concentrates in the production of: •syrups •juices •gummies •ice cream •confectionery. Our concentrates are clear, packed in aseptic bags in 250 kg drums or canisters. We are distinguished on the market by competitive prices and their guarantee for the entire contracted period (also longer than one season), the ability to adapt products to the needs and specifications of the client, as well as the wide availability of the raw material and the speed of operation. We have production plants in Bulgaria, Ukraine and warehouses in Poland, thanks to which we are able to quickly deliver goods to any place in Europe and the world. We serve clients both from the European Union and from more distant parts of the world. We operate, among others in North America, South America, India and China. The quality of our concentrates is confirmed by numerous certificates and membership in organizations: ISO, AIJN, FDA, National Union of Juice Producers and the Association of Polish Exporters.

 2. HUBCYCLE

  Francija

  Verified by europages badge
 3. ANONA GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  The anona brand stands for a food company with over 180 years of success. With a commitment to combining tradition with future-oriented technology, anona has developed from a former grain mill into a modern food business. We now develop and produce high-quality innovative food in the areas of wellness and fitness nutrition, sports nutrition and vegan foods as well as ice-cream products. For this we use a pool of over 1500 raw materials. More than 400 employees do everything they can on a daily basis to deal with our high requirements for quality, reliability and customer service in the interests of all our customers – with innovation, precision, expertise and strict quality management. Our products include: Protein bars, oat bars, sports nutrition, ice-cream ingredients, amino acid preparations, beverage concentrates, food supplements, sports drinks, tablets on commission (foodstuffs)

 4. HAITONAL

  Belgija

  Verified by europages badge

  HAITONAL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Deluje tudi v panogah Mleko, Mlečni izdelki, Pijače - koncentrati in v prahu, powdered milk, uht milk, uht milk, cows' milk, condensed milk, high-quality milk. Sedež podjetja je v kraju Brussels, Belgija.

 5. GFS LLC / YOGODA

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  GFS LLC / YOGODA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nealkoholne pijače. Deluje tudi v panogah Pijače - koncentrati in v prahu, Čaji, Med, Začimbe, Tropsko sadje, tea, coffee and herbal teas, Fruit and vegetable juices and fruit drinks, Pijače - koncentrati in v prahu, exotic fruit drink and juice. Sedež podjetja je v kraju Zaporizhzhia, Ukraijna.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. NEKTAR NATURA, D. O. O.

  Slovenija

  Nektar Natura gostincem, hotelirjem in ostalim ponudnikom gostinskih storitev nudi celostne rešitve točenja pijač. Razvoj pijač in naprav za točenje pod eno streho nam omogočata ponudbo vrhunskih sveže pripravljenih pijač, ki jih za svoje goste natočite iz aparatov tako za hladne kot tople, po novem pa tudi (delno) zmrznjene napitke. V mednarodni ekipi vsakodnevno odgovarjamo na potrebe trga in ustvarjamo personalizirane rešitve, ukrojene po meri posla naših strank. Kot partnerji predstavnikov HoReCa sektorja obljubljamo celostnost rešitev od samega svetovanja pri umestitvi točilnih naprav v vaš prostor in instalacije ter izobraževanja zaposlenih oz. odgovornih za naprave, do rednega vzdrževanja, stalne pripravljenosti na dostavo in servis ter nenehnega razvoja pijač in sistemov za točenje. Naši napitki se ponašajo z brezkompromisno odličnostjo, ki jo dosegamo s skrbno izbiro visoko kakovostnih surovin preverjenih dobaviteljev ter stalnimi izboljšavami proizvodnega procesa. Z našimi rešitvami točenja pijač lahko svojim gostom ponudite: sadne in zelenjavne negazirane, gazirane pijače, napitke za športnike, ledene napitke in čaje. Pri vsaki rešitvi za točenje hladnih pijač dodamo še iztok za prečiščeno negazirano ali gazirano vodo iz vašega vodovodnega omrežja. Poleg napitkov vam zagotovimo tudi uporabo profesionalnih mešalnih in točilnih naprav, ki jih sočasno s pijačami razvijamo in prilagajamo v našem tehničnem oddelku.

 2. ICONIC DRINKS GMBH

  Nemčija

  ICONIC DRINKS GMBH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah organic oats, ekologiska kosttillskott, gluten-free product, vegetable milk. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 3. A. TURNA GIDA TURIZM TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  A. TURNA GIDA TURIZM TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah roast coffee beans, syrups, frozen desserts, soluble beverages. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. CAYEKS BEVERAGE & EXTRACTION INDUSTRY

  Turčija

  CAYEKS BEVERAGE & EXTRACTION INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. SELVI SLU

  Španija

  SELVI SLU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah pancakes, ice cream, wafers, wholesale of ice-creams. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 1. IMKO AROMA

  Turčija

  IMKO AROMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah Manufacturer of food aromas, Fruit aromas, Natural aromas for ice creams, ice-cream flavouring. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 2. SIROPERIE MEURENS

  Belgija

  SIROPERIE MEURENS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah concentrated fruit juices. Sedež podjetja je v kraju Aubel, Belgija.

