• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ribe v konzervah

Rezultati za

Ribe v konzervah - Uvoz izvoz

 1. DELFINO BATTISTA SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  Still nowadays, the processing steps are entirely handmade in its well equipped workshop: selecting the raw material, checking the product, processing and preparing are closely monitored so that the processing standards are guaranteed to be according to the laws in force. All Delfino Battista's products are free from preservatives and chemical additives so that the quality and the natural taste are preserved as well as having guaranteed and genuine products.

 2. DISTRAZUR

  Francija

  Verified by europages badge

  DISTRAZUR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Pijače, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Ribe v konzervah, Omake, Pijače, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Ribe v konzervah, Omake. Sedež podjetja je v kraju Malataverne, Francija.

 3. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Sadne konzerve, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe v konzervah, Sadne konzerve, Foodstuffs, organic, food imports, raw materials for food industry, Espresso coffees. Sedež podjetja je v kraju Augsburg, Nemčija.

 4. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Nemčija

  Verified by europages badge

  IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Zelenjava, konzervirana, Sir, Olive, Začimbe, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Fine food, Ribe v konzervah, fresh vegetables. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 5. DGM SHIPPING AS

  Estonija

  DGM SHIPPING AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CARLINO SRL

  Italija

  CARLINO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah Gastronomske specialitete, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Anchovies, Gastronomske specialitete, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Sedež podjetja je v kraju Sciacca, Italija.

 2. CONSERVAS HOYA

  Španija

  CONSERVAS HOYA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Raki v konzervah, tuna, Ribe v konzervah, Raki v konzervah, anchovies. Sedež podjetja je v kraju Santoña-Cantabria, Španija.

 3. EIRASMAR

  Španija

  EIRASMAR, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Školjke v konzervah, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Ribe v konzervah, shellfish, Školjke v konzervah, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 4. JENRAD CORPORATION (PTY) LTD

  Južna Afrika

  JENRAD CORPORATION (PTY) LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, water supplier, oats. Sedež podjetja je v kraju Cape Town, Južna Afrika.

 5. JEALSA

  Španija

  JEALSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah tuna in olive oil, tinned seafood, preserved shellfish, packaged tuna. Sedež podjetja je v kraju Boiro (a Coruña), Španija.

 1. CMC FOOD SP.ZO.O.

  Poljska

  CMC FOOD SP.ZO.O., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Olja, rastlinska. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Ribe v konzervah, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, sweet and sour vegetables, Olivno olje, Ribe v konzervah, Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Sedež podjetja je v kraju Inwald, Poljska.

 2. SUPOY

  Ukraijna

  SUPOY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah products for aviculture, preserves in oil, Marketing of preserved seafood, production of tinned fish. Sedež podjetja je v kraju Cherkasy, Ukraijna.

 1. SPANISH GOURMET TRADING

  Španija

  SPANISH GOURMET TRADING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Hrana za sladokusce, Wines - Spain, olive oil, Ribe v konzervah, Hrana za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Mairena Del Aljarafe, Španija.

 2. FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA

  Portugalska

  FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Póvoa De Varzim, Portugalska.

 3. FJOKSAK AS

  Norveška

  FJOKSAK AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Ålesund, Norveška.

 4. LINEA GASTRO GMBH

  Nemčija

  LINEA GASTRO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dietna in organska hrana. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Jedila, gotova in za sladokusce, Gastronomske specialitete, Ribe v konzervah, Jedila, gotova in za sladokusce, Gastronomske specialitete. Sedež podjetja je v kraju Badenweiler, Nemčija.

 5. CONSERVAS REZUMAR

  Španija

  CONSERVAS REZUMAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah anchovies marinated in olive oil. Sedež podjetja je v kraju Laredo, Španija.

 6. NOUVELLE SOCIETE AMADIR

  Maroko

  NOUVELLE SOCIETE AMADIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Agadir, Maroko.

 7. CONSERVAS LAVIN

  Španija

  CONSERVAS LAVIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Santoña, Španija.

 8. PESCA MAREE (FISH & SEAFOOD EXPORT)

  Maroko

  PESCA MAREE (FISH & SEAFOOD EXPORT), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah fresh fish export, fresh fish processing, frozen seafood. Sedež podjetja je v kraju Grand-Casablanca, Maroko.

 1. FAGURI PROD OÜ

  Estonija

  FAGURI PROD OÜ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 2. COFACO AÇORES, SA

  Portugalska

  COFACO AÇORES, SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah tinned seafood. Sedež podjetja je v kraju Lisboa, Portugalska.

 3. CONSERVAS BELAMAR, LDA.

  Portugalska

  CONSERVAS BELAMAR, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, sardine, anchovies, sardines and mackerel, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, tuna. Sedež podjetja je v kraju Vila Do Conde, Portugalska.

 4. THE VILLAGE SHOPPE LTD

  Združena Kraljevina

  THE VILLAGE SHOPPE LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah tinned fish, tinned beef. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 5. LUÇAS & C.ª, LDA.

  Portugalska

  LUÇAS & C.ª, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah fish pate and pastes, tinned fish, tinned seafood. Sedež podjetja je v kraju Matosinhos, Portugalska.

 6. ITALIA NET FOOD SNC

  Italija

  ITALIA NET FOOD SNC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno, wholesale of cakes and pastries, canned pulses, Ribe v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Reggio Emilia, Italija.

 7. KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sol. Deluje tudi v panogah Moka in zdrob, Ribe v konzervah, Lepenka za embalažno industrijo, Lepenka, posebna in tehnična, Moka in zdrob, Ribe v konzervah, Lepenka za embalažno industrijo, Lepenka, posebna in tehnična. Sedež podjetja je v kraju Bremerhaven, Nemčija.

 8. CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A.

  Portugalska

  CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Lisboa, Portugalska.

 9. LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA

  Portugalska

  LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Ribe v konzervah, dried fish, frozen fish, frozen fish export. Sedež podjetja je v kraju Gafanha Da Nazaré, Portugalska.

 10. VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER

  Francija

  VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe v konzervah. Deluje tudi v panogah Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, Tomato paste, konserverad tonfisk, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno