• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prenosni jermeni

Rezultati za

Prenosni jermeni - Uvoz izvoz

 1. MULCO-EUROPE EWIV

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Mulco-Europe EWIV is a specialist in PU timing belt technology and one of the world's leading suppliers of drive and transport solutions in mechanical engineering. With the highly developed PU timing belt ranges of Mulco members CONTINENTAL and BRECO Antriebstechnik, Mulco offers its customers a wide variety of timing belt profiles and dimensions, as well as individually manufactured timing belts for almost any application. The outstanding technical level and high quality of PU timing belts from BRECO and CONTINENTAL, combined with the application expertise of Mulco sales partners on site, embody a perfect mixture of price, performance and service. The range of synchronous pulleys, tensioning pulleys, fastening elements and other components carefully matched to the timing belts ensures the optimum functionality of the timing belt drives. One of Mulco's particular strengths is developing individual toothed belt drives for special machine construction.

 2. ERO JOINT .TANALS

  Francija

  Verified by europages badge
 3. ATG-GOMMERN

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ATG-GOMMERN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Sedež podjetja je v kraju Gommern, Nemčija.

 4. SYNCHROTECH ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  SYNCHROTECH ANTRIEBSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Sedež podjetja je v kraju Enns, Avstrija.

 5. PRATOCORDE SRL UNIPERSONALE

  Italija

  Verified by europages badge

  PRATOCORDE SRL UNIPERSONALE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Deluje tudi v panogah technical belts, ridge belts, transmission belts for motors, development belts, smooth driving belts, BELTS, transmission belts. Sedež podjetja je v kraju Montale, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BRENNER ANTRIEBS- UND TRANSPORTELEMENTE

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BRENNER ANTRIEBS- UND TRANSPORTELEMENTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Sedež podjetja je v kraju 86368 Gersthofen, Nemčija.

 2. MAFDEL

  Francija

  MAFDEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Deluje tudi v panogah thermo-weldable round belts, handling belts, special belts, reinforced notched belts. Sedež podjetja je v kraju Saint Georges D'esperanche, Francija.

 3. FAIRON BEARINGS INTERNATIONAL

  Belgija

  FAIRON BEARINGS INTERNATIONAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ležaji, kroglični, igelni in valjčni. Deluje tudi v panogah Prenosni jermeni, Tesnila in podložni material, nepremočljivi, Prenosni jermeni, industrial bearings, precision bearings, Tesnila in podložni material, nepremočljivi. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 4. BURTEK KAYIS MAK. YED. PAR. SAN. VE TIC. A.S.

  Turčija

  BURTEK KAYIS MAK. YED. PAR. SAN. VE TIC. A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Deluje tudi v panogah clothing hooks. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 5. BULLINGER ANTRIEBSTECHNIK INH. FRIEDHELM SCHEER

  Nemčija

  BULLINGER ANTRIEBSTECHNIK INH. FRIEDHELM SCHEER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Sedež podjetja je v kraju Schönaich, Nemčija.

 1. MULTISISTEM KAYIS URETIM VE GUC AKTARIM SISTEMLERI

  Turčija

  MULTISISTEM KAYIS URETIM VE GUC AKTARIM SISTEMLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Deluje tudi v panogah polyurethane. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 2. SWR EUROPE - VAN DINTHER GMBH

  Nemčija

  SWR EUROPE - VAN DINTHER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehanski transportni sistemi in deli. Deluje tudi v panogah Prenosni jermeni, Open sided V belts, trapezoidal rubber belts, Prenosni jermeni, Joined V belts. Sedež podjetja je v kraju Bochum, Nemčija.

 1. HIT POWER TRANSMISSION LIMITED

  Kitajska

  HIT POWER TRANSMISSION LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 2. BELTIMPORT

  Ukraijna

  BELTIMPORT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 3. LECHEVALIER VANNES

  Francija

  LECHEVALIER VANNES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mehanski vezni deli. Deluje tudi v panogah Prenosni jermeni, Mehanski transportni sistemi in deli, gear drive shafts, Prenosni jermeni, clutches for transmissions, Mehanski transportni sistemi in deli. Sedež podjetja je v kraju Vannes, Francija.