 1. SKN TUNING GMBH

  Nemčija

  SKN TUNING GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah Plenice, Plenice, water-heater working with sawdust, raffinerad solrosolja. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 2. MONERO COFFEE & TEA COMPANY LTD

  Turčija

  MONERO COFFEE & TEA COMPANY LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zeliščni čaji. Deluje tudi v panogah Pijače - koncentrati in v prahu, Kava in čaj, Espresso coffees, non-alcoholic fruit syrups, Pijače - koncentrati in v prahu, Kava in čaj. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. LAMATTINA BEVERAGES

  Avstralija

  LAMATTINA BEVERAGES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Sedež podjetja je v kraju Koorlong, Avstralija.

 4. SUGAL - SUGALIDAL SA

  Portugalska

  SUGAL - SUGALIDAL SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah ketchup, Tomato paste, Tomato sauce, tomato pulp. Sedež podjetja je v kraju Benavente, Portugalska.

 5. FICURINIA

  Italija

  FICURINIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Sedež podjetja je v kraju Augusta, Italija.

 6. ASVITA GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ASVITA GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Sedež podjetja je v kraju Sulingen, Nemčija.

 7. FALKEN TRADE GMBH

  Nemčija

  FALKEN TRADE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - kemični in farmacevtski izdelki. Deluje tudi v panogah Arome za živila, Pijače - koncentrati in v prahu, Arome za živila, chemical preservatives for the food industry, Pijače - koncentrati in v prahu, destrosis. Sedež podjetja je v kraju Lubeck, Nemčija.

 8. ZIEMANN BAUER GMBH

  Nemčija

  ZIEMANN BAUER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Sedež podjetja je v kraju Bürgstadt, Nemčija.

 1. PELISPEDIA.RIP

  Francija

  PELISPEDIA.RIP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah graphics and artistic drawing sundries, video game rental for gaming rooms, aerographic film treatment equipment, application software for entertainment. Sedež podjetja je v kraju Francia, Francija.

 2. GREAT PRODUCTION LTD

  Združena Kraljevina

  GREAT PRODUCTION LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah Sadje, posušeno in zdrobljeno, Sadje, posušeno in zdrobljeno. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 3. LEMONCONCENTRATE

  Španija

  LEMONCONCENTRATE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah essential oils. Sedež podjetja je v kraju Murcia, Španija.

 4. VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V.

  Nizozemska

  VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Avtomati za pijačo. Deluje tudi v panogah Industrija pijač - stroji in oprema, Pijače - koncentrati in v prahu, Industrija pijač - stroji in oprema, Pijače - koncentrati in v prahu, coffee beans, coffee. Sedež podjetja je v kraju Zeeland, Nizozemska.

 5. BESTATTUNGEN UND INTERNATIONALE UBERFUHRUNGEN ALPHA-OMEGA

  Nemčija

  BESTATTUNGEN UND INTERNATIONALE UBERFUHRUNGEN ALPHA-OMEGA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dietna in organska hrana. Deluje tudi v panogah Brezakoholne, peneče pijače, Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu, Mineralna voda, Brezakoholne, peneče pijače, Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu, Mineralna voda. Sedež podjetja je v kraju Munchen, Nemčija.

 6. HAMSA-GETRÄNKE-GMBH

  Nemčija

  HAMSA-GETRÄNKE-GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu, Sadne konzerve in džemi, Hrana in pijača - komponente, Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu, Sadne konzerve in džemi, Hrana in pijača - komponente. Sedež podjetja je v kraju Hambühren, Nemčija.

 7. CANTINE BRUSA

  Italija

  CANTINE BRUSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače - koncentrati in v prahu. Deluje tudi v panogah Grape musts for fruit juices, grape juice, concentrated fruit juices. Sedež podjetja je v kraju Toscanella Di Dozza, Italija.

 8. HAVEBOR - ALVIN STAR D. A. RZEPKA

  Nemčija

  HAVEBOR - ALVIN STAR D. A. RZEPKA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sladoled in sorbet. Deluje tudi v panogah Pijače - koncentrati in v prahu, Hrana in pijača - komponente, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Sladoledne kreme - stroji za obrate, Pijače - koncentrati in v prahu, Hrana in pijača - komponente, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Sladoledne kreme - stroji za obrate. Sedež podjetja je v kraju Hannover, Nemčija.

 9. FITMART GMBH & CO. KG

  Nemčija

  FITMART GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu, Alkoholne in žgane pijače, Vino - Francija, Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu, Alkoholne in žgane pijače, Vino - Francija. Sedež podjetja je v kraju Rellingen, Nemčija.

 10. MODERN COLLECTION

  Nemčija

  MODERN COLLECTION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu, Alkoholne in žgane pijače, Vino - Francija, Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu, Alkoholne in žgane pijače, Vino - Francija. Sedež podjetja je v kraju Geithain, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno