• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rastline iz rastlinjakov

Rezultati za

Rastline iz rastlinjakov - Uvoz izvoz

 1. LOTOS K

  Ukraijna

  LOTOS K, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline iz rastlinjakov. Sedež podjetja je v kraju Glevakha, Kyiv State, Ukraijna.

 2. SERA TEKNIK

  Turčija

  SERA TEKNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline iz rastlinjakov. Deluje tudi v panogah greenhouse flowers, greenhouse fruits, greenhouse products, greenhouses. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 3. ECO SERA SISTEMLERI

  Turčija

  ECO SERA SISTEMLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Rastline iz rastlinjakov, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Kmetijstvo - stroji in oprema, greenhouses for market gardening, Rastline iz rastlinjakov, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Kmetijstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 4. SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI

  Turčija

  SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline iz rastlinjakov. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, greenhouse products, nursery greenhouses, boilers for greenhouses, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 5. BLUMEN-BERRET GMBH

  Nemčija

  BLUMEN-BERRET GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Mühlacker, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CASITA HERMOSA PIANTE

  Italija

  CASITA HERMOSA PIANTE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Rastline iz rastlinjakov. Deluje tudi v panogah orchids, ornamental plants. Sedež podjetja je v kraju Ruvo Di Puglia, Italija.

 2. HIVERNACLEHORTA

  Španija

  HIVERNACLEHORTA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline iz rastlinjakov. Deluje tudi v panogah wholesale flowers and plants, aromatic plants, decorated vases, greenhouse flowers. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 3. RIEBL- GELTINGER

  Nemčija

  RIEBL- GELTINGER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Pfeffenhausen, Nemčija.

 4. JOACHIM REIMANN

  Nemčija

  JOACHIM REIMANN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Sadje, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov. Sedež podjetja je v kraju Neugersdorf, Nemčija.

 5. GERT HÖFER

  Nemčija

  GERT HÖFER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Dresden, Nemčija.

 1. STEFAN SCHÄDLER

  Nemčija

  STEFAN SCHÄDLER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Zeltingen-Rachtig, Nemčija.

 2. BLUMEN STIERLE-WAGNER

  Nemčija

  BLUMEN STIERLE-WAGNER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Sadje, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov. Sedež podjetja je v kraju Böblingen, Nemčija.

 1. BLUMEN ERTLE

  Nemčija

  BLUMEN ERTLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Sontheim, Nemčija.

 2. BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR

  Nemčija

  BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 3. BLUMEN-ATELIER SCHWARZ

  Nemčija

  BLUMEN-ATELIER SCHWARZ, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Bottrop, Nemčija.

 4. WALTER HEERMANN GMBH

  Nemčija

  WALTER HEERMANN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Stuttgart, Nemčija.

 5. ROSENHOF BEUTLER

  Nemčija

  ROSENHOF BEUTLER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Sadje, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov. Sedež podjetja je v kraju Vaihingen, Nemčija.

 6. FLORAPRIMA GMBH

  Nemčija

  FLORAPRIMA GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Wendeburg, Nemčija.

 7. WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Nemčija

  WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Büren, Nemčija.

 8. BLUMENHAUS WALTER HEIMANN

  Nemčija

  BLUMENHAUS WALTER HEIMANN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Giengen, Nemčija.

 1. OPPERMANN FLORISTIK

  Avstrija

  OPPERMANN FLORISTIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Ampflwang, Avstrija.

 2. BERINGGAARD APS

  Danska

  BERINGGAARD APS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, posušeno. Deluje tudi v panogah Bonsaji, Rastline, cvetoče, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne, Bonsaji, Rastline, cvetoče, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Gilleleje, Danska.

 3. VAN HAGE & CO LTD

  Združena Kraljevina

  VAN HAGE & CO LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah Rastline, zelenolistne, Rastline, cvetoče, Bonsaji, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne, Rastline, cvetoče, Bonsaji, Rastline iz rastlinjakov. Sedež podjetja je v kraju Ware, Združena Kraljevina.

 4. BLUMENZAUBER MONIKA MAMERO

  Nemčija

  BLUMENZAUBER MONIKA MAMERO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Sadje, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 5. FLOWER DREAMS LDA

  Portugalska

  FLOWER DREAMS LDA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline iz rastlinjakov. Deluje tudi v panogah plants and flowers from all over the world. Sedež podjetja je v kraju Rio De Mouro, Portugalska.

 6. NOORDAM

  Nizozemska

  NOORDAM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline, cvetoče. Deluje tudi v panogah Rastline iz rastlinjakov, Rastline iz rastlinjakov, cut flowers. Sedež podjetja je v kraju S-Gravenzande, Nizozemska.

 7. HORTICULTURE HALLEUX

  Belgija

  HORTICULTURE HALLEUX, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah Rastline, cvetoče, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, cvetoče, Rastline iz rastlinjakov. Sedež podjetja je v kraju Boirs, Belgija.

 8. VIEWPOINT ENTERPRISE CO., LTD.

  Tajvan

  VIEWPOINT ENTERPRISE CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline iz rastlinjakov. Sedež podjetja je v kraju Taichung City, Tajvan.

 9. SABINE KRÖPER

  Nemčija

  SABINE KRÖPER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Crailsheim, Nemčija.

 10. BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH

  Nemčija

  BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno