• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pripravki na sadni osnovi

Rezultati za

Pripravki na sadni osnovi - Uvoz izvoz

 1. KASAG SWISS AG

  Švica

  Verified by europages badge

  KASAG is a medium-sized industrial company in Langnau in the Swiss region of Emmental. Since 1929, the company has been creating jobs in this region for a qualified skilled workforce. This hilly region in the canton of Bern, endowed with a beautiful landscape, is not just home to the world-renowned cheese with holes, but also to numerous innovative companies that have gained a great reputation globally. KASAG is one of them. Design and construction of devices, containers, pressure vessels, heat exchangers, fractionating columns, assemblies, etc. for the chemical and pharmaceutical industries, as well as food, environmental and bioengineering. Engineering and manufacture of batch cooking plants for producing fruit bases, jams, compotes, marmalades, sauces, vegetables and other foods. Engineering of installations for heat recovery from waste water systems, as well as production and assembly of sewer heat exchangers for different types of sewers.

 2. F2S S.A.S.

  Francija

  F2S S.A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Pripravki na sadni osnovi, Pripravki na sadni osnovi, exotic fruit drink and juice, stewed fruit, fruit coulis. Sedež podjetja je v kraju Valence, Francija.

 3. CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER

  Nemčija

  CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Sedež podjetja je v kraju Offenbach, Nemčija.

 4. MNDGIDA

  Turčija

  MNDGIDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah Preserves, jams and marmalades, honey, breakfast included. Sedež podjetja je v kraju Kazan/ankara, Turčija.

 5. SOC. AGR. MONTELAURO S.S.

  Italija

  SOC. AGR. MONTELAURO S.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah marmalades. Sedež podjetja je v kraju Monterosso Almo, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG

  Nemčija

  JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 2. AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO.

  Italija

  AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah orange preserves. Sedež podjetja je v kraju Campobello Di Mazara, Italija.

 3. KEYWAN FRUITS

  Turčija

  KEYWAN FRUITS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Sedež podjetja je v kraju Dalaman, Turčija.

 4. TIM.CO LLC

  Rusija

  TIM.CO LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščice. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni, Dietna in organska hrana, Pripravki na sadni osnovi, Posušeno sadje, Sokovi, sadni, Dietna in organska hrana, Pripravki na sadni osnovi, Posušeno sadje. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 5. RACIMO INDUSTRY SARL

  Alžirija

  RACIMO INDUSTRY SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Sedež podjetja je v kraju Alger, Alžirija.

 1. J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H

  Avstrija

  J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Sedež podjetja je v kraju Groß-Enzersdorf, Avstrija.

 2. GAGET SA

  Francija

  GAGET SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana in pijača - komponente. Deluje tudi v panogah Pripravki na sadni osnovi, flavouring products for food, caramel, Pripravki na sadni osnovi. Sedež podjetja je v kraju Nogent-Sur-Seine, Francija.

 1. ALFA-NISTRU SA

  Moldavija

  ALFA-NISTRU SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve, Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Soroca, Moldavija.

 2. EMEK GIDA INC.

  Turčija

  EMEK GIDA INC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 3. MAMMA MIA SRL

  Italija

  MAMMA MIA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah spreadable fruit creams, preserves, marmalades, fruit nectars. Sedež podjetja je v kraju Siracusa, Italija.

 4. D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L.

  Italija

  D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah preserves, biological marmalade, Production of high-quality fresh fruit juices, organic farming preserves. Sedež podjetja je v kraju Giuliano Teatino, Italija.

 5. MARMELADENHERZ

  Nemčija

  MARMELADENHERZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah marmalades, sugarless jams, fruit chutneys. Sedež podjetja je v kraju Markt Schwaben, Nemčija.

 6. STREECK SPECIALITEITEN

  Nizozemska

  STREECK SPECIALITEITEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Sedež podjetja je v kraju Nieuwegein, Nizozemska.

 7. IDIA SRL

  Italija

  IDIA SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah marmalades, preserves, biological marmalade, organic farming preserves. Sedež podjetja je v kraju Crotone, Italija.

 8. GNT FRANCE SARL

  Francija

  GNT FRANCE SARL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah food ingredients. Sedež podjetja je v kraju Champagne-Au-Mont-D'or, Francija.

 1. TESORI DI SICILIA

  Italija

  TESORI DI SICILIA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah marmalades, typical honeys, flavoured marzipan, traditional product. Sedež podjetja je v kraju Nicosia, Italija.

 2. CROPSAL SARL

  Francija

  CROPSAL SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah Preserves, jams and marmalades, fruit jellies, preserves. Sedež podjetja je v kraju Nousty, Francija.

 3. COYOXOCHIAT / MONTAÑA VERDE

  Mehika

  COYOXOCHIAT / MONTAÑA VERDE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Sedež podjetja je v kraju Puebla, Mehika.

 4. MS EXPERT PR SRL

  Romunija

  MS EXPERT PR SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Sedež podjetja je v kraju Brasov, Romunija.

 5. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Poljska

  AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah Pripravki na sadni osnovi, Zelenjava, vložena, Pripravki na sadni osnovi, Preserves, jams and marmalades, Zelenjava, vložena. Sedež podjetja je v kraju Drzewica, Poljska.

 6. ZENA EXOTICFRUITS SA

  Senegal

  ZENA EXOTICFRUITS SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Sedež podjetja je v kraju Dakar, Senegal.

 7. ELIAZCO GROUP

  Libanon

  ELIAZCO GROUP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah food industry. Sedež podjetja je v kraju Haddath, Libanon.

 8. WIMAR-CHLODNIA SP. Z O.O.

  Poljska

  WIMAR-CHLODNIA SP. Z O.O., ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah ice-cream shops, frozen vegetables, frozen fruit, deep-freezing. Sedež podjetja je v kraju Radwankow Szlachecki, Poljska.

 9. VALLISER, S.L.

  Španija

  VALLISER, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Sedež podjetja je v kraju Vilobí Del Penedès, Španija.

 10. PRIMERANO S.R.L.

  Italija

  PRIMERANO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah candied fruits, marmalades, fruit juices, citrus trees. Sedež podjetja je v kraju Rosarno, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za