 4. RIZHI TRANSMISSION OF POWER SYSTEM(SHANGHAI)CO.,LTD

  Kitajska

  RIZHI TRANSMISSION OF POWER SYSTEM(SHANGHAI)CO.,LTD, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Deluje tudi v panogah pvc conveyor belts, industrial belts, timing belts, pulleys. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 5. WEYER LUXEMBOURG

  Luksemburg

  WEYER LUXEMBOURG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Deluje tudi v panogah Posebno jeklo, Tesnila, industrial supplies, supplies for mechanical, pneumatic and hydraulic equipment, Posebno jeklo, Tesnila. Sedež podjetja je v kraju Luxembourg, Luksemburg.

 6. ARTI LTD

  Ukraijna

  ARTI LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - tehnični izdelki za industrijo. Deluje tudi v panogah Prenosni jermeni, transmission belts, technical belts, Prenosni jermeni, rubber belts. Sedež podjetja je v kraju Kharkiv, Ukraijna.

 7. CASA DEL CUSCINETTO S.P.A.

  Italija

  CASA DEL CUSCINETTO S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ležaji, kroglični, igelni in valjčni. Deluje tudi v panogah Prenosni jermeni, Moto-reduktorji, Prenosni jermeni, Moto-reduktorji. Sedež podjetja je v kraju Porcari, Italija.

 8. BANDATECH S.A. DE C.V.

  Mehika

  BANDATECH S.A. DE C.V., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Sedež podjetja je v kraju Queretaro, Mehika.

 1. STARKLINE INDUSTRIAL BELTS - CONVEYING AND TRANSMISSION

  Madžarska

  STARKLINE INDUSTRIAL BELTS - CONVEYING AND TRANSMISSION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Sedež podjetja je v kraju Röszke, Madžarska.

 2. SEARCH4PARTS LIMITED

  Združena Kraljevina

  SEARCH4PARTS LIMITED, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Verige. Deluje tudi v panogah Ležaji, kroglični, Mehanski transportni sistemi in deli, Prenosni jermeni, lubricants, Ležaji, kroglični, Mehanski transportni sistemi in deli, Prenosni jermeni. Sedež podjetja je v kraju Leeds, Združena Kraljevina.

 3. MBL ANTRIEBSTECHNIK DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  MBL ANTRIEBSTECHNIK DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Sedež podjetja je v kraju Neuss, Nemčija.

 4. RULMENTIKA

  Romunija

  RULMENTIKA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Prenosni jermeni, Verige, Prenosni jermeni, Verige. Sedež podjetja je v kraju Iasi, Romunija.

 5. 123ROULEMENT

  Francija

  123ROULEMENT, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Deluje tudi v panogah Mehanski vezni deli, sealing ring, bearings, Bearings, Mehanski vezni deli. Sedež podjetja je v kraju Fretin, Francija.

 6. GERBEREI SELLMANN GMBH

  Nemčija

  GERBEREI SELLMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Deluje tudi v panogah Usnje, kože in krzna, Usnjena galanterija, Torbe, poslovni kovčki in ročne torbice, Potovanje - artikli, Usnje, kože in krzna, Usnjena galanterija, Torbe, poslovni kovčki in ročne torbice, Potovanje - artikli. Sedež podjetja je v kraju Vlotho, Nemčija.

 7. FIRMA WALDECKER

  Nemčija

  FIRMA WALDECKER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Pivo, Industrija pijač - stroji in oprema, Pivovarne - stroji in oprema, Prenosni jermeni, Pivo, Industrija pijač - stroji in oprema, Pivovarne - stroji in oprema, Prenosni jermeni. Sedež podjetja je v kraju Mendig, Nemčija.

 8. MASTERMODERNPLAST

  Združena Kraljevina

  MASTERMODERNPLAST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Deluje tudi v panogah food sector distribution, butcher transport. Sedež podjetja je v kraju Leicester, Združena Kraljevina.

 9. FEC CONSULTING

  Danska

  FEC CONSULTING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Deluje tudi v panogah straps, conveyor belts. Sedež podjetja je v kraju Skævinge, Danska.

 10. SUINPE, JOSEP MARIA PEÑALVER

  Španija

  SUINPE, JOSEP MARIA PEÑALVER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosni jermeni. Sedež podjetja je v kraju Sant Fruitós De Bages, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno