• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rafinerije nafte - naprave in oprema

Rezultati za

Rafinerije nafte - naprave in oprema - Uvoz izvoz

 1. STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED

  Združena Kraljevina

  STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Izmenjevalniki toplote, Izmenjevalniki toplote, coolers, Luftkylda kondensorer. Sedež podjetja je v kraju Aylesbury, Združena Kraljevina.

 2. VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI

  Turčija

  VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Filtri za olje, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Filtri za olje, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, fryers for institutions, restaurant and hotel equipment rental. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. KALHOUR OILFIELD EQUIPMENTS LTD.

  Združeni arabski emirati

  KALHOUR OILFIELD EQUIPMENTS LTD., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah carbon pipes, fitting, industrial valves. Sedež podjetja je v kraju Dubai, Združeni arabski emirati.

 4. T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE

  Italija

  T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Monserrato, Italija.

 5. VITCOM GLOBAL SOLUTIONS

  Združena Kraljevina

  VITCOM GLOBAL SOLUTIONS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah heaters, refinery. Sedež podjetja je v kraju Bournemouth, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING

  Italija

  STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah water purifiers, components for valves, tool agents and representatives. Sedež podjetja je v kraju Busseto, Italija.

 2. LLC DERSIM

  Ukraijna

  LLC DERSIM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelska proizvodnja, Visable supports the Ukrainian companies, Poljedelska proizvodnja, sunflower oil, refined industrial oils, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Kahovka, Ukraijna.

 3. OPUS DEVELOPPEMENT

  Francija

  OPUS DEVELOPPEMENT, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci, Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Montpellier, Francija.

 4. FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE

  Francija

  FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci, Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Brest, Francija.

 5. SOLS MEDITERRANEE

  Francija

  SOLS MEDITERRANEE, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci, Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Milhaud, Francija.

 1. ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR

  Francija

  ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci, Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Tonnay Charente, Francija.

 2. I.T.EX QUALITY SERVICES

  Italija

  I.T.EX QUALITY SERVICES, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Rafinerije nafte - naprave in oprema, systems and equipment for oil refineries, systems and equipment for gas pipelines, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Rafinerije nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju San Donato Milanese, Italija.

 1. BATIR FRANCE INGENIERIE

  Francija

  BATIR FRANCE INGENIERIE, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci, Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Chateaubourg, Francija.

 2. FRANCE REALISATIONS

  Francija

  FRANCE REALISATIONS, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci, Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Bregnier Cordon, Francija.

 3. PIGNAT

  Francija

  PIGNAT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Steklo, za industrijo, Rafinerije nafte - naprave in oprema, Steklo, za industrijo, Rafinerije nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Genas Cedex, Francija.

 4. SECTION URBAINE

  Francija

  SECTION URBAINE, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci, Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Strasbourg, Francija.

 5. TERIMMO ATLANTIQUE

  Francija

  TERIMMO ATLANTIQUE, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci, Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Belleville Sur Vie, Francija.

 6. BEOLETTO

  Francija

  BEOLETTO, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci, Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Le Haillan, Francija.

 7. CHANZY SAS

  Francija

  CHANZY SAS, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci, Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Marly, Francija.

 8. LOTIM S

  Francija

  LOTIM S, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci, Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju L Abergement Clemenciat, Francija.

 1. SHANDONG HONGDA TECHNOLOGY GROUP CO., LTD.

  Kitajska

  SHANDONG HONGDA TECHNOLOGY GROUP CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Tank, heat exchangers. Sedež podjetja je v kraju Jinan, Kitajska.

 2. HUADU LONG METAL PROCESSING MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD

  Kitajska

  HUADU LONG METAL PROCESSING MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Xuchang, Kitajska.

 3. MOTUL TECH

  Francija

  MOTUL TECH, ki deluje v panogi Naftna goriva in dodatki. Deluje tudi v panogah Rafinerije nafte - naprave in oprema, Rafinerije nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Aubervilliers, Francija.

 4. SOCIETE NAZAIRIENNE DE DEVELOPPEMENT

  Francija

  SOCIETE NAZAIRIENNE DE DEVELOPPEMENT, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci, Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju St Nazaire, Francija.

 5. ATLANTIQUE PAVAGE

  Francija

  ATLANTIQUE PAVAGE, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci, Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Bordeaux, Francija.

 6. OIL MACHINE WORLD

  Kitajska

  OIL MACHINE WORLD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zhengzhou, Kitajska.

 7. KOCH-GLITSCH

  Belgija

  KOCH-GLITSCH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Filtriranje - naprave in materiali, Filtriranje - naprave in materiali, gas filters. Sedež podjetja je v kraju Wijnegem, Belgija.

 8. CABINET VILLAIN SA

  Francija

  CABINET VILLAIN SA, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci, Športni objekti, Javni nasadi - igre na prostem, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Mantes La Ville, Francija.

 9. AVISTA OIL AG

  Nemčija

  AVISTA OIL AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rafinerije nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Uetze, Nemčija.

 10. DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC

  Maroko

  DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Rafinerije nafte - naprave in oprema, Kotlarstvo za letalstvo, Rafinerije nafte - naprave in oprema, Kotlarstvo za letalstvo. Sedež podjetja je v kraju CASABLANCA, Maroko.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno