• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prekajene in soljene ribe

Rezultati za

Prekajene in soljene ribe - Uvoz izvoz

 1. BACALAOS ALEJANDRA

  Španija

  BACALAOS ALEJANDRA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah dry salted cod, wet salted cod, stockfish ready to serve, salt cod fillet. Sedež podjetja je v kraju Logroño-La Rioja, Španija.

 2. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Španija

  CONSERVAS LINDA PLAYA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Prekajene in soljene ribe, Prekajene in soljene ribe, anchovies marinated in olive oil, Anchovies, anchovy fillets. Sedež podjetja je v kraju Colindres-Cantabria, Španija.

 3. ROYAL CAVIAR

  Nemčija

  ROYAL CAVIAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah caviar, Wild caviar, Farmed caviar. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 4. YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI

  Turčija

  YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Prekajene in soljene ribe, trout, Prekajene in soljene ribe, perch, gilthead breams. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 5. TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL

  Italija

  TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah dry salted cod, stock fish, salt cod fillet, stockfish ready to serve. Sedež podjetja je v kraju Mestre, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ALBATROSS SEAFOODS

  Irska

  ALBATROSS SEAFOODS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah salmon, smoked salmon, fish. Sedež podjetja je v kraju Killybegs, Irska.

 2. DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG

  Nemčija

  DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Prekajene in soljene ribe, frozen fish export, fish shops, Prekajene in soljene ribe, frozen fish products. Sedež podjetja je v kraju Klein Meckelsen, Nemčija.

 3. LE MOULIN DU COUVENT

  Francija

  LE MOULIN DU COUVENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Descartes, Francija.

 4. SIMON DUTRIAUX

  Francija

  SIMON DUTRIAUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah seafood salad. Sedež podjetja je v kraju Vendin Le Vieil, Francija.

 5. CAVIAR PETROSSIAN

  Francija

  CAVIAR PETROSSIAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah caviar, Delicatessen products. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 1. NEPTUN SEAFOOD APS

  Danska

  NEPTUN SEAFOOD APS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah control panel. Sedež podjetja je v kraju Løgstør, Danska.

 2. LEONIDIS COMPANY

  Grčija

  LEONIDIS COMPANY, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah frozen fish products. Sedež podjetja je v kraju Kavala, Grčija.

 1. ARGIS GALAC'SEA

  Francija

  ARGIS GALAC'SEA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Morski sadeži, globoko zmrznjeni, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Prekajene in soljene ribe, Školjke in raki, Morski sadeži, globoko zmrznjeni, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Prekajene in soljene ribe, Školjke in raki. Sedež podjetja je v kraju Lorient, Francija.

 2. EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES

  Francija

  EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Calais, Francija.

 3. RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A

  Portugalska

  RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Prekajene in soljene ribe, Prekajene in soljene ribe, stockfish specialties, fryst torsk, avsaltad torsk. Sedež podjetja je v kraju Torres Vedras, Portugalska.

 4. SODIAL

  Belgija

  SODIAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Jumet, Belgija.

 5. ZALMKOERIER

  Nizozemska

  ZALMKOERIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah smoked salmon, wholesale of fresh fish, packaged salmon. Sedež podjetja je v kraju Urk, Nizozemska.

 6. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

  Nemčija

  JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Röfingen, Nemčija.

 7. RÄUCHERZWERG

  Nemčija

  RÄUCHERZWERG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Prekajene in soljene ribe, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Ribe, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Prekajene in soljene ribe, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Neufeld, Nemčija.

 8. LVIVMOREPRODUCT

  Ukraijna

  LVIVMOREPRODUCT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, fish product, fish and processed fish products, frozen seafood, Ribe. Sedež podjetja je v kraju Lvov, Ukraijna.

 1. JAEGER-VERSAND

  Nemčija

  JAEGER-VERSAND, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bonefeld, Nemčija.

 2. BASKCOD

  Španija

  BASKCOD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Lemona, Španija.

 3. IMPORTGROUP

  Ukraijna

  IMPORTGROUP, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah Slano pecivo in aperitivi, import, saltwater fish, Slano pecivo in aperitivi. Sedež podjetja je v kraju Donetsk, Ukraijna.

 4. SALAZONES COBASAL S.L

  Španija

  SALAZONES COBASAL S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah salmon, sardine, dry salted cod. Sedež podjetja je v kraju Baza, Španija.

 5. SALM INVEST GROUP

  Belgija

  SALM INVEST GROUP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah smoked salmon. Sedež podjetja je v kraju Fleurus, Belgija.

 6. PREGI DI SICILIA

  Malta

  PREGI DI SICILIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Mellieha, Malta.

 7. SARL WILLIAM AND JAMES

  Francija

  SARL WILLIAM AND JAMES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah smoked salmon. Sedež podjetja je v kraju Carentan, Francija.

 8. COMERCIAL AIRAM ZAMORA

  Španija

  COMERCIAL AIRAM ZAMORA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah food sector distribution, frozen foods. Sedež podjetja je v kraju Logroño, Španija.

 9. VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V.

  Nizozemska

  VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Prekajene in soljene ribe, Marinirane ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Prekajene in soljene ribe, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Amsterdam, Nizozemska.

 10. ROMA. PHPU

  Poljska

  ROMA. PHPU, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, Ribe, predelava, Prekajene in soljene ribe, Ribe, morske, Ribe, predelava, Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Krakow, Poljska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno