• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pomivalni stroji za kolektivne ustanove

Rezultati za

Pomivalni stroji za kolektivne ustanove - Uvoz izvoz

 1. MACH SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  Mach designs, builds and sell glass washers, dish washers, utensil washers and equipment for large users such as hotels, bars, restaurants, bakeries and ice-cream makers. Since 1988, our aim has been to become a leader in a highly competitive industry and in recent years our single-mindedness has enabled us to achieve some excellent results which are reflected by our many satisfied clients in Italy, Europe, the USA, Asia and Africa.

 2. REWADI GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  REWADI GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Babenhausen, Nemčija.

 3. TEIKOS SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  TEIKOS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Deluje tudi v panogah glass washers for institutions, washers, hood dishwasher, conveyor dishwasher, industrial dishwashing machines, professional dishwashing machines, excellent performance. Sedež podjetja je v kraju Limena, Italija.

 4. GASTRO-GERMANY

  Nemčija

  GASTRO-GERMANY, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Deluje tudi v panogah dishwashers for communities, glass washers for institutions, dishwashers with driven basket, detergents for dishes. Sedež podjetja je v kraju Lünen, Nemčija.

 5. GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL

  Nemčija

  GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Obertshausen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

  Nemčija

  MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Litzendorf, Nemčija.

 2. SOMEPRODUCTS

  Belgija

  SOMEPRODUCTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za gospodinjstvo, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Cleansing products - industrial, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za gospodinjstvo, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 3. SANTOS PALACE

  Belgija

  SANTOS PALACE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kavni avtomati, profesionalni. Deluje tudi v panogah Kava in čaj, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Kavni avtomati, gospodinjski, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Kava in čaj, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Kavni avtomati, gospodinjski, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 4. EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED

  Italija

  EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Legnago, Italija.

 5. CUISIWAN

  Belgija

  CUISIWAN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Gospodinjski aparati - veliki, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Gospodinjski aparati - veliki, electric mechanical components, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Sedež podjetja je v kraju Froidmont, Belgija.

 1. GASTROSERVICE MEENS GMBH

  Švica

  GASTROSERVICE MEENS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Meggen, Švica.

 2. VIRTUS GROUP GMBH

  Nemčija

  VIRTUS GROUP GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kuhinje, oprema. Deluje tudi v panogah Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, cooling tables, refrigerated tables for shops, bars and restaurants, gas cooker, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Hamm, Nemčija.

 1. HOBART BELGIUM

  Belgija

  HOBART BELGIUM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Deluje tudi v panogah Sredstva za mehčanje vode, Obdelava in recikliranje odpadkov, dish-washer, Sredstva za mehčanje vode, Obdelava in recikliranje odpadkov, Blenders, electric. Sedež podjetja je v kraju Kampenhout, Belgija.

 2. MIELE & CIE KG

  Nemčija

  MIELE & CIE KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Gütersloh, Nemčija.

 3. ELFRAMO SPA

  Italija

  ELFRAMO SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Deluje tudi v panogah industrial dishwashers, conveyor dishwashers, fryers for institutions, machines for ice-cream parlours. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 4. PHILCOM - VLEMAC

  Belgija

  PHILCOM - VLEMAC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Merksem, Belgija.

 5. ATA SRL

  Italija

  ATA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, industrial dishwashers, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, professional kitchens, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Conselve, Italija.

 6. SISTEMA PROJECT ITALIA

  Italija

  SISTEMA PROJECT ITALIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Deluje tudi v panogah Sköljmaskiner för livsmedelsindustrin, industrial dishwashers, glass washers for institutions. Sedež podjetja je v kraju Castelfranco Veneto, Italija.

 7. TEWA SP. Z O.O.

  Poljska

  TEWA SP. Z O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Deluje tudi v panogah Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, pots and pans, grill, professional kitchens. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 8. AL RAZANA

  Združeni arabski emirati

  AL RAZANA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hladilnice. Deluje tudi v panogah Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Sharjah, Združeni arabski emirati.

 1. EVACO SP. Z O.O.

  Poljska

  EVACO SP. Z O.O., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Fast-food outlet equipment. Sedež podjetja je v kraju Kraków, Poljska.

 2. HORECA SERVICE

  Belgija

  HORECA SERVICE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Gent, Belgija.

 3. D A R M A SPOL. S R.O.

  Slovaška

  D A R M A SPOL. S R.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pohištvo za restavracije in kavarne. Deluje tudi v panogah Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Restavracije - stroji in oprema, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bratislava - Petrzalka, Slovaška.

 4. HOMAG DI MAESTRONI G. & C. ( S.N.C. )

  Italija

  HOMAG DI MAESTRONI G. & C. ( S.N.C. ), ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, catering supplies, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Gorla Maggiore, Italija.

 5. KRUPPS S.R.L.

  Italija

  KRUPPS S.R.L., ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Stroji za loščenje čevljev, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Stroji za loščenje čevljev. Sedež podjetja je v kraju Padova, Italija.

 6. SILANOS SRL

  Italija

  SILANOS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Deluje tudi v panogah glass washers for institutions, dishwashers. Sedež podjetja je v kraju Pioltello, Italija.

 7. REIDER MARIA

  Italija

  REIDER MARIA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Popravilo potrošniških dobrin, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Popravilo potrošniških dobrin, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Terlano, Italija.

 8. FABAR S.R.L.

  Italija

  FABAR S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za loščenje čevljev, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Stroji za loščenje čevljev, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Concesio, Italija.

 9. S.I.A.T. SOCIETA' IMPIANTI ASSISTENZA TECNICA 2000 S.N.C.

  Italija

  S.I.A.T. SOCIETA' IMPIANTI ASSISTENZA TECNICA 2000 S.N.C., ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, industrial refrigerators, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Ciampino, Italija.

 10. AKTURK DIS TICARET LTD STI

  Turčija

  AKTURK DIS TICARET LTD STI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Kucukcekmece,Istanbul, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno