• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prirezovalni stroji- tekstil

Rezultati za

Prirezovalni stroji- tekstil - Uvoz izvoz

 1. EUROLASER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Eurolaser is your partner in the world of laser technology, the specialist for laser systems for cutting, engraving and marking of different materials such as acrylic, wood, textiles and plastic films. We provide extensive support from a single source. Our cutting machines are used in the advertising industry, automotive industry, clothing industry, for furniture manufacture and interiors, for membrane keyboards and the electronics industry, for model building and architecture and much more.

 2. GARDINERY INTERNATIONAL

  Romunija

  GARDINERY INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Deluje tudi v panogah Tekstilna vlakna, naravna, Tkanine, mešane, Tekstilna vlakna, naravna, Tkanine, mešane. Sedež podjetja je v kraju Cluj-Napoca, Romunija.

 3. MULTI-PLOT EUROPE GMBH

  Nemčija

  MULTI-PLOT EUROPE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Deluje tudi v panogah Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Črnila, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Črnila, CAD-program för skärning, electronic tintometers. Sedež podjetja je v kraju Bad Emstal, Nemčija.

 4. MIRAMAC MACHINERY

  Turčija

  MIRAMAC MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Sedež podjetja je v kraju Kayseri, Turčija.

 5. SANODOR

  Romunija

  SANODOR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Odeje, posteljna pregrinjala, pernice in prešite odeje. Deluje tudi v panogah Moška konfekcija, Prirezovalni stroji, tekstil, Ženska konfekcija, Perilo, posteljno, Moška konfekcija, Prirezovalni stroji, tekstil, Ženska konfekcija, Perilo, posteljno. Sedež podjetja je v kraju Piatra Neamt, Romunija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BAJAS INDUSTRIE - DÉCOUPE INDUSTRIELLE

  Francija

  BAJAS INDUSTRIE - DÉCOUPE INDUSTRIELLE, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Sedež podjetja je v kraju La Clayette, Francija.

 2. DKTEX

  Bolgarija

  DKTEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Deluje tudi v panogah Tekstil - zbiranje in recikliranje, wadding, stapling textiles and textile products, Tekstil - zbiranje in recikliranje. Sedež podjetja je v kraju Shipkovo, Bolgarija.

 3. WILHELM HOLZHAUSER SERVICE E.K.

  Nemčija

  WILHELM HOLZHAUSER SERVICE E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Deluje tudi v panogah Tekstilno oblikovanje, Tekstilno oblikovanje, textile machinery, sample cases. Sedež podjetja je v kraju Vierkirchen, Nemčija.

 4. VAELLA MASCHINEN SRL

  Romunija

  VAELLA MASCHINEN SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Šivalni stroji, hišni, Prirezovalni stroji, tekstil, Likalni stroji, industrijski, Trikotaža - stroji in dodatki, Šivalni stroji, hišni, Prirezovalni stroji, tekstil, Likalni stroji, industrijski, Trikotaža - stroji in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 5. COBBY'S

  Belgija

  COBBY'S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zbiranje in recikliranje raznih predmetov. Deluje tudi v panogah Viški blaga, Niti in preje, naravne, Prirezovalni stroji, tekstil, Blago, Viški blaga, Niti in preje, naravne, Prirezovalni stroji, tekstil, Blago. Sedež podjetja je v kraju Drongen, Belgija.

 1. HAMON

  Francija

  HAMON, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 2. COMHAIRE INTERNATIONAL

  Belgija

  COMHAIRE INTERNATIONAL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Prirezovalni stroji, tekstil, Kosmičenje tekstila - stroji in snovi, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Prirezovalni stroji, tekstil, Kosmičenje tekstila - stroji in snovi, machines for treating and finishing textile fibres. Sedež podjetja je v kraju Gent, Belgija.

 1. ZUND BENELUX

  Nizozemska

  ZUND BENELUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Deluje tudi v panogah cutters, Cutting system. Sedež podjetja je v kraju Eersel, Nizozemska.

 2. KONMAKSAN

  Turčija

  KONMAKSAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Deluje tudi v panogah sewing tables. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. OZBILIM TEXTILE MACHINERY

  Turčija

  OZBILIM TEXTILE MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. STITCHER GMBH SEWING-MACHINES

  Nemčija

  STITCHER GMBH SEWING-MACHINES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Pletilni stroji in pribor (za industrijo), Prirezovalni stroji, tekstil, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Pletilni stroji in pribor (za industrijo), Prirezovalni stroji, tekstil. Sedež podjetja je v kraju Hagen, Nemčija.

 5. FREEMAN SCHWABE MACHINERY

  Združene Države

  FREEMAN SCHWABE MACHINERY, ki deluje v panogi Orodni stroji za industrijsko razrezovanje. Deluje tudi v panogah Razrezovanje papirja - stroji in oprema, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Prirezovalni stroji, tekstil, Razrezovanje plastike - stroji, Razrezovanje papirja - stroji in oprema, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Prirezovalni stroji, tekstil, Razrezovanje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Cincinnati, Združene Države.

 6. CHARLES SMALL LDA - AGÊNCIA DE MÁQUINAS E PRODUTOS TEXTÊIS

  Portugalska

  CHARLES SMALL LDA - AGÊNCIA DE MÁQUINAS E PRODUTOS TEXTÊIS, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Deluje tudi v panogah machinery for textile products, Sewing machines for textiles, textile machinery, textile machinery maintenance. Sedež podjetja je v kraju Vila Nova De Famalicão, Portugalska.

 7. MERCERIE NET

  Romunija

  MERCERIE NET, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Šivalni stroji, hišni. Deluje tudi v panogah Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Likalniki, gospodinjski, Prirezovalni stroji, tekstil, Stroji in oprema za vezenje, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Likalniki, gospodinjski, Prirezovalni stroji, tekstil, Stroji in oprema za vezenje. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 8. INTERFASHION PRODESIGN S.R.L.

  Romunija

  INTERFASHION PRODESIGN S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila, Moška konfekcija, Ženska konfekcija, Oplemenitenje tekstila, Moška konfekcija, Ženska konfekcija. Sedež podjetja je v kraju Bradu, Romunija.

 1. ALPHAFORM AG

  Nemčija

  ALPHAFORM AG, ki deluje v panogi Optika - instrumenti. Deluje tudi v panogah Medicinska in kirurška optika - instrumenti, Prirezovalni stroji, tekstil, Elektrika - aparatura, Testirna oprema, Medicinska in kirurška optika - instrumenti, Prirezovalni stroji, tekstil, Elektrika - aparatura, Testirna oprema. Sedež podjetja je v kraju Feldkirchen, Nemčija.

 2. MARIA KILIC

  Turčija

  MARIA KILIC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Deluje tudi v panogah Perilo, posteljno, Brisače, kopalniške, Dodatki za svečane obleke, Perilo, posteljno, Brisače, kopalniške, Dodatki za svečane obleke. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. OZER MACHINE TEXTILE INDUSTRY TRADE LTD. CO.

  Turčija

  OZER MACHINE TEXTILE INDUSTRY TRADE LTD. CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Deluje tudi v panogah Textile machine manufacture, Machine manufacturing. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. LAMOTEX

  Belgija

  LAMOTEX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Sedež podjetja je v kraju Deerlijk, Belgija.

 5. DUO TAILOR SRL

  Romunija

  DUO TAILOR SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Deluje tudi v panogah Ženska konfekcija, Moška konfekcija, Zaščitna in delovna oblačila, Spalna oblačila, Ženska konfekcija, Moška konfekcija, Zaščitna in delovna oblačila, Spalna oblačila. Sedež podjetja je v kraju Brad, Romunija.

 6. ZAELLA PARIS

  Francija

  ZAELLA PARIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 7. DRACO. GRZEGORZ KAZMIERCZAK

  Poljska

  DRACO. GRZEGORZ KAZMIERCZAK, ki deluje v panogi Prirezovalni stroji, tekstil. Sedež podjetja je v kraju Koscian, Poljska.

 8. KRUSZGEO WIELKOPOLSKIE KOPALNIE SP. Z O.O.

  Poljska

  KRUSZGEO WIELKOPOLSKIE KOPALNIE SP. Z O.O., ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Prirezovalni stroji, tekstil, Prirezovalni stroji, tekstil. Sedež podjetja je v kraju Poznan, Poljska.

 9. T.W. EATON & CO. LIMITED

  Združena Kraljevina

  T.W. EATON & CO. LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Prirezovalni stroji, tekstil, Prirezovalni stroji, tekstil. Sedež podjetja je v kraju Nottingham, Združena Kraljevina.

 10. AMKODOR O A O

  Belorusija

  AMKODOR O A O, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Prirezovalni stroji, tekstil, Prirezovalni stroji, tekstil. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Prirezovalni stroji- tekstil - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.405 Podjetja