• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prekajene in soljene ribe

Rezultati za

Prekajene in soljene ribe - Uvoz izvoz

 1. BACALAOS ALEJANDRA

  Španija

  BACALAOS ALEJANDRA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah dry salted cod, wet salted cod, stockfish ready to serve, salt cod fillet. Sedež podjetja je v kraju Logroño-La Rioja, Španija.

 2. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Španija

  CONSERVAS LINDA PLAYA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Prekajene in soljene ribe, Prekajene in soljene ribe, anchovies marinated in olive oil, Anchovies, anchovy fillets. Sedež podjetja je v kraju Colindres-Cantabria, Španija.

 3. ROYAL CAVIAR

  Nemčija

  ROYAL CAVIAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah caviar, Wild caviar, Farmed caviar. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 4. EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES

  Francija

  EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Calais, Francija.

 5. SIMON DUTRIAUX

  Francija

  SIMON DUTRIAUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah seafood salad. Sedež podjetja je v kraju Vendin Le Vieil, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ARGIS GALAC'SEA

  Francija

  ARGIS GALAC'SEA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Morski sadeži, globoko zmrznjeni, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Prekajene in soljene ribe, Školjke in raki, Morski sadeži, globoko zmrznjeni, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Prekajene in soljene ribe, Školjke in raki. Sedež podjetja je v kraju Lorient, Francija.

 2. ALBATROSS SEAFOODS

  Irska

  ALBATROSS SEAFOODS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah salmon, smoked salmon, fish. Sedež podjetja je v kraju Killybegs, Irska.

 3. RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A

  Portugalska

  RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Prekajene in soljene ribe, Prekajene in soljene ribe, stockfish specialties, fryst torsk, avsaltad torsk. Sedež podjetja je v kraju Torres Vedras, Portugalska.

 4. DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG

  Nemčija

  DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Prekajene in soljene ribe, frozen fish export, fish shops, Prekajene in soljene ribe, frozen fish products. Sedež podjetja je v kraju Klein Meckelsen, Nemčija.

 5. LE MOULIN DU COUVENT

  Francija

  LE MOULIN DU COUVENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Descartes, Francija.

 1. YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI

  Turčija

  YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Prekajene in soljene ribe, trout, Prekajene in soljene ribe, perch, gilthead breams. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 2. TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL

  Italija

  TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah dry salted cod, stock fish, salt cod fillet, stockfish ready to serve. Sedež podjetja je v kraju Mestre, Italija.

 1. CAVIAR PETROSSIAN

  Francija

  CAVIAR PETROSSIAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah caviar, Delicatessen products. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 2. SODIAL

  Belgija

  SODIAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Jumet, Belgija.

 3. NEPTUN SEAFOOD APS

  Danska

  NEPTUN SEAFOOD APS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah control panel. Sedež podjetja je v kraju Løgstør, Danska.

 4. LEONIDIS COMPANY

  Grčija

  LEONIDIS COMPANY, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah frozen fish products. Sedež podjetja je v kraju Kavala, Grčija.

 5. PREGI DI SICILIA

  Malta

  PREGI DI SICILIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Mellieha, Malta.

 6. SALAZONES COBASAL S.L

  Španija

  SALAZONES COBASAL S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah salmon, sardine, dry salted cod. Sedež podjetja je v kraju Baza, Španija.

 7. JAEGER-VERSAND

  Nemčija

  JAEGER-VERSAND, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bonefeld, Nemčija.

 8. SALM INVEST GROUP

  Belgija

  SALM INVEST GROUP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah smoked salmon. Sedež podjetja je v kraju Fleurus, Belgija.

 1. LVIVMOREPRODUCT

  Ukraijna

  LVIVMOREPRODUCT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, fish product, fish and processed fish products, frozen seafood, Ribe. Sedež podjetja je v kraju Lvov, Ukraijna.

 2. IMPORTGROUP

  Ukraijna

  IMPORTGROUP, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah Slano pecivo in aperitivi, import, saltwater fish, Slano pecivo in aperitivi. Sedež podjetja je v kraju Donetsk, Ukraijna.

 3. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

  Nemčija

  JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Röfingen, Nemčija.

 4. RÄUCHERZWERG

  Nemčija

  RÄUCHERZWERG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Prekajene in soljene ribe, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Ribe, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Prekajene in soljene ribe, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Neufeld, Nemčija.

 5. BASKCOD

  Španija

  BASKCOD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Lemona, Španija.

 6. ZALMKOERIER

  Nizozemska

  ZALMKOERIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah smoked salmon, wholesale of fresh fish, packaged salmon. Sedež podjetja je v kraju Urk, Nizozemska.

 7. BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH

  Vietnam

  BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah fish product, Surimi manufacturer, squid. Sedež podjetja je v kraju Ho Chi Minh, Vietnam.

 8. SALAZONES MORENO

  Španija

  SALAZONES MORENO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah anchovies, anchovy fillets. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 9. AREA SARL

  Tunizija

  AREA SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah smoked swordfish. Sedež podjetja je v kraju Tunisi, Tunizija.

 10. VIALCO SKOURTOPOULOS S.A.

  Grčija

  VIALCO SKOURTOPOULOS S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah Fish, salted, preserved fish. Sedež podjetja je v kraju Velestino, Grčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno