• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ribe v konzervah

Rezultati za

Ribe v konzervah - Uvoz izvoz

 1. DISTRAZUR

  Francija

  Verified by europages badge

  DISTRAZUR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Pijače, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Ribe v konzervah, Omake, Pijače, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Ribe v konzervah, Omake. Sedež podjetja je v kraju Malataverne, Francija.

 2. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Nemčija

  Verified by europages badge

  IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Zelenjava, konzervirana, Sir, Olive, Začimbe, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Fine food, Ribe v konzervah, fresh vegetables. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 3. DGM SHIPPING AS

  Estonija

  DGM SHIPPING AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 4. CARLINO SRL

  Italija

  CARLINO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah Gastronomske specialitete, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Anchovies, Gastronomske specialitete, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Sedež podjetja je v kraju Sciacca, Italija.

 5. CONSERVAS HOYA

  Španija

  CONSERVAS HOYA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Raki v konzervah, tuna, Ribe v konzervah, Raki v konzervah, anchovies. Sedež podjetja je v kraju Santoña-Cantabria, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. EIRASMAR

  Španija

  EIRASMAR, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Školjke v konzervah, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Ribe v konzervah, shellfish, Školjke v konzervah, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 2. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Nemčija

  OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Sadne konzerve, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe v konzervah, Sadne konzerve, Espresso coffees, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Sedež podjetja je v kraju Augsburg, Nemčija.

 3. CMC FOOD SP.ZO.O.

  Poljska

  CMC FOOD SP.ZO.O., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Olja, rastlinska. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Ribe v konzervah, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, sweet and sour vegetables, Olivno olje, Ribe v konzervah, Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Sedež podjetja je v kraju Inwald, Poljska.

 4. SUPOY

  Ukraijna

  SUPOY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah products for aviculture, preserves in oil, Marketing of preserved seafood, production of tinned fish. Sedež podjetja je v kraju Cherkasy, Ukraijna.

 5. JEALSA

  Španija

  JEALSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah tuna in olive oil, tinned seafood, preserved shellfish, packaged tuna. Sedež podjetja je v kraju Boiro (a Coruña), Španija.

 1. FJOKSAK AS

  Norveška

  FJOKSAK AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Ålesund, Norveška.

 2. FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA

  Portugalska

  FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Póvoa De Varzim, Portugalska.

 1. LINEA GASTRO GMBH

  Nemčija

  LINEA GASTRO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dietna in organska hrana. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Jedila, gotova in za sladokusce, Gastronomske specialitete, Ribe v konzervah, Jedila, gotova in za sladokusce, Gastronomske specialitete. Sedež podjetja je v kraju Badenweiler, Nemčija.

 2. CONSERVAS LAVIN

  Španija

  CONSERVAS LAVIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Santoña, Španija.

 3. SPANISH GOURMET TRADING

  Španija

  SPANISH GOURMET TRADING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Hrana za sladokusce, Wines - Spain, olive oil, Ribe v konzervah, Hrana za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Mairena Del Aljarafe, Španija.

 4. CONSERVAS REZUMAR

  Španija

  CONSERVAS REZUMAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah anchovies marinated in olive oil. Sedež podjetja je v kraju Laredo, Španija.

 5. FAGURI PROD OÜ

  Estonija

  FAGURI PROD OÜ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 6. LUÇAS & C.ª, LDA.

  Portugalska

  LUÇAS & C.ª, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah fish pate and pastes, tinned fish, tinned seafood. Sedež podjetja je v kraju Matosinhos, Portugalska.

 7. COFACO AÇORES, SA

  Portugalska

  COFACO AÇORES, SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah tinned seafood. Sedež podjetja je v kraju Lisboa, Portugalska.

 8. THE VILLAGE SHOPPE LTD

  Združena Kraljevina

  THE VILLAGE SHOPPE LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah tinned fish, tinned beef. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 1. CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A.

  Portugalska

  CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Lisboa, Portugalska.

 2. KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sol. Deluje tudi v panogah Moka in zdrob, Ribe v konzervah, Lepenka za embalažno industrijo, Lepenka, posebna in tehnična, Moka in zdrob, Ribe v konzervah, Lepenka za embalažno industrijo, Lepenka, posebna in tehnična. Sedež podjetja je v kraju Bremerhaven, Nemčija.

 3. VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER

  Francija

  VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, Tomato paste, konserverad tonfisk, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 4. LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA

  Portugalska

  LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Ribe v konzervah, dried fish, frozen fish, frozen fish export. Sedež podjetja je v kraju Gafanha Da Nazaré, Portugalska.

 5. ITALIA NET FOOD SNC

  Italija

  ITALIA NET FOOD SNC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno, wholesale of cakes and pastries, canned pulses, Ribe v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Reggio Emilia, Italija.

 6. AZAIS POLITO

  Francija

  AZAIS POLITO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju SETE, Francija.

 7. LICATA A. & C. SNC

  Italija

  LICATA A. & C. SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah salted anchovies, anchovies. Sedež podjetja je v kraju Sciacca, Italija.

 8. ANCHOASDELUXE

  Španija

  ANCHOASDELUXE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Pontejos, Španija.

 9. GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE

  Italija

  GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, predelava. Deluje tudi v panogah Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe v konzervah, fish processing equipment, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Sala Baganza, Italija.

 10. CONSERVAS Mª ASUN VELAR

  Španija

  CONSERVAS Mª ASUN VELAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah packaged pelamyd. Sedež podjetja je v kraju Castro Urdiales, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno